• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon érdeklődtem a heti elérhetőségéről. Már előtte is tárgyaltunk, de nem találtunk alkalmas időpontot. Nagyon jó fej volt, hajlandó volt egyedi időpontban találkozni, jár a piros pont. Megerősítő üzenetet kért, melyben ismerkedős, összegabalyodós közös fürdést kértem, majd visszahívott, hogy mehet, de BF-re ne számítsak, ő nem olyan. Korrekt tájékoztatás. Csalódott voltam, de vállaltam, szeretem a kihívásokat.
  • Megközelítés:

    jól ismerem a környező utcákat gyerekkorom óta, nem volt gond megtalálni a házat és a Street View is sokat segített. Könnyű volt parkolni, a tali idején nem volt fizetős az övezet, a házzal szemben tettem le a gépet. BKV-val is megközelíthető, 5-10 perc sétát hozzáadva.
  • Helyszín:

    az épület üdítő színfolt a bp-i társasházak egysíkú kinézete között, ráadásul van is előtte terület, hogy jól meg lehessen nézni. A lakás 2 szobás, csak mi voltunk, kérte, hogy ne nézzek körbe, de nem volt egyáltalán kupi. Minden optimális volt a légyotthoz. Kihúzható kanapé a hálóban, de totál kényelmes, nem éreztem az illesztéseket, ráadásul a redőny úgy volt lehúzva, hogy beszűrődött a nappali fény, mindent tisztán láttam. Fürdő ok, kád+függöny, volt minden kellék.
  • Lány külseje:

    másra számítottam, de ez természetes, azonban gond nincs, helyes arc, halvány szeplőkkel, amik nagyon szexivé teszik. Huncut a nézése nagyon. Gazella test, jó alakja van, mindene formás, szép a bőre. Tenyérbe illő cicik, amik viszont nagyon kemények és feszesek. Csodálatos kerek hátsó, kicsit látszott a bikinivonal (veszélyes!!!), nyálcsorgatósok hozzanak vödröt magukkal :-)) A punci fölött egy kis csík mutatja az irányt, amúgy minden simára húzva. Nagyon kecses és borzasztó szexi a mozgása, marha jól bánik a testével. Kiengedett hajjal fogadott utcai ruhában a közös zuhira való tekintettel.
  • Action:

    beléptem az ajtón, mire egyből nyújtotta a kezét és bemutatkoztunk. Pár érdeklődő kérdés részéről, majd én is tettem fel párat. Elég határozott, temperamentumos hölgy, oda kell figyelni mit válaszol az ember, mert gyorsan ajtón kívül találhatja magát. Megnyugtattam, hogy nem leánykérés miatt vagyok nála, ekkor kezdett kicsit oldódni. Miután levettem a cipőmet, kabátot, sapkát és még nem kellett csomagolnom, kérdezte mit kérek inni. Mangós ásványvizet választottam, ekkor már a hálóban voltam az ágy mellett. Kint még elrámolt valamit, aztán szólt, hogy mehetnénk fürdeni. Mondtam ok, de előbb leszedném róla a ruhákat. Mire kimondtam már leszedte magáról a felsőt menet közben és lehajította a kinti kanapéra. Jött felém, megállt előttem és mosolygott, hogy akkor hajrá. Bénázás nélkül lehúztam a nadrágját bokáig, majd lehuppant az ágyra, hogy le tudjam húzni róla teljesen. Ahogy emelte a lábát és nézett, már éreztem, hogy nem lesz itt gáz. Elnézést kért a fehérneműje miatt, ami egy fekete sportosabb tanga volt, de nem tudtam haragudni, mert nagyon jól állt. Fekve maradt, ezért ráhajolva oldottam a melltartót, közben pár puszit nyomtam a nyakára és a vállára. Megjegyeztem, hogy nagyon kívánom, majd széttette a lábait szélesen és felkínálta a nunit simogatásra. Bugyin keresztül meg is tettem, közben végig szemeztünk. Leszedtem a bugyit szép lassan, majd felemelte a lábait és úgy húzatta le velem. Lehajítottam a többi ruha közé és a lábait puszilgattam. Ekkor lassan körözve a lábaival teljes terpeszben tárta a puncit a szemeim elé. Ahogy mozgott közben, azonnal keményedtem a nadrágom környékén. Játszani akartam a puncijával, de kézmosás hiánya miatt nem tettem, ennek nagyon megörült, a szemembe mosolyogva lecukizott. Itt vált valóra Soros terve és bomlottak le a kerítések, innentől minden gördülékenyen ment és éreztem, hogy sínen vagyunk. Felpattant és levette a pólómat, majd a gatyámat is lehúzta és jól lecsekkolta az éledező kígyót. Combjával dörgölőzött hozzá és kezdett izgatni, majd átölelve markoltam a hátsóját. Jöttek is az első csókok, rendes nyelvpárbajt vívtunk. Felhúzott nagyon, muszáj volt menni fürdeni, majdnem zokniban sikerült elindulnom.

    Be a kádba, gyors vízengedés és azonnal kente rám a tusfürdőt, majd elkezdte gyúrni a szerszámot műértő kezekkel. Végig simogatta a rudat elejétől végéig, a zacsit is jól megmasszírozta, majd kézzel verte a brét végig. Közben hátat fordított és úgy fejte a répát, majd a popival nekem tolatott és úgy dörzsölte. Megmarkoltam a melleit és jól megszorítva tartottam, közben a nyakát csókoltam. Simogattam a bimbókat, amik egyre keményebbé váltak. A popsira rácsaptam pár finomat, majd kézbe vett farokkal paskoltam. Erre azonnal visszatolatott és újból játszott vele. Jött az újabb tusfürdő a kezembe és kentem is vele, ahol csak elértem. Újból cici gyúrás és a puncit, popsit is megdörzsöltem kicsit. Hátrafordulva lesmárolt, majd kinyomta a popót és a farkam a combjai közé tette, így verte percekig. Lemostuk magunkat és irány az ágyba.

    Szenzációs előjáték után nem kellett élesztgetnie a szerszámot, vigyázzban várta a továbbiakat. Fölém hajolt és elkezdett csókolgatni, majd a cicikkel izgatta a farkamat, utána a fülemet kezdte el csókolgatni, jó volt hallani a lihegését. Lábaim közé jött szemből és a tükör felé pucsítva kezdte el a kínzásomat. Próbáltam sasolni, de árnyékban volt a punci. Talán jobb is, mert félő, hogy a látványtól korai durranás lett volna. Nagyon finoman csináta, jó adag nyálat csorgat a rúdra, majd szépen elteríti szájjal. Fokozatosan merítette mélyebbre a szájában, félig nyelve maximum, de az érzés tökéletes. Szeret játszani vele, ide-oda helyezte a fejét, minden oldalról körbenyalta az árbocot, a zacsi ugyanezt a törődést kapta. Marokra fogta a végét és közben cuppogósan szopta a maradék részt. Aztán váltott kéz nélküli bólogatásra, ez volt a kedvencem. A technikákat folyamatosan váltogatva foglalkozott a szerszámmal, amikor felhúzta magát és a cicikkel a bránert dörzsölte, mindig lesmárolt. Kezdtem a határra kerülni, mikor felajánlotta a gumit.

    Előbb szerettem volna törleszteni, úgyhogy megkértem, hogy cseréljünk helyet. Hasra feküdt, így megint szemkontaktusba kerültem a hátsójával. Ekkor tűnt fel milyen szép a bőre. Nem is fogtam vissza magam, elkezdtem a popsilyuk környékét finoman nyalogatni és a punciba is betoltam a nyelvemet. Erre popó kinyomásával válaszolt, majd halk nyögésekkel kísérve megfordult. Nem szégyellős az biztos, ahogy az arcom előtt tárta szét a lábait, hogy mindent közelről lássak. Le is buktam azonnal és nyalni kezdtem a puncit, ami viszont elég szemérmes, de sikerült megtalálni azt a részt, amit a legjobban szeret. Miközben dolgoztam, próbáltam simogatni a combját, meg a testét mindenhol, de többször is összeugrott és szólt, hogy csikis, ezért csak nyelvvel dolgoztam. Halk nyögésekkel és sziszegéssel kísérte a munkámat, közben kezeivel simogatta magát, főleg a ciciket karmolászta. Amikor rájöttem hol lesznek egyre sűrűbbek a nyögések, oda koncentráltam és egyre gyorsuló csapásokkal operáltam. Egyre hosszabbak voltak a sóhajok, majd egyszer csak a semmiből hirtelen hasmozgás kezdődött és a bőrén és a bimbókon is látszott az izgalmi állapot. Kicsit még nyalogattam a környéket, de ekkor eltolta a fejemet és lassan felült.

    Kicsit konyultam nyalás közben, ezért kellett egy kis segítség. Tökéletesen ráérzett, hogy kell feltámasztani és finom mozdulatokkal kezdte dörzsölni, hol két kézzel, hol lingam jellegűen. Miután kezdtem erősödni még kicsit szopogatta kéz nélkül és ettől újra 100%-on voltam. Szájjal felpattintotta a munkaruhámat és érdeklődött, hogy szeretném. Lovaglással kezdtünk. Nem kellett síkosító, finoman beleült és lassan elkezdett mozogni. Tökéletesen passzoltunk. Nem volt túl szűk és nem is harangoztam benne. Elég hamar álltunk utazósebességre, ami jelen esetben elég erős tempó volt. Végig a szemembe nézve mosolygott, miközben galoppozott. Először a derekánál fogva húztam magamra, majd az arcát 2 kézbe fogva ő diktálta a vágta ütemét. Közben az ujjaimmal simogatni kezdtem a szája szélét, amire azonnal ráfordult és szopogatta az ujjaim végét. Végül alulról markoltam meg a popsit és tempóztam egyre gyorsulva. Úgy láttam tetszik neki is a tempó, mert folyamatosan szemeztünk. Ekkor azonban egyszer csak lefordult rólam és pózcserét javasolt. Misszit választottam, de amikor finoman bebújtam és löktem párat hangolásképpen, azonnal az égnek emelte a lábait és nézett rám a huncut szemeivel. Nagyon jót választott. Felhúzott lábai miatt tövig hatoltam minden lökésnél, az összezárt lábak miatt az összenyomott punci pedig még intenzívebb érzést okozott. Ha néha rázoomoltam az akcióra, egy csodás punci kacsintott rám. Próbáltam húzni, tartalékolni más pózokra is, de ekkor derült ki, hogy az időnk már a végére jár, ezért még erősebb tempóra kapcsoltam és az utolsó pillanatban, élvezés előtt húztam ki. Ilyenkor mindig a nagy hatótávolságú rakéták vannak betöltve, így óriásit lőttem a mellére, a hasára és a kezére, majd azonnal eltakarta a puncit, nehogy oda is csöpögjön. Megalázónak tartotta a szituációt, pedig eszemben sem jutott ilyen, csak én ezt jobban szeretem, mint egy esetleges gumisérülés esetén teletárazni a lányt. Ettől kicsit kibukott és azonnal felpattanva kirohant letörölgetni magát. Próbáltam oldani a feszkót, de érződött, hogy pipa lett. Elmentem zuhanyozni, aztán ő is gyorsan beugrott, hogy megtisztuljon. Mikor kijött még próbáltam oldani és kezdett megenyhülni, aztán kedélyesen elbeszélgettünk. Végül puszi-puszi és búcsú. Majd mondta, hogy azért még mehetek.
  • Elszámolás:

    nem tudom, hogy milyen extrák vannak, nekem az alap tökéletesen megfelelt. Az új átlagos bokrétát tettem le az asztalra, amit előre elkért. Minden a telefonon megbeszéltek szerint zajlott.
  • Összkép:

    maga a szex az minimum nagyon jó volt, sőt inkább felejthetetlen, mert a döcögős kezdet ellenére nagyon megalakultunk. Hihetetlen jó mozgása van, striptease táncosnőket megszégyenítő. Nem tudom, hogy valaha találkoztam-e ennyire vadító mozdulatokkal. Úgy éreztem, könnyű kihozni a sodrából, illetve elvágni magát nála az embernek. Erre a tali előtt és a szex után is adtam alapot. Legközelebb, ha találkozunk, már tudni fogom a játékszabályokat és hosszabb időre is mennék, hogy minden pózt végigvehessünk, mert úgy éreztem, hogy az nem nyűg neki. Sőt!
Happy Massage