• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon többször is beszéltünk, az elérhetőséggel nem volt gond, de olyan időpontot nem volt könnyű találni, ami mindkettőnknek megfelelt. Számos kísérlet után végül is sikerült olyan időpontot találni, ami mind a kettőnknek megfelelő volt. Közben minden részletet megbeszéltünk.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyen elérhető, a környék jellegéből adódóan nem volt erős a forgalom, parkolás sem volt gond, a hétvége ellenére sem. Aki tömegközlekedéssel érkezik, annak sincs túl messze , kb. 5-6 perc séta, több villamosmegálló is van ezen a távolságon belül.
  • Helyszín:

    Új építésű lakóparkban van a lakás, tipikus lakóparki hangulat, talán még készülőben levő épület, ami mellette több új épület is készülőben van. A lakás alapvetően rendben van, bár meglehetősen üres, de a célnak tejesen megfelelő, az ágy kényelmes. A fürdőszoba szép új, több féle tusfürdőből lehet választani.
  • Lány külseje:

    Jól nézett ki, a képekhez képest felszedett némi pluszt, de számomra nem volt zavaró, nem szeretem a girhes nőket. Az alkatához passzoló ciciket csináltatott, vonzza az ember tekintetét. Aki megnézi a képeit, nem érheti meglepetés, még ha retusáltak is a képek. Pozitívum, hogy van arcos képe is, így azért nem éri meglepetés az embert.
  • Action:

    Fanni fehérneműben fogadott, majd, bekísért a szobába, ahol újra egyeztettük a részleteket, miközben gyorsan levetkőztem. Kaptam törölközőt, majd gyors tusolás következett. Miután végeztem a fürdéssel, visszatértünk a szobába, ami a célnak tökéletesen megfelelt, Fanni is gyorsan megszabadult a fehérneműjétől. Előszőr franciával kezdtünk, amit pontosan a kívánságaimnak megfelelően csinált. (Mondta is, hogy szóljak, mit - hogy szeretnék) Meg is lett az eredménye, nemsokára gumi került fel, aminek a negatív hatását egy kis franciával ellensúlyozta. Miután megint minden rendben volt, lovaglás következett. Élmény volt nézni, ahogy mozgott, a szemmagasságban fel - le mozgó méretes cicik amúgy is a gyengéim. Mikor láttam, hogy kezd fáradni, kértem, egy NFVSZ-t amit megint remekül csinált, rövidesen végem is lett. Pihenés, regenerálódás képpen kellemesen elbeszélgettünk erről - arról. Fannival kellemesen el lehet beszélgetni különböző témákról, így gyorsan eltelt az a kis idő, amíg úgy nem éreztem, hogy készen állok a következő menetre. Ezúttal a bevezető francia után a misszionárius póz került terítékre, aminek értékéhez a látvány is nagy mértékben tett hozzá. Miután kellemesen elfáradtam kértem, franciával folytassa, így is lett végem. Kellet egy kis pihenés, hogy összeszedjem magam, majd a fürdés következett. Aztán felöltöztem és mentem utamra, a kapott élménnyel teljesen elégedetten.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltekkel teljesen összhangban volt, érkezéskor letettem az asztalra, és többet szóba sem került, korrekt.
  • Összkép:

    Fanni mindent megtett, hogy jól érezzem magam, és én jól is éreztem magam. Érték arányt nézve is pozitív az összkép.
Happy Massage