• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk. Gyorsan és gördülékenyen ment az egyeztetés. Más lányhoz terveztem volna menni, de aznap mégsem volt elérhető akit eredetileg kinéztem. Régóta figyeltem őt VTR-en írtam neki, kicsit csevegtünk nagyon felcsigázott így sokat nem gondolkodtam megadtam egy időpontot amit elfogadott. Így kerültem a kezei közé:)a legnagyobb örömömre.
  • Megközelítés:

    Móricz Zsigmond Körtér közelében található Lotti. A cím egyértelmű, térképen megtaláltam. Villamossal mentem a belvárosból. Tömegközlekedés a körtér miatt kiváló, parkoló helyet lehet találni, de érdemes előbb jönni és leparkolni.
  • Helyszín:

    Lakás nekem tetszett. Egy pici szobában voltunk. Ágy egy kisebb sark asztal pár szekrény és tükör volt a szobában. Szeretem ha van tükör mert élmény mozizni benne. Fürdő tiszta rendezett. Több tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre állt. Kilépő száraz volt. Törülköző célnak megfelelt.
  • Lány külseje:

    Képekről egyből felismerhető. Imádom a hozzá hasonló nőket. Lotti nagyon szép teremtés kérésemre piros body ruhában fogadott szexi volt nagyon benne. Puncija és popsija szájacskája isteni.
  • Action:

    Fürdés után visszasiettem a szobába. Elheveredtünk az ágyon, majd kezelésbe vettem Lottit. Piros szerelésben nagyon szexi volt, hamar lehúztam a bugyit és bele nyaltam a szép puncijába. Finom volt őt kényeztetni, hamar felizgultam keményen állat a farkam. Szájába kerültem párat szopott rajta majd kértem gumit, mert nagyon szerettem volna benne lenni. Gumit megkaptam majd szemből támadtam keményen több fajta pózt kipróbáltunk a kedvencem a kutyus volt. Hamar élvezés közeli állapotba kerültem ezért elém térdepeltettem és szájjal kényeztetett aminek meg lett a hatása amit a szájába engedtem mindent elnyelt póciban végezte a ondóm amit én nagyon szeretek. imádom a szájba élvezést, szerintem az egyik legjobb dolog. Nagyon finom volt Lotti. Felfrissültünk közös tusolással majd az idő hátra lévő részében csak őt kényeztettem finoman nyaltam őt aminek nagyon hálás volt. Sokat beszélgettünk egymással, nagyon kedves lány simán elfogadnám barátnőmnek. Felöltőztem ajtóban szájra puszival búcsúztunk. Szuperül sikerült a napom.
  • Elszámolás:

    Elején rendeztem az órás programnál csak megszokott kerek ajándékot tettem le az asztalra.
  • Összkép:

    Felejthetetlen volt számomra Lotti, azt bánom, hogy nem mentem hamarabb hozzá. Nagyon jól éreztem magam vele benne.:)
Happy Massage