• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fanni már 1 éve a kedvencek között van, többszöri üzenetváltás és VTR egyeztetés után végre összejött a randi.
  • Megközelítés:

    Jelenleg a IX. ker könnyen megközelíthető részén rendel, parkolni pont a ház előtt tudtam és ingyenes, tömegközlekedés ügyileg az 1-es villamos tűnhet jó megoldásnak
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark- még folyik most is az építkezés- csendes lakása, melyen barátnőjével osztoznak, tökéletes logisztikával. Fürdőben is minden új, többféle tusfürdő és szájvíz.
  • Lány külseje:

    Fanni egy csodálatos érzéki nő, bár fotói retusáltak, meglepetés nem érheti a vándort személyes találkozó alkalmával. Hatalmas cicik, kemény feszes popsi és mellé a kisugárzás, amit fényképen amúgy sem lehet átadni.
  • Action:

    Érkezéskor puszis köszöntés, majd egy kis kötetlen ismerkedős beszélgetés közepette megszabadultam ruháimtól, gyors fürdés után mezítelenül várt. Csókcsatába kezdtünk először állva, majd egymás mellé heveredve. Simogattam ahol tudtam, igazi érzéki nyelves csókcsata zajlott, közben kezemmel kezdtem felfedezni erogén zónáit. Hanghatásokkal adja tudtomra mi jó és kellemes neki. Igazi barátnős bújós kis cicus benyomását keltette. Pár pillanat múlva elkezdett Ő is vándorolni, megtalálta játékszerét és a környékkel is foglalkozva egy felejthetetlen cumizásban részesített. Semmi kezezés, kellő szemkontakt, pont megfelelő szívóerő, sugárzott belőle az erotika. 69-et kértem és én is megízleltem, mire megjött a kis drága hangja. Ettől intenzívebben kezdtem nyalni, mire ő is felvette a ritmust és szinte egyszerre élveztünk el. Szájacskájában hagyott lenyugodni, majd tisztogatás után egy jót beszélgettünk, miközben folyamatosan simogattam, dédelgettem. Dorombolt, mint egy kiscica.Újból megkívántam kis puncija zamatát és beférkőztem lábai közé egy kis nyalakodásra. Ízleltem nedvét, nyaltam kelyhét, Fanni csak tolta arcomhoz csiklóját és mozgatta csípőjét és újból elérte a gyönyör, de nem hagytam lenyugodni, így kb 5 perces folyamatos orgazmusban remegett arcom előtt. Most ő következett és orális felvezetés után egy pazar lovacskával köszönte meg ténykedésemet. Javaslatára doggyba váltottunk és a kellő összhang megtalálása után hatalmasat dugtunk ebben a pózban is, minek eredményeként előbb Fanni hangja kezdett ismét megjönni, majd a hüvely ritmikus összehúzódásoknak köszönhetően és is eljutottam másodszorra a csúcsra. Még egy kicsit simogattam, dédelgettem szeretőmet, majd egy gyors zuhany után a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Bővebb infoban megtalálható minden, ami nem változott a randi alatt sem. Vetkőzéskor helyeztem a kis asztalra a rózsaszálakat.
  • Összkép:

    Érzéki, erotikus nő Fanni, nagyon tud adni, de szeret kapni is, ha megpendíted érzelmi húrjait, nagyon odaadó és előzékeny tud lenni.
    Köszönöm neked Fanni ezt a csodálatos élményt!
Happy Massage