• Iza

  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Drága Guns1!

    Utolsó látogatásod óta többször gondoltam Rád! :-) örülök, hogy ilyen remek játszótársam voltál/vagy/leszel....
    Inspiráló az a vágy amit érzek mikor meglátsz, hozzám érsz... egy olyan játékvilágba viszel magaddal ami a fantázia és a kéj sokak számára ismeretlen terület.
    Köszönöm, hogy bevezettél ebbe a világba és új élményeket élhettem át, amiben Te is játékszer voltál és én is.... ! ;-)
    Nagy örömöt okoztál nekem ... megint, a beszámolóddal is! Köszönöm!

    Várlak vissza, mint mindíg!
    Millió puszim küldöm:
    Izi

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, ismerjük már egymást így gyorsan találtunk megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    A kerület ezen részén jó előre meg kell tervezni hol parkol az ember, de a vágy miatt könnyen átsiklottam a nehézségeken.
  • Helyszín:

    A lakás és a tetthely tökéletes. Tiszta minden, kellemes a légkör. Jó érzés a gyertyák fényében látni ŐT!
  • Lány külseje:

    Iza tudja a gyengéimet, s ennek megfelelően öltözik is fel. Pedig e csodás test fedetlenül is nagyon kívánatos, de hát kérem a fétis az fétis :-)
  • Erotikus masszázs:

    Ez volt a feltét a zsemlék között, s annak nagyon finom volt. Az első akció és fürdés után kaptam egy melegített olajjal történő masszázst. Lábaktól indult (talpam csikis, így azt kihagytuk), számomra tökéletes erősséggel történt a dolog. Persze biztos véletlenül, de néha-néha a keze becsúszott a fenekemhez is, így a vége felé már nehéz volt feküdnöm... Véleményem szerint igen kiváló masszázst kaptam, Iza taníthatná is ezt!
  • Levezetés:

    A fürdés után Iza magassarkúban, fekete, nylon combfixben s egy egybe részes felsőben várt rám. Én rögtön belegabalyodtam a lábaiba, melyet Ő nagyon jól érzékiséggel viselt, úgy vettem észre élvezte is a lábimádatomat! Persze közben elkapott ott középtájon engem és nem is engedett el, fokozatosan belekényszerített azon kéjes érzésbe, hogy el kell mennem :-) Engedtem az "erőszaknak" és megadtam magam (masszázságyon háton feküdtem, ő a combjaimra rám ülve a talpaival addig simogatott, míg kapituláltam). Gyors fürdés és masszázs, majd a tatamin folytattuk. No kérem itt megbabonázott! Olyan erotikát kaptam, olyan kényeztetést, odafigyelést, pettinget, csúszkát, hogy az erekcióm az egekben volt. Szexualitás, csábítás magasiskoláját kaptam, miközben olajos teste tekergett körülöttem (nem csak rajtam)! Persze a tekergés közben franciázhattam is neki, s örömmel észleltem annak eredményét a combjai szorításából! A harisnya valahol útközben kiszakadt, ezért még az is el kellett szakítanom, legörgetnem a lábairól - csodálatos volt ez a játék is! A végefelé Ő feküdt, én a szájában, cuppogtatta és ahogy rám nézett közben elvesztettem a kontrollt - gyorsan szájból ki, és a mellei fölé a nyakára élveztem.
  • Elszámolás:

    Kis dobozba tettem, melyet előre megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Iza drága imádlak, remélem ezt tudod! Megvásároltam Hozzád az összes törzskártyát (pedig nincs is ilyen) :-)
Happy Massage