• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kalandozásaim során a legnehezebben összehozott randi volt, pedig elejétől fogva mind a ketten akartuk. Erről egyikünk sem tehet, mindegyikünk szoros időbeosztásban él. Cseviztünk, priviztünk, telefonon beszélgettünk és egyre eltökéltebbek lettünk, hogy összehozzuk talinkat. Közben sikerült alaposan megismerkednünk és megbeszéltük az ilyenkor szokásos dolgokat, minek lényege, hogy kettő órás randit tervezek.
  • Megközelítés:

    A cím egy királyról és királynőről elnevezett utcák kereszteződésében található, átlósan szemben azzal az erkéllyel ahol a Whiskyst az egyik alkalommal lekapcsolták. Viszonylag forgalmas csomópont lévén a tömegközlekedés jó és a nap közepén sem horror kocsival a megközelítés. Ahogy néztem parkolni sem gond, de hogy fizetős-e azt nem tudom, mert taxival érkeztem. Bejutás a kód birtokában egyszerű és diszkrét
  • Helyszín:

    Új építésű háztömb a lift korrekt, bejutás a lakásba külső folyosóról egyszerű. Maga a lakás jövetelem céljának van szentelve, mit nem egyedül használ e célra, de a jó logisztikának köszönhetően senkivel nem találkoztam. Nnincs semmi csili-vili, de tisztaság, rend, jó illat mindenütt. A fürdőszoba higiénikus és minden meg van benne mi kell a kellő kémiai hatás eléréséhez. A szóbában megfelelően nagy nem nyikorgó ágy, a ruhát van hová gyűrődés mentesen letenni. A besötétítés kellő hangulatot kölcsönöz, de még mindent tökéletesen látni.
  • Lány külseje:

    Fotói hűen adják vissza alkata teltségének minden bájait, mit a hosszas ölelős welcome csók közben volt alkalmam alaposan feltérképezni. Igazi telt ropogós pipihúsi egy fekete badyba csomagolva. Csókja lágyan odaadó, bőre illatos és sejmes akárcsak haja, öle frissen borotvált szintén illatos és mézes arca szinte kislányosan üde és bájos. De a hangja, - a hangja már a tefonban is slicc huzogató.
  • Action:

    Az ajtó becsukása után a szokásos protokollt követen mint éhes hiénák estünk egymásnak. Csók, ölelés, simogatás, - és ez után kérdezi meg, hogy : Tetszem, maradsz? Válasz gyanánt megcsókoltam. Kézenfogva vezetett be a szobába, hol megmutatta mi, hol, merre, aztán átadtam a virágot és a gyümölcsöt a modern kor gyümölcs kosarában, - egy reklám szatyorban. Csókolózás közben közös erővel levettünk rólam mindent, róla a badyt és elmentünk tusolni, ahol folytattuk a szóbában abbahagyotakat. Kimerítettük a petting minden mozzanatát, de idővel éreztük, hogy ennél sokkal többet is tudunk nyújtani egymásnak, ezért visszatértünk a szobába, hol óvatosan az ágyra löktem, s mire letérdeltem a széttárt combjai közé ereszkedtem. A nedves punci illata, íze teljesen megszédített és addig nyaltm míg bírtam/míg bírta, teste egy idó után szinte folyamatosan jelezte örömét. Mikor már zsibbadt a nyelvem két természetesen nagy halmai közé tettem férfiasságomat, Ő körülötte a halmokkal és addig dugtam míg közéjük nem élveztem. Tisztogatás után csókolózós ölelkezés közben a szűk puncit vettem megint célba ujjaimmal. Egy idő után gumit húzott a tagomra és papásmamásban addig dugtam míg el nem élveztünk. Mire félájultan rárogytam az Antarktisz jege is elolvadt volna alattunk, rólunk meg folyt a víz.
    Egy kis felfrissülés a fürdőszobában és visszatérés után egymás mellé ültünk az ágyon úgy, hogy én a szélén Ő kissé beljebb töröküléyben egymást simogatva.
    Mikor már azt gondoltam, hogy ez a végjáték, megint a férfiasságomat kezdte ingerlni csókolózás közben. Nem kellett sokáig ingerlni, hogy meglegyen a marokra fogható állapot. Mikor szemembe nézve ennyit mond: - Addig nem mész el míg megint fel nem ingerellek! - Jó, de akkor hátulról pakoltak meg! - mondtam. Hagytam sorsomat beteljesülni.
    Testével félrefordulva az ölembe hajtotta fejét és finoman, lágyan rácuppant a már majdnem merevsége teljében lévő farkamra és orális tudása minden fortélyát felvonultatva ismét keményre szopta. Volt némi pornós behatás, nyálcsorgatás, cuppogás és a DT-je valami fantasztikus. Koppanásig beveszi, hogy orrával szinte lyukat fúr a hasamba, hosszú másodpercig lenttartja miközben torkával rászorít makkomra.
    Balommal a hátát támasztottam, hogy kényelmesebb legyen Neki, jobbommal a már megint szinte tocsogó punciját ingereltem kívül-belül. Aztán egy kicsit fészkelődött és úgy torokra kapott, hogy csak sziszegni tudtam, de még ez sem volt elég a tempót finoman átvéve megdugtam a száját, mit hagyott. Jó időérzékkel gumit húzott és az ágy szélére térdelt, én meg mögé állva adtunk az érzésnek. Nagyon kellemesen szűk a puncija, mit nagyon élveztem. Gondolom Ő is élvezte a helyzetet, mert egyre söbbet sziszegett/sóhajtott, míg diszkréten el nem élvezett. Innentől kezdve toltam ami belefért, míg én is elélveztem.
    Percekig állhattam mögötte, mert mire észhez tértem férfiasságom hajó kötéllé vált, - mivel húzni lehet, de már tolni nem.
    Még néhány csók, simogatás gyors zuhi, aztán távozás.
  • Elszámolás:

    Még első telefonbeszélgetésünk alkalmával rákérdeztem a bővebb infójában olvasottakra, mi hetekkel késöbb sem változott. A távozásom előtt öltözködés közben rendeztem a nagyon is barátnős mértékű csokrot.
  • Összkép:

    Azzal az érzéssel távozom, hogy a mennyiség nem ment a minőség rovására.
    Aki kedveli az ilyen alkatú fiatal "husikat" az ne tétovázzon! Hajrá!
    Folyt. köv.
Happy Massage