• tina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Araszolva egy giga dugó vége felé eszembe jutott, hogy már úgy is elkéstem a megbeszélt helyszínről gondoltam a telefonon megnézem ki van relatíve olyan helyen ami könnyen megközelíthető és nincs arra felé vélelmezhetően forgalmi akadály. Tinát hívtam egyből felvette. Mondta ha oda érek akár fél óra múlva is tud fogadni. Oda értem.
  • Megközelítés:

    A kis térképen mutatott helyszín egészen pontos, tehát azon a környéken található meg. Tömegközlekedés is jó autóval is könnyen megközelíthető. A ház rendszerrel szemben van egy zödl terület amit mindenki parkolónak használ és ingyenes a parkolás.
  • Helyszín:

    Új építésű komplex háztömbökből álló rendszer kerítéssel lezárva minden oldalról így nem a ház ajtaja az első belépési pont, hanem maga a terület. A zsilip rendszerű megközelíthetőség miatt Tina elé jön az embernek és úgy kíséri az embert a házhoz illetve a lakáshoz. Ennek megvan az az előnye, hogy nincsenek fürkésző tekintetek, mert mindenki csak így tudja beengedni mindazokat akik hozzá mennek. Alapból így diszkrét bejutás biztosított. Lakás tiszta otthonos tökéletesen megfelel egy randinak.
  • Lány külseje:

    A képek nem adják vissza Tina szépségét és legfőképpen az erotikus nagybetűs NŐI kisugárzását. Utcai ruhája testre feszülő nadrágból és egy lazább felsőből állt. A nadrág remekül emelte ki gyönyörű nőies vonásait. Szeme egyszerre sugároz gyermeki bájt és igéző díva tekintetet. Igazság az, hogy nem tini Tina, de nekem pont az ideális korosztály és zsáner típusom, ebből kifolyólag nagyon tetszett. A képek nagyon nem adják vissza az életben tapasztalható kinézetet és kisugárzást, itt most nekem nagyon nagy pozitív kellemes csalódás volt. Csak jelzem, hogy Tina ugye nem tízen és húszon éve így látható a hasán a gyermek áldás nyoma, de ez engem nem zavar, mert mint már régebben is írtam ez nálam a női kiteljesedés stigmája.
  • Action:

    A külső mellett olyan közvetlenséget sugárzott, hogy mire a lakásban oda jutottunk, hogy irány a fürdő addigra teljesen olyan érzésem volt, mintha egy valós randira jöttem volna és nem egy találkozóra. A végén abba is maradtunk, hogy mindkettőnket megérintett ez az érzés. Furcsa, de azt hiszem, hogy az a bizonyos szikra valamilyen szinten mindkettőnkben egy kicsit megjelent függetlenül attól, hogy a találkozó milyen kauzális okból és milyen körülmények között jött létre. Ennek tudatában nehéz most klasszikus együttlétről hagyományos módon írni.
    Azért, hogy ne maradjon el ez a rész röviden leírom, hogy állva csókolóztunk , simogattuk egymás testét rögtön az elején , de mindvégig verbális és non verbális szinten is jeleztük egymás felé a megnyilvánuló szimpátia jelét.
    Éreztem is , hogy egy kis félsz is megjelent nálam ami azért blokkolt is mint amikor az ember fia kicsit izgul a kedvesével történő első együttlétekor. Azt hiszem Tinánál is volt egy kicsi ilyen, de feloldódott és orgazmussal hálálta meg hosszan tartó orális játékomat.
    Utána ő kényeztetett nagyon bejött nekem minden érintése és mint régen szinte minden módon bújtam hozzá, hogy egész lényével érintkezzek. Ő is alaposan megdolgozott azért, hogy a folytatás egy magasztos egybeolvadás legyen.
    Igazi szeretkezés volt köztünk én minden másodpercét élveztem. Az csak már tényleg a sors kegyeltsége, hogy Tina minden porcikája anatómiailag nekem a legideálisabb volt. Az orgazmus nekem mindig egy felszabadító élmény, de most egy katartikus felszabadulást eredményezett.
    A levezetés is olyan közvetlen és összhangban történő beszélgetéssel zárult, hogy el sem akartam hinni, hogy milyen valós konstelláció alapján vagyok Tinánál.
    Ez az együttlét most nem csak testi örömöt okozott, hanem lelki kielégülést is. Ilyet nagyon ritkán él meg az ember.
    Ha nem tudtam volna a beszélgetés által a programját, biztosan meghívtam volna egy délutáni valós randira, de tudtam így mint egy jól nevelt úri embernek tudnom kellett a kötelességemet és elbúcsúztam, pedig akár az egész napot szívesen eltöltöttem volna vele. Ez az érzés és élmény tényleg ritka mint a fehér holló, de az biztos ehhez két ember kell és valami megfoghatatlan rezgés.
  • Elszámolás:

    Amennyit mondott annyi. Előre letettem az asztalra rögtön amikor a lakásba értünk és többé nem esett szó róla.
  • Összkép:

    Egy rendkívül közvetlen az emberre hangolódni képes kívánatos igazi MILF. Elgondolkodva a MILF jelentésén, valószínű, hogy az angol szászok ezt a mozaik kifejezést pont ilyen nőkről alkották meg. Hogy összességében mit gondolok, nos az most titok, de szerintem Tina tudni fogja, ha olvassa a beszámolót.
Happy Massage