• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap reggel telefonon kerestem, elsőre felvette, nagyon kedvesen és készségesen tájékoztatott mindenről, megbeszéltük, hogy még délelőtt van időpontja, és a megerősítés után már kaptam is a pontos címet.
  • Megközelítés:

    Épp a környéken volt dolgom, ezért kapóra jött Noya lakása. XIII. kerületi nagy pláza közvetlen közelében levő panellakás, abszolút könnyen megtalálható, sztem a ház mögötti parkolóban, vagy kisutcákban hely is mindig van az autónak.
  • Helyszín:

    Felújított panellakás, a ház is rendben van és a lakás is. Persze luxusra nem kell számítani, nem újépítésű, de abszolút igényes állapotban,, tiszta is, a fürdő és a szoba is kifogástalan, méretre kicsi, de mire nem elég az!? Egy nagy és kényelmes franciaágy van a szobában, amely, mint később kiderült, nagyon jól használható és strapabíró is.
  • Lány külseje:

    Noya egy érett, gyönyörű nő, iszonyatosan bomba testtel és szép, szolibarna bőrrel. Nem a fiatal korosztály, de ezt abszolút nem is titkolja és nincs is ezzel semmi baj. Szépek és formásak a szilikoncicik, Noya feneke és puncija korát meghazudtolók, sok fiatalabb lány megirigyelhetné. Egy átlátszó, passzos fekete neccruhában fogadott, amelyből a pircinges punci sejtelmesen kikandikált, így már az érkezésemkor volt mire odafigyelni.
  • Action:

    Érkezésemkor rögtön a szobába invitált és beszélgettünk egy kicsit, mintegy felvezetésként, ismerkedés gyanánt. Utána gyors tusi, hamar kész lettem és visszaertem a szobába. Ami ezután következett, az kérem kőkemény pornó volt. Amit imádtam Noyában, hogy azonnal ráérzett, hogy milyen vágyakkal érkeztem és mire vágyok. Nyelves csók, majd én állva, ő előttem térdelve franciaóra, de abszolút nem a lágyabb, finomkodós stílusban, hanem igazi kőkemény, köpködős, nyálazós, mélytorkos stílusban. Ez egyébként végig jellemző volt, sőt látszott, hogy imádja a golyóimat is kényeztetni, szopkodta, cuppogtatta hol a golyóim, hol a farkamat felváltva. Már az ágyon feküdtem, amikor felajánlotta, hogy 69-be forduljunk és persze rögtön igent mondtam. Nyaltam Noya finom punciját, amire jól reagált mind a punci, mind Noya, heves nyögései közepette azonban annyira ráállt a farkamra, egyre több mélytorkos technikával és egyre nagyobb ütemmel, hogy egyáltalán nem bántam, hogy így mentem el először. Teleélveztem Noya száját, eszméletlen volt. Kis szünet, közben beszélgetés, jófej, nagyon nyitott és szókimondó csaj, de ez nagyon jól is áll neki. Második menet előtt újabb francia az előzőhöz hasonló technikával, kb. 20 mp alatt ismét kemény lettem, aztán pár perc után jöhetett a gumi. Doggyban dugtunk, mert, hogy ez közel sem szeretkezés volt, meg efféle hülyeségek, amiket max a nőjével csinál az ember, hanem kőkemény, színtiszta dugás. Toltam hátulról Noyát, ami a csövön kifért, úgy látszott élvezte is és igényli is ezt a fajta hozzáállást, még beszélgettünk is arról, hogy ez a “barátnő feeling” mekkora hülyeség, és pont nem ezért jár az ember kurvához (már bocsánat, ő fogalmazott így, én csak átvettem).
  • Elszámolás:

    Rengeteg minden van az alapban, amit Noya simán vállal is. Még az elején letettem a szekrényre a megbeszélt összeget, mert először voltam nála. Sztem meg se nézte, csak miután elmentem, abszolút megvan a bizalom a vendég irányába.
  • Összkép:

    Noya maga a profizmus. Semmi sallang, semmi megjátszás, semmi kamu, csak a színtiszta profizmus. Ez egyrészt nyilván a tapasztalat miatt van, másrészt Noya beállítottsága miatt. Nagyon közvetlen, “ami a szívén az a száján”-típus, szókimondó és nagyon kezdeményező, nekem kifejezetten bejön az ilyen hozzáállás. Már ottlétemkor eldöntöttem, hogy régi nagy vágyamat is vele és barátnőjével szeretném átélni, így biztosan visszatérek még hozzá(juk).
Happy Massage