• Niobé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Összesen két alkalommal beszéltem Niobéval, elsőre már nagyon szimpatikus volt, humoros és kedves. Másodjára már konkrét időpont miatt hívtam, de újra tájékoztatott és a felajánlott két időpont közül válaszhattam. Kora délután hívtam aznapra randiért, ez egész baráti bejutási arány.
  • Megközelítés:

    A megrögzött metrózóknak sétálni kell, de maximum 15 percet érzékeltem a Gyöngyösi utcától, kellemes, szép környéken át vezetett utam. Villamos és busz közelebb áll meg, én azt nem használom ha nem muszáj. Autóval a legkönnyebb, parkolóhely is akadt a környéken úgy láttam.
  • Helyszín:

    Belépéskor megcsapott egy nagyon kellemes, nőies illatorgia, ez nagyon jó első benyomás volt. Egyszobás garzonlakás a tetthely, kicsit szűkös fürdővel. Ez utóbbi viszont kritikán felüli, méretes tusoló, megfelelő mennyiségű és minőségű tisztálkodószerrel. Szájvíz is van és szórakoztató módon valóban tikk-takk is. A tettszobában kellemes félhomály, gyertya, halk zene várt és végre volt párna az ágyon, valahogy nekem az mindig hiányzik.
  • Lány külseje:

    Ez Niobé legnagyobb erőssége. Igazi fekete démon hosszú, ápolt, sötét hajjal, szolibarna bőrrel, dögös tetkókkal és szép műkörmökkel. Illatos volt és ápolt, az egy szem amatőr képén látható fehér összeállításban várt rám egy magassarkúval kiegészítve. A mellei pont illenek magasságához, testarányaihoz, látványra gyönyörűek, feszesek, fogásra kemények és enyhén kitapinthatók a szilikonzacskók. Nagyon-nagyon erotikus és formás teste van Niobénak, kerek feneke, a nyelvében, köldökében és a nuniban piercing.
    Az arcnál másra számítottam, de alapvetően tetszett. Igyekszem a kollégák érdekeit is szem előtt tartva őszintén és kritikusan írni a hölgyek arcáról is, emiattt azt kell mondanom, hogy a randi során átlagosnak értékeltem, viszont búcsúzáskor jobban szemügyre vehettem és ha mosolyog nagyon cuki pofija van. Az oldalon hirdető lányok nagy átlagával megegyezik, sőt, inkább a felső ötven százalékba tenném. Rendszeresen lányokhoz és arckép nélkül hirdetőkhöz járók nem fognak csalódni, úgy hiszem.
  • Action:

    Megérkezésem után kedves puszikat kaptam, bár láthatólag zavarban volt vendéglátóm. Ezt nem róhatom fel neki, mert én akármennyit is jártam lányoknál, mindig úgy viselkedem, mint egy kezdő. Gondolom ezt a drukkot ragaszthattam rá. Próbáltam oldani a meglepődöttséget, mérsékelt sikerrel. Nyilván a kedves kollégák is tisztában vannak vele, hogy a szimpátia és az együttlét hangulata sokszor igen korán, az első benyomásnál eldőlhet. Mi a feszélyezett vonatra szálltunk föl és ezen is maradtunk a szűk fél óránkban.

    Fürdés után még a fehérneműben várt, aminek örültem, mert láthattam, ahogy szép lassan kibújik belőle. Hanyatt feküdtem és kértem bújjon közelebb, mellém, de ma ő akart irányítani. A lábam közé kuporodott franciára készülve, de mielőtt elkezdte volna, megfogtam finoman a nyakát és magamhoz húztam jelezve, hogy csókot szeretnék indulásként. Na, ez nagyon jó ötlet volt, igazi pornós, nyálas nyelvest kaptam, az élményt csak fokozta a nyelvékszere. Tökéletes lenne, és maximum pontot adnék rá, de úgy éreztem az élmény időkorlátos. Előjátékként kaptam, később aztán elhúzta az arcát és rámenősnek kellett lennem egy pár másodperc smárért, pedig én aktus közben is igényelném.

    A király csókok után elkezdte a franciát. Ez is átlagon felüli volt, nyálasan cuppogott az öregen és mélyen bevette, igaz itt is hamar gumit javasolt. Kértem időzzön még lent egy picit. Közben finoman simogattam és markolászni igyekeztem a ciciket, erre is kaptam egy kedves figyelmeztetést, hogy óvatosan tegyem mindezt. Gyömöszölni nem lehet őket, bármennyire kemények és hívogatóak, finom simiket engedélyeztem csak magamnak, hogy elkerüljem a színházi illúzió újbóli megtörését.

    Következő napirendi pontunk az aktus. Gumihúzás után keményen meglovagolt, itt még voltak király hanghatások is, de elég nagy tempót diktált, ki is kellett kapnom, mielőtt három percre szűkül a fél órám érdemi része. Misszibe fordultunk, itt már kimondottan tapintható volt Niobé vágya, hogy legszívesebben egy másik helyen és időben lenne inkább, legkevésbé sem alattam. Szemérmetlenül nyalogattam a cickókat, de a barátnős intimitás nem az ő erőssége, itt már rendesen el is fordította a fejét, ha meg akartam csókolni. Finomabb barátnős együttlétre vágytam, ha már nem lehet keményen gyömöszölni a lányt és a ciciket, de már nagyon ficánkolt alattam, mehetnékje volt. Ennek ellenére bitang jó érzés volt benne lenni ebben a szép nőben és mozizni a felhúzott lábait és a guszta cickókat.

    Mondom oké, nem kínzom tovább szegényt ezzel a meghitt pózzal, fordulás doggyba, itt nem szoktak annyira szenvedni a lányok, nem is véletlen, hogy legtöbbüknek ez a kedvence, itt van a legmesszebb tőlük a páciens. Itt végre bátrabban lehetett tolni, rá is markoltam a kerek fenekére, de sajnos eddigre közeledett számomra a vég. Kihúztam a kardom, hanyatt fektettem Niobét és először én, majd ő kezdte rázni a szerszámomat, mígnem a puttony tartalmát a cicikre nem ürítettem.

    Megtöröltük magunkat, mire én végeztem ezzel a pár másodperces művelettel, vendéglátóm kezében már ott volt a telefon. Ez nyilván valami generációs dolog, amit én nem értek és nem is témája igazából a beszinek, de elég beszédes pillanat volt.

    Letusoltam, felöltöztem, kaptam egy pohár vizet, egy cuki mosolyt és két puszit vendéglátómtól, majd eltoltam a cangát.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, szó sem esett róla, érkezésemkor leraktam az asztalra, végig ott is maradt. Korrekt.
  • Összkép:

    Biztos sok makktárs távozott már ilyesmi gondolatokkal, mint én most, s többük jobban szavakba is tudja önteni ezt az ambivalens érzést. Niobé leírásában minden igaz, tényleg próbál kedves és mosolygós lenni, igazából nem is hibáztatom, hogy ez most nem úgy jött össze, ahogy reméltem, de fájóan hiányzott egy minimális illúzió. Nem kell sok, csak egy csipettel több közvetlenség, spontenaitás, lazaság és irányíthatóság és máris fütyürészve távozik az egyszeri lovag. Pedig a legjobbak között lehetne ilyen adottságokkal és alig tudnánk bejutni hozzá. Ez így viszont ,,csak'' egy átlagos dugás volt egy top lánnyal a visszatérés vágya nélkül.
Happy Massage