• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, szerencsém volt. Vivien szinte azonnal fel is vette, 3 órával később már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, szokásos utcán parkolás a közelben. Fizetős, de legalább volt hely.
  • Helyszín:

    A lakás szépen felújított, 2 vagy 3 lány . Vivi szentélyében tatamin és kanapén tud leheveredni a kedves vendég. Mindkettőt kipróbáltam, tökéletes :)
  • Lány külseje:

    Ha valaki szeretne egy tökéletes aktot festeni, akkor Vivinek kell modellt állnia. Láttam már pár lányt meztelenül életemben, de ez felfoghatatlan. Tökéletes mell, has, derék, csípő arány. Legalábbis az én szememben, aki a "pici cici kockahasat" kedveli az ne ide jöjjön, de aki odavan a nőies mégis feszes formákét az mindenképpen nézze meg a saját szemével is.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs rögtön egy kis bakival indult, kiömlött az olaj a matracra. Sebaj, kicsit oldotta a hangulatot, segítettem neki újra megágyazni, amit aranyosan meg is köszönt. Masszázsa semmiképpen nem erős vagy gyúrós jellegű, inkább a kedvesség a megfelelő szó rá. Ennek ellenére nálam élesen elhatárolódott a levezetésektől amit picit bánok, mert jól esett volna olykor-olykor egy kis incselkedés. Viszont éppen ezért kellemesen el tudtunk beszélgetni, ki honnan jön, mit csinált és mi is a terve a hétvégére. Szerencsére Vivi nyitott lány, nem próbálja meg kivonni magát, mint ember a beszélgetésből. Úgy gondolom jó ha picit meg lehet ismerni közelebbről azt a lányt aki igazán mély nyomokat hagy benned a masszázs előtt és után is :)
  • Levezetés:

    1.5 órára mentem ami itt is, mint oly sok helyen két levezetést tartalmaz. Megkérdeztem van-e lehetőség esetleg háromra (természetesen a megfelelő honorárium fejében), de sajnos nemleges választ kaptam. Később azért rákérdeztem miért mondott nemet, igazából csak meglepte és nem tudta mit mondjon, mit kérjen. Remélem következő alkalommal már felkészültebb lesz :)
    Az első kényeztetés egy gyors fürdés után kérésemnek megfelelően a kanapén ért. Szinte végig a szemembe nézett amivel teljesen levett a lábamról, közben többször is próbálta kipuhatolni mi az amit tényleg szeretek. Őszintén megvallva nem kellett sokáig tapogatóznia, hatalmasat élveztem a szájába.
    A második kényeztetés a masszázs átvezetésével indult egy szuper csuszkamasszázs keretén belül szemből, a gyönyörű olajos melleivel. Itt megkértem, hogy forduljon picit oldalra, hogy a kezemmel én is elérjem amit örömmel teljesített is. Ujjazásnak sajnos még nem engedett, de így is szuper volt végig simogatni, miközben ő rajtam dolgozott. A végét itt is a kanapén fejeztük be, de szerencsére másodjára már tovább tudtam élvezni édes "csókját".
  • Elszámolás:

    A randink végén én tettem az asztalra, Vivi egyszer nem hozta szóba az anyagiakat. Picit drágább az órabér, mint pár emelettel feljebb, de ezért a élményért bőven bőven megéri.
  • Összkép:

    Tökéletes randi, tökéletes lány, tökéletes test, tökéletes odaadás. Még látjuk egymást.
Happy Massage