• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Magával a telefonos eléréssel nem lesz problémája senkinek, ha Gabi esetleg nem is, egyik kollegina biztosan felveszi. Gabit már kicsit nehezebb, többször próbáltam időpontot kapni. Most sikerült, bár nem vele beszéltem. Minden flottul ment, hamar ott is lehettem.
  • Megközelítés:

    A kerület már fizetős egy ideje, de az utcában még mindig találni helyet. A cím egyértelmű, BKV is van a közelben.
  • Helyszín:

    Talán senkinek nem kell bemutatni, a madárról elnevezett utcai szalont. Diszkrét, hangulatos, mintha direkt a látogatásra lenne kialakítva. Tisztaság, kényelem. Többen dolgoznak, de senkivel nem fut össze a látogató.
  • Lány külseje:

    Gabi a hirdetés képeit is felülmúlóan elragadó. Fiatalsága, bája közvetlenséggel párosul. Arca kifejezetten szép, gyönyörű mosolya pedig egyből oldja a feszültséget. Az egyik képen is látható fehér(fekete)neműben fogadott, ami kiemelte valóban sportos alakját. Gyönyörű cicik, feszes, izmos popsi, bársonyos bőr. Kifogástalan szépség!
  • Erotikus masszázs:

    Hihetetlen finom érintése van Gabinak! A koreográfia: lábak, fenék, deréktáj, felső hát, vállak. Finoman, krémmel masszírozott, de én nem is igényeltem most erős gyúrást, így nem kértem. A masszázs alatt csak keveset beszélgettünk, de ez miattam alakult így. Mindenesetre a sportos alak mögött valódi teljesítmény áll!
    Szinte első perctől volt egy finom érzékiség a mozdulatokban, egy egy kis besimítás, lágy simogatások. A masszázs alatt még fehérneműt viselt, de ezt én pont így is szerettem volna.
    Megkértem az elején, kicsit hadd ölelhessem meg, ebbe kedvesen bele is egyezett.
    Nem volt határozott váltás a kényeztetés előtt: ez nagyon nagy piros pont Gabinak.
  • Levezetés:

    A massz vége felé már úgy helyezkedett, hogy kezeimmel elérhessem, cirógathassam. Ezután lekerült a ruha, és nem utasította vissza, hogy kicsit én is masszírozzam. Igyekeztem kedvesen, de azért őszintén kicsit céltudatosan a popsi felé orientálódni, majd én mondhattam ki a várva várt vezényszót...
    Ami ezután történt erősen szimpátia függő - ezt előre meg is beszéltük. Az én kényeztetésem egy frenetikus, nem kapkodós, szinte barátnői francia volt - minden percét imádtam.
    Köszönöm!
  • Elszámolás:

    Minden az előzetes megbeszélés szerint történt. A telefonban elmondotttak etéren nem változtak, az óbudai átlag egy messze átlagon felüli élményért.
  • Összkép:

    Frenetikus volt. Gabi is és a vele töltött idő is. Aki szereti a fiatal, értelmes és talán korát meghazudtolóan finom, elegáns lányokat, szépen is tud viselkedni, csak pozitív élményre számíthat. Vigyázni rá, Uraim!
Happy Massage