• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A rendelési idő kezdetekor kerestem. Már a másodszori telefonhívásom sikeres volt. Kedves
    hangú lány vette fel és tájékoztatott a lehetőségekről. Egy másnapi időpontban állapodtunk meg, kedvem szerint. Kérte, hogy a randi kezdete előtt egy órával hívjam fel, megerősítés céljából. Pontos címet is akkor kapok. Ennek nem örültem, mert se okostelefonom, se GPS-em nincs. Viszont térképen alapján szeretem memorizálnia címet, sőt a házat is. Végül egy közeli tér nevének megjelölésével próbált segíteni. Sajnos, így mindenképpen otthonról kellett elindulnom, de megoldható volt. Ha Ő a biztonsága érdekében így látta helyesnek, azt el kellett fogadnom.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, nem jelentett problémát az odatalálás, mivel előzetesen megnéztem a térképen. Rengeteg szabad hely volt a ház körül. Bár fizetős a parkolás, de a legolcsóbb kategória. Tömegközlekedéssel talán a Béke térhez van a legközelebb. Kb. 6-8 perc lehet.
    A ház könnyen azonosítható sokemeletes lakótelepi épület.
  • Helyszín:

    Alice navigált a kapuból. Lifttel fel az emeletre. Kilépve egy lépcsőházi előtérbe jutottam, ahol ráccsal lezárt folyosók voltak. Úgy egy perc ácsorgás után hallottam meg egy ajtónyitást, majd feltűnt egy mosolygós szőkeség. A lakásba érve látható, hogy nem a legkisebbek közül való. Mindenhol kellemes illat. Bevezetett a szobába, amely kicsi, de mindennek pont elegendő a hely. Van hely a ruhának, az ágynak. (Nem nyikorog.) Jobb oldalt egy piros ledfüzérrel körülvett tükör van. Az ajándék elhelyezésére viszont alig találtam helyet. A fürdő tiszta; tusfürdők, száraz kilépő, röviden OK. Puha törit kaptam. Az akció után egy másik szárazat akart adni, de nem kértem. (Azt hiszem, hogy nem egyedül rendel.)
  • Lány külseje:

    Alice egy szőke és helyes lány. Arca szerintem a többségünknek tetszik, tetszene. Alkatra formásan vékony, pici cicikkel. Popsija is kellemes látvány. A képei meg sem közelítik a valóságot, inkább egy hangulatot jelenítenek meg. Ő azok közé a lányok tartozik, akiknél a találkozáskor pozitív meglepetés éri a látogatót.
  • Action:

    Szokás szerint – így Alice-hoz is – egy francia órára mentem. Hagytam is magam, hogy kezelésbe vegyen. Csodásan csinálta, igazi mélytorkosan. Már nekem volt kellemetlen, mert én nem borotválom magam. Úgy fordítottam, hogy kutyába legyen, mégpedig háttal a tükörnek. Fantasztikus volt a látvány. Aztán kértem, hogy 69-ben folytassa. Ami most a szemem és a szám elé tárult, leírhatatlan. Később hasra fektettem és popsiját széthúzva gyönyörködtem a lyukacskákban. Az, ami velem nagyon ritkán fordul elő a gumifóbiám miatt, most éreztem, hogy bekövetkezett. Kértem egy vegyvédelmit és Alice egy pillanat alatt felöltöztetett. Hogy honnan varázsolta elő, nem tudom. Félig kézzel, félig szájjal tette fel. Mindezt úgy, hogy állva maradtam. Gyorsan egy kispárnát gyömöszöltem a hasa alá és amennyire bírtam lassan, hosszú idő után újra – végre – bent voltam. Alice úgy emelte meg a fenekét, szinte derékszöget zárt be a hasával. Frenetikus volt. Mivel franciával szerettem volna befejezni, amikor éreztem a vég közeledtét váltottunk. Hátára fektettem és a kispárna most feje alá került. Rövid kényszerfrancia után az arcán és a szájában fejeztem be. Kényeskedés nélkül szopogatta, amíg lenyugodtam. Viszonylag hamar lett végem és Alice egy masszázst ajánlott. Az olajos vagy krémes lehetőség közül az utóbbit választottam a derekamra és a hátamra. Ezt is remekül csinálta. Majd megkérdezte, hogy segítsen e lemosni a hátamat, de ezt nem kértem. Jól esett a bőrömnek a krém. Nem sokkal később puszival búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Nem is emlékszem pontosan, hogy mit is mondott. Talán egy hajszállal kevesebbet az átlagnál? Én egy új átlagnyi csokrot helyeztem egy csoki alá, ami egy mutatvány volt, mert pont erre a célra nagyon szűk volt a hely.
  • Összkép:

    Mint írtam feljebb, Alice nekem egy kellemes csalódás volt. Általában legjobban az arctól félek, vajon tetszeni fog e? Nos, Ő minden tekintetben megfelelt az ízlésemnek. Kislányossága ellenére tapasztalt profi benyomását keltette. Nagyon jól éreztem magam a Vele töltött egy órában. Mindent, amit előre elterveztem – kivételesen többet is – megkaptam, mégpedig kiváló minőségben. Beszámolóinak száma azt mutatja, hogy népszerű az MT-ék között. Az én választásomnál is sokat nyomott a latban a róla írt sok jó minősítést adó beszámoló. csak ajánlani tudom. Aki nem hiszi, JÁRJON utána! :)
Happy Massage