• tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen felindulásból hívtam épp a környéken volt dolgom és háromnegyed óra múlva már nála is voltam. Először nem vette fel, majd másik számról csörgetett, amit visszahívtam és azon egyeztettünk. Rugalmas volt ezen a téren, mert mondtam elindulok és szólok, ha az utcába érek. Kifejtettem neki hogy szerintem komoly alkati különbségünk van, és hogy ez nem okoz -e számára problémát, de mondta, hogy menjek nyugodtan. Nagyon kedves volt a telefonban és később személyesen is. Én nagyon félénk vagyok és tapasztalatnak is eléggé a híján, de teljesen megnyugtatott a személye.(Első beszámolóm, mint láthatjátok)
  • Megközelítés:

    BKV-val indultam felé. Az Egressy út és a Hungária krt. kereszteződésétől ahova az 1-ex villamos juttatott el, maximum öt perc, pár száz méter sétára található ahol fogad. Szerintem eltéveszteni nem lehet az iránymutatása alapján. Parkolást nem figyeltem, bocsi.
  • Helyszín:

    Új építésű lakóövezet mely portaszolgálattal rendelkezik. A lakásba az X emelete lift visz fel. Nagyon szépen berendezett lakás nappali konyha egybe, háló külön. Fürdő is megfelel egy modern lakásnak. Kád van, amiben lehet zuhanyozni viszont nincs függöny úgyhogy óvatosan nem eláztatni. Két tusfürdő egy női és egy férfi, nekewm ennyi bőven elég. Méreteimhez mérten nem gondoltam az elején hogy a kapott törülköző elég lesz de bőven záraz lettem mire végeztem. Az ágy kést személyes, kicsit süppedős szerintem. Két cica is van, csak azok nak akik erre érzékenyek. Negatívumként az óvszerek aktuális limitált példányszámát(2db), méretét(nekem kicsi volt) és a síkosító hiányát említeném meg maximum.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon tetszett már mikor lejött elém a kapuba utca ruhába. Kedves és nyílt Nőt ismertem meg benne. Alkatát vékonynak mondanám. Az arcán szolid smink csak hogy kiemelje a szemeit. Kedves szemei vannak, az egész arca nyíltságot és kedvességet áraszt. Képeken is látható kb vállig érő szőke haj. Borotvált punci. Nagyon finom puha és sima szoli barna bőre van, több helyen is ellenőriztem kezeimmel, számmal. A mellek kézbe illők szintén élvezet volt megfogni őket. Hátulról a popsit keveset láttam, viszont sokszor megfogtam és tetszett ami fogadott, viszont a látványa sem rossz :). Csinos és hegyes körmök a kezén amik a gumi felhelyezésénél problémát okoznak, de még kulturált hossz nem az a nagyon hosszú. Gyermekáldás valóban meglátszik rajta, de akinek ez problémát okoz inkább kerülje el. Úgy összességében, ha mondhatom egy igazi MILF
  • Action:

    Kapuból hívtam, hogy megérkeztem, itt kellett várni pár percet, hogy lejöjjön beengedni. Itt már éreztem mikor mosolyogva rám köszönt, hogy kellemes társaságom lesz az elkövetkezendő órámban. A lakásig még 1-2 perc séta, ami közben beszélgettünk, hogy róla rólam, az ajándékról. Felérvén tájékoztattam a nem mindennapi helyzetemről és megbeszéltük a programot. Majd elmentem egy gyors zuhanyra. Mikor már törülköztem bejött Ő is a fürdőbe az óvszerért, hogy beviszi a szobába. Bugyiban és melltartóban nagyon szexis volt, itt megkértem, ha lehet, még vegyen fel combfixet, mert azt nagyon szeretem.

    A szobába érve kérte, hogy helyezzem magam kényelembe az ágyon. Itt tárultak először elém a szép mellei, amiket simogattam kicsit. Szemből négykézláb jött felém és kézzel elkezdett izgatni. majd elkezdte kézzel simogatni a zacist is amin többször meglepődtem mert sosem volt még benne részem, majd nyalogatta is. Kellő keménység elérése után. Közösen felhelyeztük a gumit (ami sajnos eléggé kicsi volt) és elkezdett franciázni. Nagyon kellett rá vigyázni mivel a lakásban kettő volt össz-vissz és azt szerettem volna elhasználni nem pedig szakítani:). Nem veszi be mélyen nem is ígéri, de nagyon szép látvány és még jobb érzés még így is, ahogy szájában jár. Kis idő múltán kértem, hogy szemből üljön bele. Itt kezdődött a kettőnk közti különbségek megjelenése, méretileg nem passzoltunk össze ott ahol szerettem volna. Lovagolt, de nem ment tövig, volt egy határ, amin túl nem dughattam be, mert kellemetlen volt neki (itt jött volna, jól lehet a síkosítás). Ezért alulról a tempót sem diktáltam, mert túl mélyre löktem volna. így sajnos az aktus élvezeti értéke nem volt az igazi. De ez nyilván nem az ő hibája, hogy nem passzoltunk. Sokat simogattam közben a melleit azok nagyon megfogtak, meg én is őket:). Fordultunk, és szemből is együtt voltunk itt lehetett gyorsabban itt is volt hogy mikor a golyóimhoz ért aktus közben kicsit meglepődtem és mélyre löktem. Ezután jött volna, a kedvencem kutyapózban a popsi látványa miközben a puncit dugom. Itt is kellemetlen volt neki pár lökés után kivettem és kiegyeztünk, hogy inkább kicsit még franciázik, és a cicijére élvezek. Így is lett. Nem volt egy nagy mennyiség, ezt betudom, az aktusnál kimarad dolgoknak. Az élvezeti érték viszont megvolt bőven. Papírtörlős etap következett ő a cicit én meg engem:).

    Szünetben megmasszírozott valamilyen testápolóval kellemes volt. Közben beszélgettünk vagy inkább ő aminek külön örültem hogy nem néma csendben vagyunk és nézzük a falalt következő körig. Mivel Én nem vagyok egy szószátyár. Mikorra elsimította a hátamon a krémet én már kicsit oldalt felé gyönyörködtem benne. Megilletődve rákérdeztem a puncinyalásra mint lehetőségre amit mosollyal az arcán fogadott.

    Így is tettünk Ő hanyatt Én pedig a lába közé helyezkedtem. Egy-egy puszi a kaput övező belső combokra és majd nyelvelésbe kezdtem. Az elején még semmi, majd megjöttek hangok és ha minden igaz jó pár perc után Orgazmiába is ellátogatott. Bár ezt csak ő tudhatja. A végén kaptam kis dicséretet is.

    Ismét óvszert vettünk elő amit én applikáltam fel és szemből kezdtem el dugni kedves partnernőmet, Ebben a pózban lehetett gyorsabban is . Feneke alá nyúltam a süppedős ágy miatt hogy megfelelő magasságban legyünk, egy párna lehetett volna a megoldás. Melleit, mellkasát simogattam, fogdostam közben. A gumit kicsi mivolta miatt szinte végig fogta és a golyóimmal próbált játszani közben, ami ismételt meglepetés volt és mélyre hatoltam, ami kellemetlen volt számára. Ezt megbeszéltük közben, hogy szól ha ilyet szeretne, mert ha váratlanul ér akkor megijedek:). Kutyust fel sem vetettem. Váltottunk lovaglóba, közben végig a melleit fogva és apró sóhajait hallgatva élvezkedtem benne. Megint mélyre ment sajnos: s. Szóval a korábbi kör befejezését ismételtük. Kis francia, zacsi nyalogatás és a végén kézzel fejeztem be miközben a puncija popsija az arcom előtt premier plánban. Miután elélveztem még rápusziltam a fenekére és elkezdtünk törölgetni.

    Időmet pár perccel túllépve léptünk ki a szobából. Öltözés közben beszéltünk még pár szót puszi és távoztam.
  • Elszámolás:

    Konyhaasztalra ez elején. Mint írtam még lakásba vezető úton kérdeztem rá hogyan történjen és ennek megfelelően a lakásba érve mondta hova rendezzem a rózsaszálakat és ezzel több szó nem is esett róla. Nekem megérte
  • Összkép:

    Élettel teli, kedves nőt ismertem meg benne aki hozzá szép is. Nagyon jó társaságom volt az együtt töltött egy órában. Csak sajnálatomra nem passzolunk össze "Ott". Gyanítom, hogy nem én voltam élete együttléte, de nagyon jól éreztem vele magamat. Ajánlom a normális embereknek és nyugodt szívvel a hozzám hasonló kevés tapasztalattal bíró félénk egyéneknek is.
Happy Massage