• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előzetesen itt az oldalon beszéltük meg a randit. Már csak annyi dolgom volt, hogy a kapuban rácsörögjek.
  • Megközelítés:

    Új lakópark a IX.ker megújuló részén. Tömegközlekedéssel könnyen elérhető, parkolás ingyenes a lakóparkon belül.
  • Helyszín:

    Új lakás, új bútorokkal. A tetthelyen patika rend fogadott. A fürdő tiszta, tusfürdőből bőséges választék áll rendelkezésre. A lakásban ketten rendelnek, de ez nem okozott kellemetlenséget számomra.
  • Lány külseje:

    Fanni a képeknek megfelelő külsővel van megáldva. Mint ahogy azt előttem a kollégák elmondták "van mit rajta fogni" típus de nekem ez a zsánerem. Mellei természetes esésűek, nincs mű hatásuk egyáltalán. Ügyesen is használja őket :) Egyedül a tetkók leptek meg egy picit, de az adatlapon fel van tűntetve így legközelebb figyelmesebben olvasok, mellesleg ez az action értékén mit sem változtatott. :)
  • Action:

    Fanni nagyon kedvesen fogadott, barátként üdvözölt az ajtóban. Beinvitált a tetthelyre, ahol kedvesen kikérdezett, hogy milyen extra igényeim vannak. Jeleztem, hogy a legendás francia tudásából szeretnék némi ízelítőt kapni és az alapot egy kis kényszerfranciával szeretném megtoldani. Erre azt a választ kaptam, hogy általában nem szokta felszámítani extraként, csak ha valaki nagyon durvulni akar, ezért a gesztusért szerintem jár a plusz pont, főleg a történtek fényében...;) Gyors tusolás utána hamar egymásra hangolódtunk és kezdődhetett a móka. Először az ágy mellé álltam és átadtam a kezdeményezést Fanninak. Egészen elképesztő technikai repertoárt mutatott be rajtam, néha alig bírtam állni a lábamon. Nagyon érezte a ritmust, tövig bevette, szabályosan rátolta magát farkamra. Nem fukarkodott a nyállal sem, olyan mennyiséggel dolgozik, hogy az félelmetes. Szépen gondozásba vette a golyókat is ahogy kell, kevés kezet is alkalmazott amikor kellett. Volt minden amit az ember fia csak kívánhat, szabályosan szájba dugatta magát velem, fantasztikus élmény volt, pornófilmekben látni ilyet. Ezután az ágyra feküdtem és ott folytattuk, kicsit a zacsiktól délebbre is elkalandozott, ezt is nagy beleéléssel művelte, majd az oriási ciciket is bevetette ellenem és közéjük kapta az ezredest. Ezt már én sem bírhattam sokáig és a bő 20percesre nyúlt haláltusám a szájában ért véget. Gyors tisztálkodás és az ajándék átadása után elhagytam a tett helyszínét.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltek szerint. Budapesti átlag. Mivel először voltam nála az elején akartam rendezni, de nem fogadta el csak távozáskor. Maximálisan megérte!
  • Összkép:

    Maradandó élménnyel lettem gazdagabb,egy nagyon kedves, közvetlen lányt ismertem meg a hölgy személyében. Nem mellesleg még senki nem szopott le így, úgyhogy Fanni ezúton is szeretném megköszönni, még biztos találkozunk :)
Happy Massage