• Dorina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A tervezett találkozót megelőző nap, esti órákban hívtam, kedves hangú kolléganője vette fel, korrektül tájékoztatott a lehetőségekről. Időpontot rögzítettük, egy kérése volt, másnap sms-ben erősítsem meg érkezésem. Így is történt.
  • Megközelítés:

    Marina Part, Duna parton fekvő új építésű társasházak egyike. Autóval érkeztem, belvárosból kb. 20 perc, parkolni nem volt nehéz, gondolom hétköznap még könnyebb. BKV M3 Duna Plaza, onnan 5 perc könnyű séta. Az épületen belül is könnyű eligazodni, a megadott emeleten a liftből kiszállva, néhány lépés és megérkeztem.
  • Helyszín:

    Új építésű, társasházi lakás, teljesen rendben van, olyan mint a többi a Marinán, minden a helyén. Két fürdő van, tiszta, rendben tartott, többféle tusfürdő, szájvíz. Az adatlapról már kiderül, hogy több lány is rendel itt (páros együttlétre is van lehetőség többféle verzióban :-) ) Ezt csak azért írom, mert ennek ellenére semmi nem utalt arra, hogy mások is tartózkodnak a lakásban, a lányok profin, diszkréten kezelik a helyzetet. /a férfi cipők számából azért megállapíthattam, hogy rajtam kívül más makktárs is felkereste a helyszínt ezen időpontban, de nem futottam velük össze a zuhanyzóban :-) / Természetesen több szoba is van erre a célra kialakítva, a miénkben tatami volt, mellette a falon tükrök körben, plusz a mennyezeten is egy, tehát minden szögből lehet nézelődni. Sarokban szobainas a ruháknak, mellette fotel, másik sarokban, kis komód, rajta hangtechnika. Egyébként kellemes zene szólt végig.
  • Lány külseje:

    Szeretem a pici lányokat, (akárcsak a magasakat :-) )eddigi tapasztalatom alapján mind aranyosak, kedvesek. Fotói alapján már korábban kiválasztottam és elhatároztam, ha időm engedi meglátogatom. Különösen formás popsija miatt esett rá választásom. Mikor nyílt az ajtó egy formás, arányos, szép fehér fogsorral mosolygó csajszi nyitott ajtót, rögtön meg is öleltem, puszi, bemutatkozás, irány a szoba. Frizurája most más, mint a képeken, ez fel is tűnt, de nem kérdeztem rá. Aztán a beszélgetés elején meg is említette, hogy most változtatott, tetszett, jól állt neki.
  • Erotikus masszázs:

    Ezen az esős, őszi, szomorkás napon inkább kényeztető jellegű masszázsra vágytam, szóval ilyet kértem kiegészítve azzal, hogy a nyakamat majd kicsit erősebben dolgozza meg. Finom kicsi kezeivel neki is látott, talp, láb és így felfelé haladva. Nem kellett instruálnom, megfelelő volt a technika, az erősség, lazítottam élveztem az érintéseit. Kérésemre olajjal végezte a masszázst, egy szál bugyiban. Nyitott személyiség, nem volt zavarban, hogy először találkoztunk így könnyen folyt a társalgás, közben jókat nevettünk mivel az olajos tégelyek pumpái sorban mondták be az unalmasat. Oldott volt a hangulat. Talpra esett csajnak tűnt szóval, ha valaki erősebb, sportosabb masszázsra vágyik, gondolom azt is meg tudja oldani.
  • Levezetés:

    Hátam, nyakam átmozgatása után megfordultam, következett egy kis csúszka, beolajoztuk formás melleit, így csúszkált a mellkasomon. Közben simogattam, majd levettem a bugyit, persze előtte, megkérdeztem, hogy lehet e. Ezután átadtam magam a kényeztetésnek, formás testét a tükrökben figyeltem, gyönyörködtem. Jól elvoltunk így egy darabig, majd követezett egy kis olajozás, simi középtájon, aztán a lingamhoz hasonló mozdulatok, kézi vezérlés. Ez is nagyon jól esett, elég sokáig húztam, megkérdezte, hogy válthat e franciára. Természetesen. Lágyan, finoman csinálta, közben simogatott combtájékon, stb. nem részletezem, mert itt már kezdtem közeledni csúcsra, meg akartam még állítani de végül másképp döntöttem. :-) Összességében tehát, nagyon kellemes volt az egész, jól éreztem magam.
  • Elszámolás:

    Telefonon előre tisztáztam, nem szeretek vacakolni a váltással. (régi pesti átlag) A program végén tettem le a kis komódra a sarokban. Nem kérte az elején. Korrekt.
  • Összkép:

    Dorina személyében egy kedves, mosolygós, pici lányt ismertem meg. Talpraesett, szimpatikus, nyitott. Az együttlét kellemes volt, pont amilyenre vágytam, ezen az esős, kora délután, jól éreztem magam vele.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2017-10-29 22:04:51
Happy Massage