• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés simán ment, reggel hívtam először, akkor nem vette fel, de később visszahívott, amin teljesen meglepődtem. Nagyon nőies, kissé távolságtartó volt telefonon keresztül, de ez érthető is mert még nem ismertük egymást.
  • Megközelítés:

    Vásárcsarnok környéke, eléggé frekventált hely, motorkerékpárral érkeztem, simán parkoltam, de gondolom autóval azért nem olyan egyszerű parkolni. A ház létesítmény biztonsági őre kétszer is kijött megnézni hogy vajon nem "zálogfiók rabló" vagyok -e (fekete motorral, fekete bőrruhában) ettől eltekintve sima ügy volt :)
  • Helyszín:

    A lakás az abszolút non plusz ultra. Belépéskor meg is jegyeztem hogy ilyen szép lakást még nem láttam. Borzasztó ízlésesen felújított nagypolgári lakás egy jól szituált belvárosi gangos házban. Simán elfogadnám, pedig ellenkeznek az elveim a lakásokkal és a belvárossal is. Nagyon szép hely. Fürdőszoba óriási, és tiszta, szép, minden a helyén van.
  • Lány külseje:

    Tia elképesztően szép lány. Pontosan az a fajta hölgy akiről az első pillanatban az jutott eszembe, hogy ez a dolog amit művelek éppen, ez függőséget fog okozni, és teljesen természet ellenes hogy egy ennyire szép lánnyal találkozok, mert elrontja az értékrendemet. A Hölgy ugyanis a legszebb nő akit valaha láttam, de nem akarok erről többet írni mert úgysem hiszitek el...
  • Action:

    Tökéletes test. Gyönyörű arc. Igényes, megfontolt, kedves, nőies hangjától és elképesztő testétől teljesen zavarba jöttem, és megszólalni sem nagyon tudtam. Beszélgetést kezdeményezett a szokásos dolgokról: mióta motorozol, milyen motorod van stb.. és közben szépen feloldódtam. Megkértem hogy feküdjön a hasára mert ilyet még nem láttam, és szeretném jobban szemügyre/ kézügyre venni. Lassan simogattam és csodáltam a testét. Elképesztő hogy egy ilyen lányt láttam/éreztem. Köszönöm Kedves Tia! Lassú, óvatos simogatás, puszilgatás, ujjazás után kértem egy óvszert magamra. A Hölgy technikája lenyűgöző. Nem pornós, inkább ahhoz tudnám hasonlítani amikor szerelmes beléd egy csaj és mindent meg akar tenni hogy jó legyen neked. Gyönyörű, telt ajkai lassan zárták körbe a szemtelent, a látvány már önmagában is elég volt hozzá hogy kőkemény legyek. Nem is nagyon értettem hogy mi történik, csak úsztam az árral. Kb 1,5 perc után kértem hogy hagyja abba mert végem lesz. Ekkor rám ült a kérésemre. Ez az a rész amit nem tudok elfelejteni. Van az a fajta puci, ami nagyon jó, mert megfelelő rugalmassággal szorít, kellően körbefon, de meg kell küzdeni hogy mélyre jussál. OMG. Ilyen volt, elképesztően izmos, szűk, forró puci, egy olyan testbe csomagolva amilyet még sosem láttam. Nagyon örülök Tiának és ennek az oldalnak, felejthetetlen. Kb 3 perc alatt el is mentem, szégyeltem is magam kicsit...de azért nem annyira :)... Aztán kaptam egy olyan masszázst hogy majdnem besz***tam!!! Sokan kiírják hogy "profi masszázs". Tia tényleg úgy megmaszíroz hogy teljesen felpuhulva jösz el. Erősen, határozottan, profin maszíroz, csak nyögdécseltem közben, el is felejtettem hogy hol vagyok. Nagyon király volt. Kértem mégegy óvszert, megint rá kellett szólnom 1,5 perc után hogy elég is lesz én már készen vagyok. Majd missziben kezdük az aktust. Ugyanojan elképesztő volt másodszorra is belehatolni, csak néztem gyönyörű testét, és élveztem minden percet amit ott tölthettem. Visszajelzést nem adott, de nem is vártam, pontosan tudtam hogy miről van szó, ezért próbáltam inkább önző módon magamra figyelni. Pár perc után kértem hogy térdeljen a fotelbe amit készségesen meg is tett. Gyönyörű volt. Hátulról hatoltam be, így még szűkebb volt, nagyon hamar jött a vége... Összeségében azt kell hogy mondjam hogy elképesztő volt a hölgy, de a visszajelzések és a kölcsönös szimpátia kicsit hiányoztak. Menni fogok még Tiához, mert a legszebb Nő akit életemben láttam, és remélem hogy legközelebb Ő is oldottabb lesz :)
  • Elszámolás:

    A Budapesti átlagnál egy negyeddel több, de azt gondolom hogy nagyon megéri, mert tényleg nem hétköznapi látvány a hölgy. Nekem soha az életben nem lesz ilyen csajom, szóval nekem már megérte :)
  • Összkép:

    Elképesztően jó testű, helyes arcú, kedves, nagyon igényes lakásban. Csak ajánlani tudom. Barátnő feeling is okés, kezdeményezés / visszajelzés közepes, de alapvetően OK!
  • Webi megjegyzése:

    Motorosok jóemberek :)
Happy Massage