• BARBARA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy ideje már a kedvenceim között volt, ismerve a szalont kötelezőnek éreztem a látogatást. Telefonon történt, sajnos vele nem tudtam egyeztetni de a kolléganője készségesen tájékoztatott, másnapra kértem időpontot 1.5 órára.
  • Megközelítés:

    A Kolosy tér jól ismert és jó hírnevű szalonja egy Angol megyéről elnevezve, illetve fiatal korom kedvenc dohánymárkája is ezt a nevet viselte. Tényleg, vajon árulják még?
  • Helyszín:

    Nekem ez az egyik kedvencem, rengeteg szoba, most egy harmadikat ismerhettem meg, ez is teljesen ízlésesen felszerelve, minőségi pamut és JÓ ILLATÚ törülköző, halk zene, kellemes hőmérséklet és hangulat világítás jellemzi a maszobát. A fürdő szintén 5/5 legalább 4 fajta szájvizet számoltam, mind különböző márka, száraz kilépő és tisztaság mindenhol.
  • Lány külseje:

    Legyünk őszinték, aki ismeri a III. kerületi photoshop mágust az már felkészülve áll az ajtónyitás pillanatában és itt is megdolgozott a pénzéért a művész úr. Popsiban és combban erősebb, de ez nekem pont bejött, igazi MILF-es nagy kerek popó kis gödröcskékkel talán a kezdeti cellulitisz jelei de nekem így még szexibbvolt ez a kerek nagy popsi, jól markolható, a fekete tangában igazán csodás látvány volt. Aki szereti a MILF hátsókat az nem fog csalódni azt garantálom. Arcra kicsivel teltebb és úgy összevetve itt már tényleg 40-es az összhatás, nem úgy mint a képeken. Személyiségében egy igazán művelt és okos nőt ismerhettem meg, semmi tetkó, nem mondanád meg róla mivel foglalkozik. Mintha a szomszéd elhanyagolt feleségéhez mentem volna, aki unatkozott aznap délután és áthívott magához... :)
  • Erotikus masszázs:

    Annak ellenére, hogy pár hónapja kezdte meglepően jó volt, nagyon jól megtanulta a fogásokat és az erőssége is megfelelő volt. Teljes testmasszázst kaptam két levezetéssel megszakítva, a háttal és vállakkal kezdte majd a vádlival fejeződött be. Azért is kedvelem ez a helyet, mert itt a masszázsra is nagy hangsúlyt fektetnek, nem csak simogatás van hanem igazi átgyúrás, tehát nem csak a farkam, hanem a teljes testem is felfrissülve távozott. Közben azért lehet simogatni, ha úgy adódik és nem is bánja. Beszélgető partnernek is első osztályú.
  • Levezetés:

    Rövid ismerkedés és egymás dicsérete után felhuppantam a padra, egy kis ismerkedős masszázs erejéig, de amikor a tükörben szemléltem a csodálatos érett női testet és igazi nagy kerek fekete tangás hátsót azonnal megfordulást javasoltam. Nagyon tetszett neki a farkam ezt többször el is mondta, nekem meg a feneke így átadtam neki magam én meg rendesen megdolgoztam a hátsóját először csak kézzel majd kértem, hogy 69-ben tegye az arcomra. Nem voltam nagy nyalakodós kedvemben inkább csak a látvány és tapintás ami felhúzott, néha azért félre húztam a tangeszt és be-be nyalintottam amíg ő átszellemülve és boldogan szopta a brét. Javasoltam egy két helycserét, így pl. oldalról is dughattam finoman a száját a pad mellett állva miközben a punciját masszíroztam, mit mondjak ez is tetszett neki. Mivel így mélyre nem tudtam engedi a farkam visszakerültünk a hagyományos én háttal a padon ő meg térdelve padon bólogatós pozitúrához, ami meghozta az eredményét (VSZ). Rövid tisztogatás és zuhany, majd jött az igazi masszázs.

    A második kör is nagyon hamar véget ért és ez is őt dicséri, kissé vehemensen kezdte az újabb furulya leckét, ezért szóltam hogy kicsit lassítson nehogy megsérüljön a jogar. :) Néha elkalandozott a golyókhoz is, visszatérve a farkamhoz az igazi jól mélyre engedős lágy franciát kaptam ismét, amivel hamar kivégzett.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le az asztalra, amit készséggel meg is köszönt, én is megköszöntem, megérte az árát az élmény.
  • Összkép:

    Barbara egy igazi természetes MILF, aki most csöppent nemrég a masszázs világában, így természetes élményt kaphatunk egy olyan nőtől, aki még relatíve kevés farkat látott és én pont ezt keresem az ilyen kalandok során.
Happy Massage