• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először itt az oldalon üzenetben kerestem és egyeztettem is vele, ami sikerült is, de a bonyolult időbeosztásom miatt természetesen egy harmadik időpont lett a jó. Hívtam, nem tudta felvenni, de amint tudott visszahívott és az a hang azonnal elvarázsolt. Amikor meghallod már akkor érzed a kedvességet benne és azt, hogy örül, hogy megkerested. Szóval így telefonon aztán könnyen ment másnap délelőttre, azonnal adta a címet is és meg vártam a találkát.
  • Megközelítés:

    Belváros. Bár a XIII. kerület van megadva, igazából a VI. kerületben található a Podmaniczky és az Andrássy között. Trolik járnak a környéken. Én kocsival mentem. Parkoló díj van, a középkategória. Hely is volt így délelőtt és szerencsére a város forgalma sem volt túl nagy.
  • Helyszín:

    Egy régebbi bérház egy kisebb lakása. Bejutás a szokásos kapucsengő és kód, amit megkapsz ha felhívod a kapuból. A kégli a célnak felszerelve, franciaággyal. A fürdő kádas. Zuhanyozásnál figyelni kell a meleg vízre, mert megégetheted a legnemesebb szervedet is. Rögtön üdítővel kínált és azonnal beszélgetéssel oldotta a feszültséget.
  • Lány külseje:

    Egy mini fekete ruciban fogadott, ami már rögtön kiemelte minden báját. Nála a külső és belső egyszerre viszik a 10 pontot. Kedves, humoros, cserfes, bájos, nagyon szexi.. Az a lány (nő) - bocsánat -, akit eltennél, hazavinnél és minden pillanatodat megédesítené. És a bájai!!! Gyönyörű nagy keblek, kerek popsi, nagyon szép szemek és az a test, amivel azok a férfiak szeretnek játszani, akik a teltebb hölgyekre esküsznek. Mint én.
  • Action:

    Fürdőből kijőve, az ágyon várt az oldalára fekve és mindössze két combig érő harisnya volt rajta. Reméltem, hogy szimpi leszek, mert nálam a csók nagyon sokat dob a helyzeten. Mellé feküdtem és elkezdtem csókolgatni és bejött a várakozásom, csókolózásba mentünk át. Aztán szépen hanyatt fektettem és elkezdtem felfedezni a testét. Mondtam Neki, hogy bebarangolom a számmal mindenhol, mire kérdezte kell-e térkép? Szerencsére nálam volt a GPS így kizárt volt, hogy eltévedjek. Először a hatalmas cicik, imádtam szopni őket, aztán a felső teste kapta a csókokat, majd elértem a két comb közé és mohón nyaltam a punciját. Sóhajok, finom hangok jelezték, hogy nincs ellenére, de egyelőre még ügyetlen voltam, viszont legközelebb, talán már jobb összhang lesz és nem ússza meg orgazmus nélkül. Aztán gumi fel és hátulról, ami belefér. Fogtam, szorítottam a fenekét, ő ütemes lökésekkel felvette a ritmust, néha előre hajoltam és megfogtam két hatalmas mellét. Itt el is vesztem teljesen benne. Szuper volt. És utána sem küldött fürdeni, hanem ölelgettük, simogattuk, csókolgattuk egymást és már én voltam az, aki szóltam, hogy megyek, nehogy a következő MT idejéből vegyek el. Persze ezalatt is ment a nevetgélés. Eredeti és jó humorú a lány :-D
  • Elszámolás:

    Mivel ez volt az első randi, tudtam az illemet és a Neki szánt csokrot azonnal az érkezésem után átadtam.De szerintem ez így is illik, ha virágot viszel :-D A pesti átlagnak megfelelő számú virág volt, ami viszont érték arányban sokkal több. Általában első alkalommal fél órát vagyok, mert nem tudom, hogy mennyire sikerül összhangba kerülni. Hiba volt, vele rögtön be lehetett volna vállalni a több időt, akár a sokkal többet is.
  • Összkép:

    Nem tudok a randiból egyetlen olyan pillanatot sem felidézni, ami valamiért ne tetszett volna. Mostanában inkább a méhecske effektust követtem, virágról-virágra szálltam. De Ő az akihez igyekszem minél hamarabb visszatérni és még sok mindent kipróbálni, megvalósítani, ami két ember kielégüléséhez kell. Én a következő randiknak úgy állok neki, hogy ő is megkapja azt a gyönyört, amit egy ilyen angyalnak meg kell kapni, remélem partner lesz ebben is (mellesleg tényleg vannak szárnyai). Köszönöm Drága! És ahogy mondtam: visszatérek, és ezt ne fenyegetésnek vedd :-D
Happy Massage