• Szandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyik koraestén éreztem, hogy gyakorlatilag szinte mindenem fáj és jól esne egy alapos masszírozás. Tudtam hol fogom másnap késődélelőttömet tölteni és e szerint kezdtem keresgélni, mikor eszembe jutott Szandra ki onnan egy kőhajításnyira rendel, s az olvasottak és a fotók alapján már régebb óta foglalkoztatta vágyaimat.
    Mire már telefonálni tudtam erősen estébe hajlott az idő, de ennek ellenére a negyedik csöngetés után sikerült telefonvégre kapnom. Elmondtam mi van velem, mit szeretnék, Ő meg kellemesen karakteres hangján kedvesen vázolta, hogyan tud ezen segíteni. Kettő órás programban egyeztünk meg keretbe foglalva, (le és felvezetés) így jut kényelmesen mindenre idő. Kellemes magánjellegű csevegés közben kitértünk a szokásos hol, mikor, mennyi témakörére és kellemes hangulatban a másnapi viszontlátás örömében búcsúzkodtunk el.
  • Megközelítés:

    A Föld utcából indultam Szandra rendelésére, mint már írtam szinte egy kőhajításnyiról. Az autómat az aszfaltozó munkások körülkerítették és vagy öt-hat percnyi alkudozás után kiderül, hogy a következő órában esélyem sem lesz mozdulni gépsárkányommal. Így gyalog indultam, közben telefonáltam, hogy kések pár percet. Megértően tolerálta a helyzetet.
    A Bécsi úton jár villamos, busz és onnan néhány percnyi eü. sétával megközelíthető.
    A parkolás fizetős és ott jártamkor volt bőven hely még a ház előtt is.
    Megérkezésemkor éppen egy batár nagy hűtőt próbáltak szállítómunkások betuszknolni a bejáraton, de a telefonon kapott megközelítési infó tudatában teljesen diszkrét volt a bejutás.
  • Helyszín:

    A lakás teljes mértékben a kellemes pásztorórák eltöltését szolgálja. Nem egyedül rendel, viszont a tökéletes logisztikának köszönhetően senkivel sem találkoztam, de még hangját sem hallottam senkinek.
    A szoba fettébb hangulatos, jónéhány hangulatelemmel fűszerezve. A teret a masszázspad uralja és belépésemkor egy tálcán már ott volt a hideg frissítő és egy csoki a késöbbi energiaveszteség pótlására, de van hely bőven, akár táncolni is lehetne egy símulós boleróra. Van kanapé a holmiknak szobainas a ruháknak. A fürdőszobára sem lehet panasz a higiénikus környezetben minden megtalálható mi szükséges. Van zuhanyfüggöny, a kilépő száraz, a törülköző puha illatos és kettó jár. Amin behaltam: - A zuhanyzófej színesen világít, ha már folyik a víz.
  • Lány külseje:

    Az ajtó takarásából előkerülve megejtettük a szokásos protokollt, - bemutatkozás, kézfogásos puszi jobbról-balról. Éreztem, itt nem lehet semmi probléma. Ruházata mondhatnám kisüzleti volt, - keveset takart-, mélyen dekoltált fekete bady, combharisnya, magassarkú volt, hatalmas szőke hajkoronájának látványos kontrasztja. A fotók viszonylag jól adják vissza nőiességét, de a valóság sokkal kedvezőbb, tutajosabb. A múlt aktív sportolásának köszönhetően mindene kemény, jól markolható a halmok pont a tenyeremben, számba illenek és természetességük formája a szemet is kényezteti.
  • Erotikus masszázs:

    A szobában beszélgetés közben levetkőztem és diszkrét kölcsönösségben vizslattuk egymást. Törülközövel kezemben elkisért a fürdőbe, bemutatta: tigris-fürdőszoba, fürdőszoba-tigris és magamra hagyott. A szobába visszatérve már megszabadult a kisüzletitőt és egy sárga tanga/melltartó párosításban várt, mi igen kellemes látványt nyújtott. A sárga jól kihangsúlyozta illatos, jó tapintású bőre szólíbarnaságát.Innentől kezdve borult a megbeszélt program. Én ott álltam már meredezve Ő meg sárgában, s hogy ne álljunk még most is ott annyira közel álltam hozzá mit vágyam engedett és óvatos duhajsággal kezdtem csókolni nyakát, vállát, arcát mi szerény tapogatózó csókba váltott, miből egymáshoz simuló szenvedélyes ölelkezés lett. Elérkezettnek itélhette az időt a melltartó levételéhez miben segítettem és rárepültem a formás halmokra honnan nőies hasán át eljutottam a még tanga takarta öléhez. Hamar lekerül az apró darab és frissen borotvált punciba túram arcom.
    Ekkor felhúzott magához és kedves mosollyal megkérdezte. - Mit szeretnél? Mindent, mi a masszázsba belefér. - Volt válaszom.
    Kézenfogva odavezet a masszázságyhoz és lezser hanyagsággal elhevert rajta, kvázi tálcán kínálva fel magát. Szép látvány volt a félhomályban. Előszőr csak simogattam majd csókját kértem mit szívesen adott. Nyaka vállán át hegyesedő jól reagáló keblei volt a végcél, miközben a már erősen nedvesedő puncitát simogattam. Így is lett először vége. Teste megfeszült, mély sóhajai törtek fel, kezével kezemet mélyen a résbe nyomta. Teste még teljesen le sem nyugodott és éreztem, készen áll egy újabb ostromra. Nem is tétováztam ölébe hajoltam, s tettem mit parancsolt vágyam, miközben Ő férfiasságomat elkapva izgatott. Egyszer csak úgy fordult, hogy a szájába kerültem, nem is kicsit hanem egészen. Balommal megtámasztottam a hátát és csípőből kicsit toltam, de puncit nem kímélve újabb orgazmusáig izgattam. Aléltan dőlt hátra és már mondta, hogy mégegyszer el akar élvezni. Mit tegyek? -Kérdeztem. - Csak csókolj és száddal izgasdd a mellem. Ezzel az öléhez nyúlt és gyakorlott mozdulatokkal sodorta magát az ismételt gyönyöréhez. Közben nyelveink nászukat járó kígyókként tekergőztek, bal kezemben közbem felváltva a halmokat gyúrtam, jóbbal combjait simogattam. Megfeszülő teste és mélyről feltörö diszkrét sóhajai jelezték, hogy közös erővel ismét elértük a célt.

    A masszázságyon feküdtem Ő fölkúszott fölém és apró puszikkal, nyelve játékával alaposan izgalmi állapotba hozott. Mikor először lábam közé nyúlt, volt mibe kapaszkodnia. Hason minden képzeletemet felülmúló mindenre kiterjedő nyelves /ujjas altesti kényeztetés kaptam. Hogy hogyan nem tudom, mert finom felvezetés követően már az első nyelves érintéseitől elaléltam és csak élveztem a még soha nem érzett borzongást.
    Amokor hátamra fordultam megemelte az ágy fejrészét és apró puszikkal haladt lefelé. Észre vehette, hogy mellbimbóimon nyelves játéka bejöm, mert hosszasan elidőzött, aztán haladt lefelé. Mielőtt bekapta volna sokáig eljátszadozott vele. Nyalogatta, csókolta, szivogatta a makkon körözött nyelvével és miután a környéket is leápolta lassan egyre mélyebbre vette koppanásig. Nem kivégezni akart, hanem hosszan gyönyörömben tartva élveztetni szája buja, lágy játékával.
    Bármennyire is finoman tartott kábulatban a lövés egy idő után elkerülhetetlenné vált. Szájában ért a vég, nem kapkodott hagyott legyugodni, s még ekkor is dolgozta szájával falloszom. Mikor már teljesen lenyugodtam csak ekkor rendezte el diszkréten a magoncok sorsát, tisztogatott meg.
  • Levezetés:

    Igazából nem csinált semmilyen trükkös dolgot. Nem nyújtott nem tekert nem csavart csak egyszerűen a tűréshatáraimon belül szakszerű alapossággal illatmentes krémmel megmasszírozot. Jó érzékkel megtalálta a problémás pontokat és azokat addig gyúrta, míg a kellő hatást el nem érte. Kértem, hogy a váll, csukjásizom, nyak hármasára különös figyelmet szentjen. Meg is tette! Olyan elfekvésből adódó izomfeszülést sikerült belőlem kiűznie, mi már egy hete kínzott reggelente.
    De a csúcs a talp-bokamasszázsa volt. Nem vagyok csiklandós ezért minden kritikusnak vélhető pontot ágyút. Légpárnákon lebegve távoztam és a hatása napokig tartott. Az egyszer eltört bokám vagy öt napig nem fájt reggelente.
    Mint ninden jónak (s ez a két óra nagyon jó volt minden téren) égyszer ennek is vége lett. Kaptam nyakamba egy "Egészségedre" puszit, egy friss törülközőt a fürdőszobában segített lemosni a krémet hátamról.
  • Elszámolás:

    Még a telefonban megbeszéltük az ez irányú részleteket is mi a csokor átadásakor sem változott.
    Bátran mondhato, hogy egy korrekt csokor a feledhetetlen két óráért.
  • Összkép:

    Rövid ideig laktam társasházi keretek között és ha szomszédasszonyom ilyen vonzó dögös csaj lett volna és ha rendszeresen meginvitált volna, hogy "szereljek meg" nála ezt-azt, akkor a mai napig is odafizetném a közös költséget.
Happy Massage