• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fannit telefonon hívtam, de nem vette fel. Néhány perc múlva azonban diszkréten megcsörgetett.
    Újra hívtam és egy kedves hangú lány vette fel a telefont. Készségesen válaszolt a kérdéseimre. Gyakorlatilag a kívánságlistámat is átbeszéltük. Másnapra kértem időpontot, ami kedvem szerint sikeresen össze is jött.
  • Megközelítés:

    A címre szokás szerint rákerestem a Google street view-n. Meglepetésemre – a térkép értelmezni
    sem tudta a címet – azon a részen mindösszesen egy, azaz egy félkész ház nézett vissza rám. Nem
    voltam rest, kocsiba pattantam és tájékozódtam a helyszínen; egy kisebb városrész hiányzik a
    térképről. Viszont így nagyon leegyszerűsödött a dolog: a Lurdy-ház pakolójában kell megállni, ha valaki Fannihoz igyekszik. (3 óra ingyenes.) Innen gyalog néhány perc séta. A ház körül csak kivételes szerencsével lehet megállni. A Mester utcában (ritkán) járó villamossal is elérhető.
  • Helyszín:

    Értelemszerűen a ház új építésű és könnyen azonosítható. Fanni eligazítása pontos volt, így azonnal bejutottam. A kapualjban lágy zene szólt. A tetthelyet, – mely egy emeleti lakás -, az én bénázásom miatt csak kicsit késve találtam meg. Szerencsére Fanni egy halk hanggal segített. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak. Látszik, hogy nem rég épült. A fürdő rendben van. A szoba talán lehetne nagyobb is, de ezt csak a tényszerűség miatt említem meg.
  • Lány külseje:

    Belépve az ajtón Fanni puszikkal fogadott. Helyes lány, objektíve is az – azt hiszem. Mosolygós és kedves látvány. A képein is látszik: ,,van mit fogni rajta’’. Gusztusosan. Aki a vékonykákat szereti, ne hozzá menjen.
  • Action:

    Bevezetett a szobába és ezen a rövid úton is kellemes érzésekkel töltött el, ahogy ment előttem.
    Aztán valódi részletességgel megbeszéltük a kéréseimet. Kezdésként a testében gyönyörködtem minden irányból. Ezt követően átadtam magam Fanninak. Remek franciával kezdett majd a megbeszéltek szerint lejjebb is kényeztetett. Isteni finom nyelve van. Majd 69, utána újabb fordulás.
    Most már én voltam felül és következett a kényszerfrancia, amit félig a szájában, félig az arcán fejeztem be. Nem kapkodott, megvárta amíg ,,visszaérkeztem’’ és azután ment csak mosdani.
    Időnk még volt,amit egy kellemes beszélgetéssel töltöttünk el. Búcsúzásképp megöleltük egymást.
  • Elszámolás:

    Fannit egy átlagos csokorral ajándékoztam meg. Bár azt mondta, hogy a végén is ráér, én szokásomhoz híven a szobába érve rögtön - egy csoki alá - elhelyeztem.
  • Összkép:

    Remekül éreztem magam Fannival az együtt töltött egy óra alatt. Tiszta szívvel tudom ajánlani!
    Ui.: Fanni egy olyan lány, akivel érdemes előre megbeszélni a részleteket is. Ettől még persze a spontaneitás nincs kizárva.
Happy Massage