• Cintia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randink előtt három nappal kezdtem el hívni, nem sikerült elérnem, amikor telefonnál volt én nem voltam. Aztán VTR-en próbáltam, de elvileg nem kapta meg a kérést előtte napon. Ekkor már kezdtem lemondani a találkozóról, mert nekem csak az az egy nap felelt meg a randira. Tárgynapon tettem még telefonon vaktában egy utolsó próbát, erre nem felveszi? :) Szerencsém volt, aznapra még órás időpontja is volt.
  • Megközelítés:

    Forgalmas közlekedési csomóponthoz nagyon közel, mégis csöndes, diszkrét kis utca. BKV-val járóknak tök jó, mert leteszik a metrót a stadionnál és pár perc séta, nem lehet eltéveszteni. Nekem persze sikerült, de ez mellékes. Siettem, így a parkolást nem figyeltem, de volt hely a ház előtt, arra emlékszem.
  • Helyszín:

    Csöndes, diszkrét hely. A lakásban többen vannak, de Cintia kínosan figyelt rá, hogy ne találkozzak senkivel. Fürdő, tettszoba hozza azt a színvonalat, amit a jó hirdetőktől megszoktunk, rend, tisztaság, otthonosság várt, kellemes zene és finom női parfümillat mindenütt. A fürdőszoba kádas, vendéglátóm még arra is figyelt, hogy száraz legyen a kilépő, szóval minden patent. Tettágy mellett tükör, csúcs!
  • Lány külseje:

    Atjónyitás után egy aranyos hölgyet pillantottam meg. Magassarkúban és valamilyen rózsaszín egybeminiben fogadott, nem tudom mi a terminus technicusa, de dögös volt. Cintia alacsony lány, szép szélfútta barna haja van és barátságos mosolya. A szemei a legszebbek, nagy barna csillagszemek. Kellemesen barna bőrén néhány tetoválás található, több, mint amit én szeretek, de nem tolakodóan sok.
    Az alakja nekem sportosabbnak tűnt, mint amit a képek sugallnak, nem az a törékeny nádszálkisasszony, hanem formás, tónusos teste van, kerek, harapnivaló popsija és pont megfelelő méretű, szép cicijei. Apró szépséghiba a pociján, de az összhatás így is nagyon tuti!
  • Action:

    Ez az a rész, amiért érdemes hozzá ellátogatni. Belépésemet követően gyorsan megtaláltuk a hangot, az ilyenkor szokásos félszegség és idegesség megvolt, de Cintia nagyon jól kezelte, barátságos volt, kedves, figyelmes és laza. Pár perc ismerkedés után már nagyon otthonosan éreztem magam és sikerült ellazulnom. Izgulósabb kollégáknak is bátran ajánlom.

    Letusoltam, majd ő is kiszaladt pár másodpercre. Kis csevej után felajánlotta, hogy indíthatnánk egy masszázzsal, ami segít még jobban feloldódni. Ezzel most nem éltem, ha órára megyek a keretes szerkezetet jobban kedvelem, szóval bele is csaptunk a dolgokba. Ismerkedő, gyengéd csókokat váltottunk, visszafogott nyelvezéssel, de ez az én számlámra is írható, mert hiába rágóztam a randi előtt amilyen béna marha vagyok elfelejtettem azt a nyavalyás szájvizet... A puszik után lekerült róla is a ruha, majd hanyatt vágtuk magunkat kis kacarászás és kuncogás kíséretében felfedeztük egymást. Először én csókolgattam végig Cintit, amit hihető és gerjesztő, pici nyögésekkel díjazott, majd viszonozta a gyengédséget ajkaival nyaktól is lefelé gyengéden és lassan végigpuszilgatott, a mellbimbóimat is lágyan megszeretgette.
    Az első felvonás fő attrakciója a francia volt. Ezt valami baromi tutin csinálja. Hanyatt feküdtem, ő mellém kuporodott, majd nekikezdett. Csókolgatja, szopogatja, szívja, időnként elnyeli az öreget, bőnyállal kényezteti, simogatja a nyelvével, majd újra ezt oda-vissza, közben kacér pillantásokkal fokozta az élményt. Elképesztő érzés, óriási mozizni is, csúcs kategóriás francia és ha ez nem lenne elég, úgy végignyalta a golyókat és a szatyor alatti területeket hogy azt hittem ledobja az agyam a láncot. Addig csinálja, amíg nem szólsz neki, nem unja meg és nem próbál hamar túlesni a dolgon, érezni rajta, hogy élvezettel, szívesen okoz örömet, amikor próbáltam közben fokozni magamnak az élvezetet és rámarkoltam a feszes popsira közelebb húzódott, hogy jobban elérjem. Ilyen franciaóra után nem is lehetett más, mint hogy a szájában végeztem, majd a puttony tartalmát eltüntetve koronázta meg a mutatványt. Csak néztem és örültem magamnak.

    A pihenőidőben bújós, kedvesen simogatja és puszilgatja az embert, miközben kedélyesen elcsacsogtunk mindenféléről. Elhúzódott a regenerációm, közben meg is masszírozott, ez is rendben volt. Közeledett az óra vége, megkérdeztem megpróbálunk-e még egy kis bujálkodást, nyilván - hangzott a válasz. Hála a lírai franciának és a gyengéd csókoknak pillanatok alatt újra a megfelelő állapotba kerültem.

    Cinti felpenderítette az öregre a védelmi felszerelést és missziben szexeltünk még egy óriásit. Valami eszméletlen szűk volt, na mondom ilyen csak a mesékben van, még a végén sikerül a második lövés is, ami nekem legtöbbször sajna csak vágyálom. Kéjesen nyögött minden mozdulatomra, nyalogatott, csókolgatott, erősen átölelt, húzott magába, rámarkolt a sejhajomra, mindent megtett, hogy meglegyen a második zárótűz is, nem rajta múlt, hogy nem sikerült. Megbékéltem már egylövetűségemmel, nem is bánom, de az élmény mindenért kárpótolt, pontosan ilyen egy klassz dugás.

    Időm lassan lejárt, ki is fulladtam a nagy vágtában, gyorsan letusoltam, kértem egy pohár vizet, lassan felöltöztem, közben vendéglátóm szóval tartott, kis dumcsi még, majd olajra léptem két búcsúpuszival és az élet szépségének tudatával a zsebemben.
  • Elszámolás:

    Annyi, mint a bővebb infóban, az elején letettem, végig ott is maradt, szó se esett róla.
  • Összkép:

    Az ilyen élményeket szokták barátnő fílingnek nevezni. Azt a kis illúziót, amire vágytam itt meg is kaptam. Cinti az elejétől a végéig kedves, oldott, laza és gyengéd volt. Folyamatosan rám figyelt, többször megkérdezte hogy szeretném, mik az élképzeléseim és mondta, hogy szóljak nyugodtan ha bármit máshogy szeretek. Elhitette velem, hogy ő is jól érzi magát és mindent megtett, hogy szuperül érezzem magam. Azt hiszem nem kell ennél több egy magamfajta kalandornak. A szolgáltatása egyértelműen TOP kategória.
Happy Massage