• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    szia :) köszönöm ezt a szép beszámolót, nagyon élveztem a találkozást, remélem mihamarabb bepótoljuk azt a bizonyos második kört, millió puszi maci :) :*

  • Egyeztetés:

    Flottul ment. Böngésztem a kedvencek közt és mit látok..? Jázmin áttért a sötét oldalra! Rögtön hívtam és csevegtünk kicsit, majd megcéloztunk egy másnapi randit. Mivel részemről elég képlékeny volt az időpont nagyon aranyos volt, és a kedvemért még hétvégére is egyeztethettünk volna....maximális rugalmasság, csillagos ötös érte!
  • Megközelítés:

    Marina part....sokunk számára ismert környék. Részemről kocsival mozogtam, tömeg a közeli főúton. Parkoló hely napközben megoldható....de most már minden részen fizetős....viszont nem a belvárosi árat kell bedobálni, hanem jóval kedvezőbb a matek.
  • Helyszín:

    Új építésű ház annak megfelelő modern lakása. A Hölgyek többen rendelnek de a logisztika tökéletes. Szoba csini, tiszta....fürdő szintén rendben volt. Ruciknak van hely, egy bőrkanapé is található a szobában.....amire jeleztem, hogy hű-ha.....Jázmin pedig mosolyogva jelezte és mondta, hogy sejti mire gondolok.
  • Lány külseje:

    Jázmin teljesen megfelel a képeken látottaknak....egy Nagyon szép Lány! Mind a magasság mind pedig a súly fedik a valóságot....de azért a valóság ütősebb. Formás nem kicsi cicik, kerek kemény popsi, szép punci, csodás szemek, mosoly! Roppant kedves, és jót lehet Vele beszélgetni, értelmes, intelligens Lány.
  • Action:

    Megérkeztem, megcsodáltam, dicsértem, ajcsinak örült, és irány a fürdő. Visszatérve egy egybe részes szexi fehérneműben fogadott....,, mondjuk abban nyitott ajtót is,, hason feküdve Kérte, hogy segítsem kibújni belőle, hát persze, mondom én. Kicsomagolva már csókolgattam Őt, ciciket, nyakát és jeleztem, hogy szeretném megkóstolni csodás kelyhét. Mosolyogva helyezkedett el Jázmin, én pedig birtokba vettem szép testét.
    Haladtam lefelé nyakától, ciciknél elidőzve, hasán keresztül csókoltam mindenét...fincsi volt. Puncihoz érve finoman körbenyalogattam puncit, majd mélyen belenyalva megízleltem....Jázmin felsóhajtott..és kezdtem francia perceimet. Érzéssel, majd egyre intenzívebben nyalakodtam, Jázmin kezdett egyre hangosabb lenni, és remegve, fejem eltolva jelezte, hogy Neki elég volt....ráfújtam puncira, ismét remegés, csodás volt örömet okozni.

    Majd helycsere, és Jázmin következett. Lábaim közé helyezkedett és finom franciába kezdett. Nagyon jól kényeztet, szép haja combomat simogatta, én moziztam, és el-el tűnt legjobb barátom Jázmin ajkai közt.
    Intenzív de mégis lágy franciát kaptam....csodás volt látni és érezni Ténykedését! Nagyon egyre gondoltunk mivel épp szólni akartam a védőköpenyért.....de Jázmin már nyúlt is érte, majd azt rápenderítette kemény macikára. Érdeklődtem, hogy szeretné.....és Szép vendéglátóm már fordult is alám, és szemből kért belőlem.
    Finoman becsúsztam punciba...ami forró volt és nedves. Finom puszik, nyakra csókok, és mozogni kezdtem....simogattam ciciket, néztem Jázmin csodás szemeit....és tartva magam ténykedtem. Isteni volt de tudtam, annyira vágytam eme szép Nőre, hogy önző módon nem volt erőm váltani, és megfeszülve, majdnem ordítva elért a vég, egy hatalmas durranással. Jázmin ölelt, hagyott lenyugodni és kibújva punciból jött a romeltakarítás.
    Jázmin mellém feküdt....Szép Volt!....és dumcsiztunk. Kértem egy kis masszázst amit profin abszolvált...majd érdeklődött egy második etapról. Tudtam és éreztem, hogy a húzós hét után az már kínszenvedés lenne....és nem akartam rágörcsölni a maradék negyed órában egy bizonytalan második körre. Maradt a csevegés, simogatás, nevetgélés....majd időm lejártával ruci fel....ölelés, és irány a szomorú valóság.....szép élményekkel, és nagyon jó érzéssel.
  • Elszámolás:

    Telefonon érdeklődtem, ahol pontos tájékoztatást kaptam mindenről. Kérdeztem mikor tegyem le a csokrot....és Jázmin jelezte bizalmát felém, ami megtisztelő volt...így a végén egy kerek csokor landolt a vázában.
  • Összkép:

    Nagyon jó! Egy csodás Lánynál voltam....szép, okos, jó volt Vele minden eltöltött perc! Sajnáltam és bántam, hogy a második kör elmaradt...de ez csakis az én hibám, mert nagyon fáradtan érkeztem. Ebből tanulva legközelebb kipihenten megyek...., ha még kapok bebocsájtást Jázmintól.
Happy Massage