• PANNI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon láttam hogy Panni elérhető. Felhívtam, két csörgés után felvette tájékoztatott a lehetőségekről. Aznap délutánra beszéltük meg a randit.
  • Megközelítés:

    BKV, Kolosi tér környéke. Problémamentes, kapukód egyértelmű. Az emeletet Panni a kaputelefonban árulta el.
  • Helyszín:

    Igényes helykét szobával, jól felszerelt fürdővel. Többen is rendelnek itt, ezért a fürdőbe mindig Panni ment elére hogy megnézze tiszta-e a levegő. Eljövetelemkor volt egy kis tumultus, addig a szobában kellett várakoznom amig a kolléga bement a fürdőszobába. A lányok nagyon profin rendeztek mindent, nem találkoztam senkivel ottletem soran.
  • Lány külseje:

    Panni apró termetű lány, természetes tenyérbe illő cicikkel. Arcos képekkel hirdet, de azok retusaltak. Teljesen mas lany nyitott ajtot a haja is hosszabb már mint a képeken. O van a kepeken, de eros ruzzsal, sminkben es a kepek retusaltak. Aki kep alapjan megy erre keszuljon fel. Nem kell felni nem riaszto latvany eloben sem, sot! Nagyon kedves aranyos arca van. Kerek a feneke es nyalnival a puncija.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, ebbe két kényeztetés fért bele. A masszázs a kettő között történt, először én masszíroztam át Panni teljes testét majd ő engem. Panni jól masszíroz, kaptam egy hát, fenék, láb és talp masszázst. Ahogy kértem úgy csinálta.
  • Levezetés:

    Panni a hátamra parancsolt, egy kis olajat kent a cicijeire, és csúszkálni kezdett a mellemen, farkamon, golyókon. Közben egy-két szájrapuszi is elcsattant, de csóknál már összezárta a száját, lehet nem voltam neki szimpatikus, vagy ez nincs az étlapon, nem kérdeztem rá. Utána lejjebb csúszott, szájába vette a szerszámot, jól dolgozott rajta, közben tartotta a szemkontaktot. Ujjaival az ánuszomat ingerelte, a kettős ingerlés hatására nem is kellett sok idő és a szájába mentem el. Szerintem lenyelte, de ha nem akkor nagyon ügyesen eltüntette. Ezután masszázs, majd:
    Masszázs végén egyre több benyúlás hátulról ezért négykézlábra álltam hogy jobban hozzáférjen a popómhoz is. Kézzel kényeztetett közben olajos kézzel verte, majd hanyatt fektetett és szopni kezdett. Kértem egy kis mélytorkot, teljesen eltűntette a műszert. Nem vagyok nagy de pici sem. Öklendezés nélkül tövig nyelte. Ezután kértem 69-et, Panni ráült a számra, es addig nyaltam amig el nem ment. Szerintem nem játszotta meg, vagy ha igen én teljesen elhittem és jól esett. 69 után kértem tőle hogy nyalogassa meg a pici nyelvével az ánuszomat és közben kézzel verjen, ehhez ismét négykézlábra kellett hogy álljak. Az időérzékem itt már kezdett elszállni kérdeztem mennyi időnk van meg, Panni nem sürgetett. Végül még egy picit szopattam, de úgy éreztem szájjal nem fogunk másodszorra sikert elérni - nem Panni hibájából. Érdeklődtem milyen más befezés lehetséges, arc és punci kívül bárhová mehet. Én a hátsó kerek fenekét választottam, kértem hogy pucsítson kicsit, beraktam a két farpofa közé, nagyon szép látvány volt (a tükörből is). Panni egy picit nyögött is, nem hangosan, kértem hogy hangosabban csinálja legalább színészkedjük el a doggy-t. Erre nem volt hajlandó, nála ez intimebb dolog, de akkor már igazából nem is volt szükségem rá. Pár perc és hörögve elélveztem.
  • Elszámolás:

    A végén tettem ki a masszázspadra. Átlagos virágszál. Távozásomig nem nyúlt hozzá.
  • Összkép:

    Panni nagyon aranyos, pici lány. Ügyesen masszíroz, és a nyelvével is jól bánik. Talán a nyelves csókot picit hiányoltam de így is ötösre vizsgázott.
Happy Massage