• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tiffanyhoz, bármennyire is meglepő, egy férfi hangján keresztül vezet az út. Egyéként régebben jelezte az adatlapján, hogy a telefont Zsolti kezeli. Én már csak azért sem lepődtem meg, mert másodjára jártam Tiffanynál.
  • Megközelítés:

    GPS pontosan oda visz, teljesen egyszerű az oda és a bejutás. És még a parkolás is ingyenes.
  • Helyszín:

    Tiszta és rendezett. Leginkább ez jellemző a lakásra. A fürdőben kád van, 3-4 tusfürdőt és egy szájvizet találtam. Sajnos eldobható műanyag poharak még mindig nincsenek, helyette egy üveg feles pohár van oda készítve. A törölköző átlagos méretű és állapotú.
  • Lány külseje:

    A képek nem mondhatók frissnek, de ezt leginnkább abból tudom, hogy régről figyelem Tiffany hirdetését és amióta felfigyeltem rá, nem változtatott képeket. Viszont Ő sem változott, így aztán a képek nem hazudnak. Illetve, hogy pontos legyek, a haja barna lett és egy ici-picikét rövidebb is.

    Érkezésemkor egy rózsaszín meleg köntös és egy ugyancsak rózsaszín nem is tudom micsoda... mondjuk úgy szőrme házicsizma, vagy egy bazi nagy mamusz? Minden esetre nem egy szexi viselet... Alatta egy fehér, és enyhén rózsaszín fűző (nem mintha rászorulna a viselésére Tiffany, mert bizony szép karcsú) és egy fehér csipkés bugyi volt rajta.
  • Action:

    Megérkezésemkor puszival fogadott, jobban mondva én köszöntötten azzal Őt. Ugyanis kicsit elszámítottam ezt, mert érzésem szerint Ő szájra puszival, esetleg csókkal akart indítani, csak sajnos én nem erre számítottam és arcra küldtem a puszit. Elbaltáztam.

    Bementem, kicsit beszélgettünk, majd elküldött zuhanyozni. Mikor visszatértem, az ágyra helyezkedtünk és levette a köntösét. Ezután hosszan bezélgettünk, túlságosan is hosszan. Én közben finoman simogatásokkal jeleztem, hogy ínyemre lenne már ennél több is, de a combom simogatásán kívül más nem történt. Hogy nyomatékosítsam párzási szándékomat, a bugyin keresztül simogatni kezdtem a punciját, de nem aktívkodott, csak nagy sokára. Legalábbis nekem akkor és ott hosszúnak tűnt az idő.

    Végül megkérdezte, hogy te kezded, vagy én. Tudom róla, hogy szereti, ha nyalják, így bátran válaszoltam azt, hogy én akarok kezdeni. Először finoman nyaltam, majd megpróbáltam egyik ujjamat bedugni, szépen nedvesedett és tágult, ezért a másik ujjamat is feldugtam. Egyre hevesebben nyaltam és ujjaztam, hangját adta neki, hogy élvezi, a teste is ezt jelezte. Reménykedek, hogy tényleg sikerült élvezetet kozzak neki.

    Megfordultunk és Ő vette kezelésbe, az addigra már ágaskodó öcsit. A heréim nyaldosásával kezdte, pont azon a ponton, ahol a legjobban szeretem. De sajnos a szopása nagyon nagyon lágy volt, amolyan tinis, ha egy 18 körüli avatatlan szűzzel lettem volna, simán tetszett volna, de Tőle másra vágytam. Már éppen szólni akartam, mikor megkérdezte, kérek-e gumit. Nosza rajta!

    Először térdelve bele ült, valahogy nem ez volt a legjobb pozíció, hamar váltottunk misszire, na ebben már sokkal inkább tudtam irányítani a dolgokat, kellemeset lőtem a gumiba. Hagyott magában lenyugodni, majd levettem a gumit és kaptam egy Szilviát, közben Ő eltüntette az ovit.

    Újból beszélgetni kezdtünk, majd kb. 5 perc múlva finoman megkérdezte, megyünk-e zuhanyozni. Cseppet meglepődtem, azt hittem még van időnk egy kis gimnasztorkára. Végül egyedül indultam fürdeni, öltözés, búcsú.

    Az ajtón kilépve rápillantottam az órámra, 14 perccel korábben kiléptem, minthogy letelt volna a másfél óra. A korrektség kedvéért ide tartozik, hogy 3 perccel viszont korábban bent voltam. Végülis fogjuk fel úgy, hogy nem tudhatta mennyi időt fogok eltölteni tisztálkodással.
  • Elszámolás:

    Zsoltival az időpont egyeztetés során ezt is megbeszéltük, és érkezésem során egy borítékban az íróasztalra tettem, végig ott is maradt.

    Másfél órát szerettem volna maradni Tiffanyval, amire a haza bölcse rábólintott.
  • Összkép:

    Egy évvel ezelőtti randink alkalmával lényegesen több volt a szex. Akkor sokkal jobban kezdeményezett, de most inkább eldumálta az időt. :(

    Nyilván én is hibás vagyok, mert ha a ráutaló simik nem bizonyultak hatásosnak, konkrétabban is kezdeményezhettem volna. Jegyzem meg, a magánéletben sokkal rámenősebb vagyok, de egy ilyen kapcsolatban úgy gondolom erre nincs annyira szükség, hiszen teljesen egyértelmű, hogy miért megy az ember fia, nem?
Happy Massage