• Dalia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam könnyen elérhető volt, kedves hangja volt, kézségesen tàjékoztatott a részletekről.
  • Megközelítés:

    IX.ker. 4-6 villamos Corvin sétàny, onnan kb 3-5 perc séta, közelbe találni parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Szép tiszta lakàs, kàd, nagy törölköző szàjvíz, baszoba kényelmes mindenhol rend és tisztaság. Egy tükör még jobb lett volna az élmény fokozàsàra, de ezt nem negatívumként írom.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép arca van csókolni való szàja, feszes teste és nagyon szép bőre. A szemei is nagyon szépek. A teste mondtam neki rajzolni se lehetne jobbat. Feszes vilàgbajnok segg. Azt kapod ami tényleg s képeken van. Csalódni nem fogsz, az tuti.
  • Action:

    Gyors zuhany utàn csókokkal kezdtünk ő àllva én térdelve az àgyon. Jól esett a nyelvét sajnos annyira nem hasznàlta picit visszafogott volt, nem az a beleélős vagy vad, de nagyon jól esett, főleg, hogy nagyon szép szàja van. Csókoltam a nyakàt, szép bőre van valamint a ciciket amik nagyon feszesek. Ezutàn jó nyàlas franciàval szopott jól csinàlja, de hiànyoltam picit a zacsi nyalit, meg néha próbàltam pici kényszert de azt nem szerette. De ennek ellenére jól csinàlta és nagyon élveztem, sajnos nem mind engedte a szàjába, de ettől függetlenül jól szopott. Élvezés utàn gyory zuhany, kb 3perc utàn gumihúzàs le se lankadtam annyira izgató Amanda teste, kicsit felszopott , majd gumihúzàs utàn beleült. Kellemes szűk puncija van, nagyon jól lovagolt, csók sajnos itt màr kissé visszafogottabb volt, majd hàtulról dugtam a formàs fenekét, 3s viszonylag hamar bele is robbantam egy jó nagyot. Hagyott lenyugodni, majd a 3 menetet màr nem szerette volna, kis masszàzs volt. Szerintem nem tanulta, inkàbb csak simogatás volt, de jól esett egy ilyen szép nő kezeinek melegsége és érintése. Ezutàn öltözés és tàvozàs.
  • Elszámolás:

    Új pesti àtlag, de gondolom ezt mindenki tudja. Előre szoktam mindig odaadni, így jobban szeretem.
  • Összkép:

    Vegyes érzelmek, talán ha a csók picit beleélősebb lett volna, sokkal jobb lenne, valamint abszolút csendes, annyira nem akart beszélgetne pàr mondatot vàltottunk csak a masszírozás alatt. Valamint telefonba még azt mondra lehet 3 aktus, ez picit hiànyzott, mert annyira jóvolt vele a sex és gyönyörű teste van, de a helyszínen màr csak 2 action volt lehetséges. Nem tudom mennyire volt fàradt, vagy mennyire voltam neki szimpatikus, illetve a külsőm mennyire tetszett neki, lehet ez volt a gond, de ezek ellenére nagyon jól érezrem.magam. Egyébként végig kedves és udvarias volt végig, valamint segített tàjékozódni, mivel a balfaszsàgom miatt, picit nehezen talàltam oda. Ha tehetem azért visszamennék, de vannak még a bakancslistàn
Happy Massage