• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam aznap reggel, és megbeszéltünk egy kora délutáni időpontot. Érkezésemkor hívtam, nem vette fel, de sms-ben jelezte, hogy 10 percet késni fog. Nem siettem, megvártam, és milyen jól tettem!
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, én autóval mentem és a környéken a panelházaknál mindig akad ingyenes parkolóhely. A metró is nagyon közel van, valamint több buszjárat is.
  • Helyszín:

    Egyedül dolgozik a lakásban, nappali, hálószoba, fiatalosan berendezett lakás. A fürdőben zuhanyzó, és a tusfürdőkből lehet választani. A törölköző tiszta.
  • Lány külseje:

    Egy laza világos felsőben fogadott, alul nem volt rajta semmi. Arca nagyon helyes és szép, gyönyörű szemei vannak. Melle kerek és dús, popsija formás és kemény, lábai karcsúak. A kedvemért fekete combfixet vett fel, nagyon szexin mutatott benne.
  • Action:

    Életem egyik legnagyszerűbb és legperverzebb szexuális kalandját éltem át vele. Elmentem zuhanyozni, ahová pár perc múlva követett. Letérdelt elém, kicsit megnyalogatta a már keményedő farkam, majd kinyitotta a száját és várta hogy belepisiljek. Sikerült is, hosszasan locsoltam szájába és mellére felváltva. Időnként nyalogatta a makkomat közben, és volt hogy teljesen a szájába vett és úgy töltöttem meg. Engem is meglepett, hogy ez mennyire erotikus tud lenni.
    Fürdés után bementünk a hálószobába, ahol kértem hogy maszturbáljon előttem. Hanyatt feküdt, szétnyitotta a lábait és simogatta magát. Kértem hogy forduljon meg és pucsítson, és úgy folytassa, és izgassa a popsiját is. Erre egy ujjal a puncit, egy ujjal meg a popsit kezdte ujjazni. Én mögé térdeltem és így lábával a meredező farkamat masszírozta közben. Én is beszálltam az ujjazásba, együtt ujjaztuk a popsit és a puncit, volt hogy neki két ujja, nekem egy ujjam volt egyszerre a popsiban.
    Egy idő után kérte, hogy hadd vehessen a szájába. Ekkor oldalra feküdt, és elkezdett szopni. Közben én a popsit ujjaztam két ujjal. Mikor úgy éreztem hogy kell egy kis síkosítás, átraktam a szájába az ujjaim, ő szopogatta kicsit, majd vissza a popsiba. Ezt eljátszottuk néhányszor, a végén már három ujjam táncolt a popsiban, miközben ő kőkemény farkamat nyalogatta.
    Ekkor kérte, hogy dugjam meg. Hogy hol? Hát természetesen popsiban! Óvszert húztunk, majd szemből szép lassan behatoltam a popsiba. A kezdeti lassú mozdulatok után már ő bíztatott, hogy dugjam csak. Néha kicsit kihúztam közben, majd újra vissza. Az egyik kihúzás után franciázott egy kicsit, majd újra vissza a popsiba. Eszméletlen élmény volt, a látvány és az érzés, mintha egy pornófilmben lettem volna. És még nem volt vége!
    Popsi után hanyatt feküdtem, és Lilike nekifogott egy fantasztikusan érzéki franciának. Lassan, szopogatta, nyalogatta a betonkemény farkam. Kérésre a zacsikkal is hosszasan foglalkozott, majd még lejjebb ment, a gátat izgatta nyelvével, majd kis idő múlva az ánuszom körül kezdett körözni, majd egyre beljebb fúrta fürge nyelvecskéjét. Én már az élvezés határán lebegtem. Kevesen tudnak olyan lelkesen és érzékien popsit kényeztetni mint Lilike. A hosszas popsinyalás után visszatért a zacsira, majd kis golyószopogatás után ismét a farkam vette a szájába. Ekkor már nagyon nehezen tudtam tartani magam, de nem is akartam, óriásit lőttem a kinyújtott nyelvére, a szájába és kicsit az arcára is. Hatalmas, kirobbanó orgazmus volt, alig tértem magamhoz utána. A végén kedvesen megkínált egy pohár vízzel.
  • Elszámolás:

    Utólag, az asztalra, pont amennyit megbeszéltünk a popsi extrával. Abszolút megérte.
  • Összkép:

    Lilike fantasztikus lány. Nem csak csinos, szexi, de nagyon kedves is, sokat mosolyog, és mindent megtesz a vendég kedvéért. Én igyekeztem végig kedves lenni hozzá, de ennek százszorosát kaptam tőle vissza, olyan örömökben részesített, amiről álmodni se mertem. Lilike egy igazi kis csillogó gyémánt!
Happy Massage