• Anna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Megkedveltem a hármas felállású randikat, ehhez remek partnereket is találtam Anna és Eszti személyében, akiket az utóbbi hetekben külön-külön látogattam meg. Nagyszerű móka lenne újra édes hármasban, gondoltam, ezt jeleztem is a hölgyeknek, akik örömmel üdvözölték a tervet. Az időpont-egyeztetés a szokott módon, azaz hibátlanul, gyorsan, könnyen, óhajom szerint történt személyes üzenetben.
  • Megközelítés:

    Szépségeim a Fiumei sírkert közeli egyik mellékutcában fogadják vendégeiket. A helyszín villamossal és busszal megközelíthető, autóval a ház előtt vagy közelben lehet parkolni. Aki először megy, az is könnyen megtalálja a helyszínt, egyértelmű, hova kell menni, nekem ez, ha jól számolom, 10. látogatásom volt.
  • Helyszín:

    A lakásban több fiatal hölgy rendel, mindnyájan szépek és aranyosak, olykor vidám csilingelő hangjuk, nevetésük kihallatszik, amit én nem zavarónak, hanem kifejezetten természetesnek találok. A masszázs két szobában folyik, s ahogy eddig, úgy most is a sarki szobában történt a szeánsz. Itt masszázspad és tatami található, a ruhákat szobainason lehet elhelyezni. A fal mellett égősor és tükör található, a félhomályban kellemes zene szól.
    Tisztálkodni fürdőkádban lehet, az előkészülethez minden megtalálható: többféle tusfürdő, szájvíz, fogkrém és fogkefék, dezodorok, sőt, tictac is.
    A lányok ügyelnek a rendre, tisztaságra.
  • Lány külseje:

    A két lány fiatal, gyönyörű és kedves.
    A barna hajú Anna egy kicsit magasabb. Mindig mosolyog, figyel a vendégre. Megérkezéskor hosszú, selymes haja feltűzve, s ezúttal fehér színű fehérneműt visel. Eszméletlenül szexis, jó ránézni. Keblei nem nagyok, de azok alakja tökéletes, a mellbimbók jól reagálnak a simogatásra, puszilgatásra. A karcsú hölgy dereka, csípője szépen ívelt, a popsi feszes, a lábak látványosak. Közelében érzem finom illatát, ha hozzá érek, bőrének selymét.
    A vörös hajú Eszti fotói mutatják, hogy ki fogad az ő személyében. Huszonéves, karcsú lány. Frissen festett hosszú haja kiengedve. Ő csak egy kicsiny fekete tangát viselt. Mellei kicsik, de nagyon szépek, a popsi formás, kemény. Ő is odaadó, vendégre figyelő hölgy.
  • Erotikus masszázs:

    Ezt a rész rendszeresen kimarad, vagy én kontárkodok egy kicsit. Most azért került rá sor, mert Eszter említette, hogy fáj a válla. Erre kértem, forduljon hasra és kis ideig lelkesen gyúrtam a problémás részt, de az a gyanúm, csekély hatékonysággal.
    A vörös hajú tündér később viszonozta igyekezetemet, de a lingam és csúszkamasszázs helye már inkább a kényeztetés szekcióhoz tartozik.
  • Levezetés:

    Megérkezésem után örömteli öleléssel köszöntöttük egymást, majd hamar a szobába vonultunk. Az ajándék átadása után gyorsan, de alaposan tisztálkodtam, majd siettem vissza a hölgyekhez. Annáról már lekerült a melltartó.
    Eszter még egy percre kiment, de annyira türelmetlen voltam, hogy nem vártuk meg, hanem Annával a tatamihoz mentünk, ledőltünk és azonnal összegabalyodtunk. A bugyitól közös erővel szabadultunk meg. Amikor a barátnő belépett, kissé csodálkozott is, hogy mi már milyen lelkesen összebújtunk, de én azonnal kértem, jöjjön, csatlakozzon, majd helyet adtunk magunk között neki. Gyorsan lekerült Eszter utolsó ruhadarabja is.
    - Kényeztessük először Esztit! – súgtam Anna fülébe.
    Eszter bal oldalán a barátnő térdelt, én jobbról közeledtem. Azonnal csókolni kezdtem és a ciciket simogattam. Anna féltékenység nélkül, örömmel figyelte a történeseket. Én lejjebb csúsztam és Csillag (Eszter) jobb cicijét kezdtem puszilni, szopogatni, s ekkor csatlakozott Anna. Kinyújtotta nyelvét és Eszti bal mellét nyalogatta. Arcunk közel volt, amikor mindketten nyalogattuk a keményedő mellbimbókat, s az alkalmat megragadva Anna nyakát megfogtam és egy kis csókolózásra magamhoz húztam. Ő élvezte e perceket, s ahogy oldalán feküdt, bal lábát vállam köré fonta. Kis idő múlva tovább haladtam, hogy Eszti középpontját is kényeztessem, de rápillantottam Anna csodás csípőjére, popsijára. Annyira gyönyörű, hívogató volt, így felé fordultam. Miközben Anna Esztivel foglalkozott, én mohón puszilgattam szépséges fenekét, majd nyalogattam. Aztán feltárult előttem hátulról a szépséges punci. Mágnesként vonzott a szemem elé táruló látvány és nyalni-falni, csókolni kezdtem Annát. Az ő sóhajai erősödtek, azt követték a nyögdécselések, majd hátára fordult, hogy még jobban hozzá férjek. Az illatos, borotvált, gyönyörű kehelytől nem tudtam elszakadni. Anna csiklója duzzadt, a gyönyör barlangja nedves és forró volt. Mohón nyaltam Anna kincsét, majd ujjamat becsúsztattam a barlangba, s addig folytattam a kényeztetést mindkettőnk örömére, míg a hölgy teste megrázkódott és elévezett.
    Egy ideig hagytam még pihenni, simogattam, pusziltam, míg le nem csöndesedett, aztán újra Eszterhez közeledtem. Visszatértem a lány középpontjához és combjai közé fúrtam fejemet. A vörös tündérke egy kicsit borostás volt, de ez nem zavart, inkább izgatott. Lelkesen ízleltem, kóstoltam bájos ékszerét, majd csípőjét is megemeltem, hogy még jobban hozzá férjek. Csillag élvezte, ahogy barátnője csókolja, én pedig nyalom. Mikor a puncija nedves lett, ujjal is fokoztam gyönyörét. Jó úton haladtunk, ezt jelezte Eszter erősödő sóhajtása, Majd elérkezett a pillanat, amikor ő is nagyot élvezett.
    A hölgyek kielégülten feküdtek mellettem.
    - Nagyon jó hárman, jól összeszoktunk már – nevetett Anna, s ezzel mi is egyet értettünk.
    Kis ideig beszélgettünk, simogattuk egymást. Amikor Eszti megjegyezte, hogy fáj a válla, akkor egy kicsit masszíroztam.
    Ő hálás szemmel nézett rám, majd mondta, most én következek. Rátekintettem az órára. Csaknem riadtan vettem észre, hogy az idő hamarosan lejár, de a lányok nagyvonalúak voltak. Szerettek volna velem jót tenni! Könnyen megadtam magam és hátamra feküdtem, lábaimat széttártam. Eszti helyet foglalt előttem, olajat vett kezébe és ágyékomra csorgatta. Aztán finom kezeibe vette férfiasságomat, egy kicsit simogatott, utána következett egy izgató csúszka. Melleivel, felső testével ingerelte legérzékenyebb részemet. Aztán ajkai közé vett és finoman franciázott. Ismerik már testemet, tudják, mit szeretek, mi izgat.
    Anna nem kapcsolódott be a kényeztetésbe. Ő felém hajolt és csókolt. Hosszú-hosszú perceken keresztül. Én meg öleltem őt és viszonoztam csókját. Alig vettünk levegőt, csaknem fulladásig csókolóztunk.
    A két gyönyörűség tevékenységének 15-20 perc múlva meg lett az eredménye. Éreztem, hogy közeleg a vég, de nem szóltam, csak csókoltam Annát. Eszter is látta, hogy mindjárt jön a mámoros beteljesülés. Farkamat kezébe vette és így jött el a kitörés. A vörös szépség még finom ujjai között, kicsiny kezében tartott, míg nem lankadtam, Anna meg csókolt tovább.
    Végül megköszöntem a csodás perceket, majd jött a tisztálkodás és a búcsúzás. Most is fantasztikus volt a két hölggyel, akik magukat mini háremem cukiságainak nevezik, én meg istennőimnek őket.
  • Elszámolás:

    Az elején történt csekély ajándékok kíséretében. Átlagos, hármas randinak megfelelő. Az élmény isteni!
  • Összkép:

    Remekül érzem magam Anna és Eszter társaságában. Már az első alkalom is jól sikerült. Azóta még vidámabbak, felszabadultabbak az együttléteink. Érzékiség, jókedv, meghittség -, erre vágyik minden férfi. A két hölgy mellett mindig részem van mindebben. Ezt a napomat is bearanyozták!
    Nagyon szépen köszönöm, Hölgyeim!
Happy Massage