• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    SMS-ben jelentkeztem először, aztán mikor visszajelzett telefonon beszéltük meg az időpontot és az odataláláshoz szükséges részleteket. Kellemes hangja van, volt benne pici távolság is de pont csak annyi, hogy továbbra is fenntartsa az érdekődést. Másfél órás programban, némi végjátéki kényeztetéssel állapodtunk meg.
  • Megközelítés:

    Már maga a megadott cím is közel van a csúcshoz, könnyű odatalálni. Tömegközlekedőknek a fogaskerekű a legjobb választás, autóval kicsit vadregényesebb de szabad parkoló mindíg van, nem fizetős övezet.
  • Helyszín:

    Régi épület egyik emeleti lakása, szépen felújított belsővel, pici fürdőszobával. Zuhankabin áll rendelkezésre a tisztálkodáshoz, néhány tusfüdőből lehet választani és bekészített törölköző várja a szárítandó cseppeket. A nappaliban leterített tatami adja a helyszín magját, igényes berendezés, kellemes zene az ellazuláshoz.
  • Lány külseje:

    Folyosó végéről integető lány, utcai ruhában fogadott, kezet nyújtott és bemutatkozott. Kicsit jobban szemügyre véve elmondhatom, hogy a feltöltött képek a valóságnak megfelelnek, Mara csinos és nőiesen for
    más. Az első benyomásom az volt, hogy talán kicsit szolídabb mint a képek alapján elképzeltem de ez nem igazolódott be. Végig gondos, kedves és odafigyelő volt. Amikor megérkeztem azonnal megismételte az adatlapon is olvasható szabályt: "Ő érinthet de ő érinthetetlen!", miután szóban megállapodtunk.
  • Erotikus masszázs:

    Tisztálkodás után a szobába lépve, Mara egy sportos alsónemű szettben várt nagy törölközővel a kezében. A tatamin hasra dobtam magam, fejlemet kívül hagyva teljesen leterített vele. Közben érdeklődött, hogy nem fázom-e, de nem volt hideg. Illatmentes olajat használ alapból. Jobb lábamat kitakarva kezdte a gyúrást, a talpamon, vádlimon és a combomon profi erősséggel és precízen megtalálta a csomóim fájó részeit. Ugyanezt megismételte a másik lábamon, mindkét lábam kezelését fenék masszázzsal koronázta, ahol néha a zsacsi is kapott pici izgató simogatás. Hátam, derekam és nyakam következtek a korábban megismert profi stílusban, lendületesen és hatékonyan. Legjobban a kar és kézfej masszázst élveztem (mert ott kevesebb csomóm van és sok idegvégződésem) teljesen ellazított és át tudtam neki adni magamat. Szinte alig hallottam meg, a felhívást: "Megfordulhatsz!"
  • Levezetés:

    Bekuporodott a terpeszben lévő lábaim közé és a környéki területek gondozgatásával, simogatásával felkeltette a lompos figyelmét. Az előző masszázs résznél lágyabb mozdulatokat használt most, óvatosan 2 kézre fogva a szerszámot lingam masszázs folyamatos mozgásban lévő technikájával + némi makk játékkal gyorsan repített a végzetem felé. Közben teljes testével ráhajolt és figyelmével azon volt, hogy örömet szerezzen. Munkájának meg lett a jutalma, hatalmasat élvezetem a kezei között. Adott törlőt a gyors tisztálkodáshoz, adott időt a lenyugváshoz is, nem kellett sietni.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag fölött kicsivel, de maximálisan pariban van az élménnyel! Kérésemre, érkezéskor rendeztük, mert így nem kell velel később vacakolni.
  • Összkép:

    Nagyon jó élmény volt, ügyes kezű sejtelmes mosolyú leányzó! Ajánlom mindenkinek, aki szeretne felfrissülni profi kezek által!
Happy Massage