• Ingrid

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Hatalmas Lódarázs!

    Köszönöm a véleményt, kedves szavaid bókjaid, elismerést a munkámmal kapcsolatban!
    Boldogsággal tölt el hogy nem szorgoskodtam testeden hiába,és ilyen jó masszázst még sehol nem kaptál.:-)"Ritka az ilyen,szokták itt mondani...Elég sokat is tanultam és tettem is érte, hogy a vendégeim törzsvendégemmé váljanak,azzal a plusszal amit a fel-levezetésként nyújtok. A lingam masszázsom amit ugyancsak alátámaszt tudásom több éves tapasztalatom és azok a bizonyos időpont hiányos napjaim amikor többen jönnének szeánszra mint amennyi belefér az idő és energia beosztásomba.Erről a résznél a te véleményed igen karcsú és rövidre zárt aminek nincs is jelentősége, mert a fix vendégköröm évek óta sokkal sokkal fontosabb mint amit ide felvázoltál, úgy hogy közel 1.5 hónapja jártál nálam, visszadobták a beszidet is kiegészitésre./bár nem vagy kezdő irogató!/ -egészítsd ki a leírtakat bővebben, ne akadékoskodj olyanon amit előre megbeszéltetek, ne használj szóismétléseket,ne állits olyat ami nem valós ne kérj olyat amit nem vállal az illető.
    Ezeket mind mind ki is vetted, vissza is küldted kissé átfogalmaztad valóságot fedje. :-)

    Én azt nyújtottam neked ami az adatlapomon fel van tüntetve,elmondtam telefonon keresztül is amit kivétel nélkül mindig nyomatékosan elmondok,mi az amit NEM vállalok és mi az amit IGEN. Te ezzel egyet értettél bejelentkeztél eljöttél és számodra itt jött az idézem" happy beginning...-Boldog kezdet." a te gondoltaidban....elképzelésed más volt, Itt már többet is szerettél volna,szóvá tetted hogy hogy?és miért nincs, de olvastam, és nem lehet e mégis...
    újra megbeszéltük,-Nem.Amit problémamentesen kezeltél semmi gond nem volt! :-)
    Itt léted alatt elmondásod szerint a kétszeri levezetés után semmi hiányérzeted nincs de jobb lett volna úgy. Az érzésem az, hogy ha okleveles lingam maszzázs papirral is rendelkeznék akkor is hiányérzeted van, mert te francia órára jöttél, ami nem valósult meg számodra!
    Saját magad csaptad be ezzel.A boldog kezdet, így nem vezetett téged boldog befejezéshez.

    A végén az ár is szegte kedved amit az arckifejezéseden is láttam, nem is értettem ezt mire véljem.Miért lenne kevesebb mint amit elmondtam.Senkinél ilyet még nem tapasztaltam hogy Én drága lennék vagy" borsos. Teljesen normális budai átlag! De persze kinek mi a drága.
    Van olyan vendégem aki az ár miatt és jár hozzám, ő az alapján választ.

    Nem vagyunk egyformák és nem is lehet mindenkinek jót vagy inkább eleget tenni!

    Van pár javaslatom számodra csupán jóindulatból! :-)

    -figyelj jobban arra mit mondanak neked informáciot
    -figyelmesebben olvass adatlapot
    -ha írsz legalább a minimális karaktert lődd be ne kelljen ujra kiegészítened(még hetek után is erről irogatnod.
    -leginkább nem kell olyan szolgáltatást igénybe venned ami számodra semmi pluszt nem jelent.

    Összképem:
    Jól éreztem magam ,mert gond nélkül kellemesen telt a program semmi kivetnivalót nem találok a személyiségedben,megkaptam tőled minden maximális tiszteletet dicséretet pontos érkezést és elszámolást.
    Köszönöm hogy itt voltál!
    Üdv Ingrid

  • Egyeztetés:

    Telefont o vette fol. Gyorsan megbeszeltuk amit kell kedvesen tajekoztatott a lehetosegkerol, megeggyeztunk az idopontban, majd tajekoztatott hol talalom.
  • Megközelítés:

    Konnyen megtalalhato helyen van a 11 kerulet fehervari ut kornyeken. Bkk val es autoval is konnyen megkozelitheto, parkolo a fehervari uton van es ingyenes.
  • Helyszín:

    Uj epitesu tarsashaz egyik lakasa. Izlesesen berendezve, kellemes atmoszferaval. Lila szin Ingrid kedvence lehet mert tobb helyen is felbukkan a lakasban. Profi , masszoz ezt tukrozi a szamtalan oklevel a falon. Furdo megfelelo, kello tusfurdo valasztek es szajviz is van.
  • Lány külseje:

    Ingrid igazi MILF tipus. Karbantartott testel, szep arcal. Olyan akinutan utcan is megfordulnal. A kepek megfeleloen tukrozik a valosagot, es attol hogy nincs arckepes nem kell megijedni. Mindig is szerettem volna egy ilyen szomszedot tipus :).
  • Erotikus masszázs:

    A pontositas vegett nem happy end volt hanem happy beginning de arrol kesobb irok. A masszazs resz nagyon jo volt. Jo eros kezei vannak es tudja is oket hasznalni. Atgyurt mindenhol , tenyleg profi masszoz. Elegge hatfajos vagyok igy nagyon jol esett a masszazs. Kitapogatta a csomokat a hatamban es szetmaszirozta oket. Sok helyen jartam mar masszazsra de ez tenyleg nagyon jo volt. Latszik hogy a sok oklevel nem csak humbug. Erosseget nem kell mondani valahogy nagyon jol raerez a kello eroseggre.
  • Levezetés:

    Zuhi utan az agyon kezdtuk mivel happy beginning volt. Bekente magat olajjal mad ugy csuszkalt rajtam ez nagyonkellemes vol, mellel fenekkel es puncival csuszkalt rajtam. Francia sajnos nem volt pedig nagyn kivancsi lettem volna milyen., lingam masszazsal folytattuk es vegul igy is lett vegem, ezutan telepetem at a masszazs agyra.
  • Elszámolás:

    1,5 voltam igy eleg borsos . A masszazs resz nagyon jo volt.
  • Összkép:

    Jo, ereztem magam, igaz végén felszisszentem de ha aranyosan leosztom akkor vegul is annyi.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2017-10-22 09:44:12
Happy Massage