• Pema

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük meg a randit, kedvesen mindenről tájékoztatott , parkolás , gyakorlati tudnivalók.
  • Megközelítés:

    XVII kerület szép része , lehet mivel éjjel nem sokat láttam, családi ház, fogalmam sincs a BKV megy e ott, szerintem a kocsi a legjobb megoldás , az MO ról van lehajtó és onnan pár perc, viszont a ház elött meg lehet állni és nem kell sosem fizetni.
  • Helyszín:

    Családi ház, kellemes környezet, nem annyira néztem körül, mert Pema kivételes személyisége annyira megragadott, hogy csak Vele foglalkoztam, a kezeim közé akartam kapni minnél elöbb.
    Semmi zavaró nem volt otthon éreztem magam.
  • Lány külseje:

    Mindent lehet látni a képein , pláne a punci kirakása után érlelődött bennem a gondolat , nekem kell ez a csaj!
    Nem csalódtam, szép ,igényes hölgy , Pont nekem való. Nem a fiatalabb korosztály, de összességében verhetetlen.
  • Action:

    Tisztálkodás után a szobában Pema is meztelenre vetkőzött, mondjuk sokat nem kellett bajlódnia, bugyi nem volt rajta , csak a képeken látható, elöl gumis ruhaféle, meg melltartó, Rögtön meg is szeretgettem a hegyes ciciket.ezután az ágyra fektetett éd kellemes masszázsban részesitett, közben jól megtárgyaltuk ki kicsoda, mintha barátok lennénk. Fordulás után a csodaszép , isteni finom szőrös pináját nyaltam , faltam, ujjaztam , nem tudtam betelni vele, még most is nyalnám folyamatosan,
    Majd Pema vette kezelésbe a farkam ,rossz előérzetem volt mert gumis francia lehet , mivel Pema nem csak a farkak , hanem a pinák nyalásában is jeleskedik , így védekezik is .
    Hát varázsló Pema mert sikerült a farkamat elég keménnyé varázsolnia , hogy utána ráülhessen.
    Régen voltam már ilyen finom punciban, sajnos a csodás belső hamar megadásra késztette a farkam .
    Kis törölgetés után még elég sokáig cirogattuk egymást beszélgetve, még a talpa is olyan finom hogy megpusziltam , Nem is fürödtem , haza vittem a hölgy nemes illatát.
  • Elszámolás:

    Vetkőzés közben kérte el , de nem éreztem benne semmi rosszat , éreztem hogy nem lesz probléma ,az átlag , a mostani .
  • Összkép:

    Tökéletes volt minden, igazi szeretőként el is fogadnám , legszívesebben ott is maradtam volna, visszetérek hozzá, csodás fenekének megigértem , hogy legközelebb onnan támadok.
    BAROMI JÓ A FENEKE PEMÁNAK !
Happy Massage