• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már régebb óta ismerjük egymást így "csak" sms-ben érdeklődtem egy szabad időpont után, rövid idővel később jött is a válasz. Mindent meg tudtunk beszélni, könnyen ment vele az egyeztetés.:)
  • Megközelítés:

    Duna plázával szemben található a Hölgy, könnyen oda lehet találni. Amint láttam a tömegközlekedés is jó opció lehet, ugyanis nem messze található egy metrómegálló. A parkolás a ház előtt és háta mögött is lehetséges, parkolóhely a ház háta mögötti fizetős parkolóban van leginkább.
  • Helyszín:

    Egy társasház sokadik emeletén található a lakás amelyben Noya fogadja vendégeit. Megérkezésem után küldtem számára egy sms-t, hogy a helyszínen vagyok, csörgessen meg ha készen van. Rövid idő múlva csörgött a telefonom és megkaptam minden szükséges információt a bejutáshoz. A lakás otthonosan be van rendezve, a fürdőben minden megtalálható ami szükséges lehet. Maga a szoba is igényesen berendezett, közepén egy nagy franciaágy biztosítja kényelmet és a szexcsata lehetőségét.
  • Lány külseje:

    Mint már jó pár Noya-ról íródott beszámolómban említettem, Noya egy olyan Hölgy, aki után az utcán megfordulsz és azt mondod de megb...nám... Az átlaghoz képest magasabb, nagyon arányos testalkatú a Hölgy, szép nagy mellekkel, hosszú combokkal és markolnivaló popsival. Egy fekete testre simuló ruhában várt, amint megláttam így Noya-t egyből elkezdett a vér a testem középpontja felé orientálódni.
  • Action:

    Váltottunk előtte egy pár szót, kivel mi történt legutóbbi találkozónk óta, aztán kaptam törölközőt és el a fürdőbe, ott rendbe raktam magam és visszatértem a szobácskába, ahol már kedvemnek való zene szólt és farkamnak való Hölgy várt. Ledobtam magamról a törölközőt, a farkam már ekkor félkemény állapotban került Noya szemei elé. Örömmel nyugtázva ezt közelebb lépett hozzám, simogatta a felsőtestem majd rámarkolt a farkamra. Kézzel izgatott, közben csókolóztunk. Majd hátat fordított nekem és így simult hozzám még mindig abban szexi kis fekete ruhájában. Amíg popsijával szorosan hozzásimult a farkamhoz addig én nyakát csókolgattam és melleit markolásztam. Majd Noya elém térdelt és így kezdett hozzá egy pornós franciához. Bő nyállal, mélytorokkal repít a csúcs felé Noya, kellett is koncentrálni nehogy két mozdulat után elélvezzek. Majd az ágyra parancsolt... Miközben én leheveredtem addig ő megszabadult a ruhájától és immár meztelenül helyezkedett el a lábaim között és folytatta amit abbahagyott. Újra szájába vette az akkor már kőkemény farkam és folytatta talán még nagyobb vehemenciával a francia órát. Az első durranást nem szeretem visszatartani, jön amilyen hamar jön, úgy lesz a legjobb... így hagytam, hogy Noya kivégezzen. Mikor érezte, hogy közelít a vég még erőteljesebben kezdett franciázni és így élveztem a szájába hatalmasat. Egy pillanatra nem állt le, tovább folytatta a szopást, az utolsó cseppet is kiszívta belőlem.
    Egy rövid tisztálkodás után egymás mellé feküdtünk és beszélgettünk egy nagyon jót. Közvetlen, nagy dumás csaj, mindenről lehet vele beszélgetni kendőzetlenül.

    Majd rátértünk a következő menetre, amely ismét francialeckével indult. Hamar kőkeménnyé varázsolt újra a szájával, majd rákérdezett a 69-re amiben partner is voltam. Ebben a pozícióban még jobban torkára tudta ereszteni a farkam, mennyei érzés volt. Közben én is tevékenykedtem a nyelvemmel és az ujjaimmal, aminek az eredményi Noya testének rezdüléseiben köszöntek vissza :) Egy kicsit lepattant róla pihenni, majd azzal a lendülettel bukott is vissza a farkamra. Rövid francia után egyszerre hagyta el a szánkat a "húzzunk gumit" mondat. Noya hozott is egy óvszert, a farkamra húzta, szopott még így is egy kicsit, majd misszibe fordultunk. Nagyon kellemes puncija van, amit lehet döngetni rendesen. Csattogtunk egymáshoz és még biztatott is hogy dugjam meg, húzott magába. A lábait a vállamra helyeztem és így folytattuk. Ezután javasolta, hogy álljunk az ágy mellé. Háttal állva nekem bepucsított és be is raktam neki hátulról. Tovább folytatódott a csattogós kis szexünk, lehet neki tolni bátran, igényli is eléggé...:) Leült az ágy szélére franciázni majd még bekívánkoztam a popsijába is. Síkosítóval előkészítette a terepet, háttal bepucsított nekem, farkamat megragadta és ráhúzta magát. Csodálatos érzés és látvány volt. A popsiját is megdolgoztam rendesen, majd ismét az ágy szélére ült, hogy a második happy end-et is átélhessem. Így franciázott ismét majd pedig kérte, hogy verjem a melleire. Kézbe vettem tehát a farkam és kérésének eleget téve lespicceltem a melleit miközben ő szorosan összenyomta őket előttem. A szájába vett még kicsit nyugtatónak, imádtam a levezető szopását. Tisztálkodtunk egyet és a fürdőszoba felé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    A randi elején egy borítékban letettem a szobában található szekrénysorra. A randi végéig ez ott is maradt, így tehát teljesen korrekt és diszkrét az elszámolás módja.
  • Összkép:

    Aki egy vad szexre vágyik egy érett nővel annak Noya-nal a helye. Mindent megkaptam amiért érkeztem és azt már előre tudtam, hogy kifacsarva, remegő lábakkal fogok távozni. Ez így is történt, ami valószínűsítheti, hogy nem ez volt az utolsó közös kalandunk...:)
Happy Massage