• Léda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hivtam, de nem értem el, majd visszahívott, de akkor én nem tudtam felvenni, erre irtam egy sms t amire válaszolt, majd személyesen is beszéltünk.Nagyon kedves volt , minden apró részletre kitért.
  • Megközelítés:

    Pofon egyszerű, a metro az utca előtt áll meg, onnan pár házat kell csak sétálni, a parkolás fizetős de van hely .
  • Helyszín:

    A házról az ódon kastéy jutott eszembe, pláne .hogy Léda királykisasszony várt ott, a belső viszont az új építésű szinvonalán kezd kinézni ,Kellemes kis kuckó masszázspaddal, a fürdő kiváló, minden tartozékával.
    Söt !intim lemosó a munkában beizzadt farkaknak, fenekeknek.
  • Lány külseje:

    Szerelem első látásra, nem is tudom miért nem mentem elöbb.Fekete kis köpeny volt rajta, de rövid és mutatta a szép lábait, Léda arcát nem láthatod mivel álorca van rajta , de a szemei csodásak, értelmesek,
    A többit késöbb mert azokat késöbb láttam.
    Szerintem mindenki örülne egy ilyen csajszinak.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után a padra feküdtem, melegített kókusz krém volt köztem és Léda között. Isteni finom kézzel , de határozott, ugyanakkor izgató masszázs vette kezdetét.Természetesen végig beszélgettük, nyiltan meséltünk magunkról, mondjuk velem nem megy nehezen , de Léda is partner volt .A szokásos lábtól felfele kezdés, majd a popsim, bocsánat fenekem , nehogy ismét megszóljanak , itt sokáig időzött , lehet hogy szexi a popóm? De nagyon élveztem , majd a hátam következett., itt már Léda közelebb került hozzám, rámült és éreztem végre a combját , meg a tangás lába közét.
    Ezután került le a kis köpeny majd végigcsúszott rajtam.
  • Levezetés:

    Fordulás következett , majd Léda is feljött a pad végére , a lábam közé ült, majd eszméletlen finom simogatásokkal inditott, fokról fokra szűkült a kör majd végre a kezeibe vette a farkam , de csak finoman, egyre húzott fel , és végre a de majd szólsz mondat után bekapta a farkam .Rég vártam már ennyire .mint gyerek a mikulást , fokozatosan egyre intenzívebben csinálta, de nem tudtam szólni, csak finoman megfogtam a fejét, Léda tudta a dolgát és kézzel adta meg a végső löketet.
    Elementáris élmény volt.
    Mikor erőre kaptam én is felültem , megöleltük ülve egymást , puszilgattam a finom kis cicijeit, az okos fejecskéjét., arcát, simogattam a hátát.
    Nehéz volt otthagyni, jó lett volna egyet aludni összebújva.
  • Elszámolás:

    A már megszokott masszázs átlagot kérte előre letteni , de az nem én vagyok aki nézi végig ott marad e , Léda megbízható .korrekt .
  • Összkép:

    Királyian éreztem magam , még úgy is .hogy a punciját nem is láthattam, hosszabb és nem az első alkalmi opció, a natúr viszont nagyon higiénia függő, ezt jó tudni.
    Elvarázsolt a kisasszony, és a viszontlás reményét fogalmazta meg búcsúzáskor, fog még látni, érezni.
Happy Massage