• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, délután az általam javasolt időpont nem volt megfelelő egy picit korábbi időpontban tudott fogadni. Fennakadás nem volt , minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    Nagy Lajos Király útja M3-as felé eső része. könnyű minden közlekedési eszközzel megközelíteni. Évek óta van szolgáltatás a megadott címen. Parkolás ingyenes, de, hogy legyen szabad hely ahhoz kell némi szerencse.
  • Helyszín:

    Lakás nem túl cicomázott a célnak teljesen megfelel. Fürdő tiszta rendezett, megfelelő számú és minőségű tisztálkodási eszközzel ellátott. Lehet,hogy többen vannak. Ugyan nem találkoztam mással, de a lepedő mögött lehettek, így egy kicsit mégis olyan érzése van az embernek, mintha mások látnák őt, de nem vészes.
  • Lány külseje:

    Külső! Itt ugye erre kellene részletes leírást adni, de minek. A képek tökéletesek. Igazából kedves, pozitív hozzáállásból adódó kisugárzás szépíti meg. Átlagos testű husisabb nő. Az arca is átlagos.
  • Action:

    A ház elé érve hívtam s megkaptam az instrukciókat hogyan jutok el, fel hozzá. Az ajtó kinyílt s ő az ajtó mögé rejtőzve fogadott nagy mosollyal egy - fekete baby doll vagy nem tudom a pontos nevét a ruhának - nagy cuppanós szájra puszival. Cipő, kabát le s irány a szoba itt kaptam törcsit irány a fürdő. Vissza a szobába majd kért pár percet és ő is elsietett a fürdőbe. Mikor vissza tért már nem volt rajta textil, s mosolyogva megjegyezte, hogy a derekam köré tekert nedvszívó textilnek semmi keresnivalója sincs rajtam, és egy laza mozdulattal levette rólam. Magához húzott s egy nagyon finom csókot kaptam tőle. Isteni barátnős csókja van, szereti is nagyon.Ezután leheveredtünk az ágyra folyamatos csók, és simogatások közben. Ezután kényeztettem hosszan, alaposan mindenfelé bejártam. Abszolút orgazmus képes. Kelyhét ajkammal kényeztetve fejemet nem egyszer megfogta és erősen nyomta kelyhére, még másik kezével az ágyat próbálta a faltól eltolni. Talán 2x is elment, őrület volt. Miután szusszantunk egy kicsit ő következett. Olyan kellemesen, mélyen, lágyan, finoman csinálta, hogy majdnem elsültem. Mindig érezte, hogy mikor kell lassítania, vagy változtatnia ahhoz, hogy robbanás közeli állapotban tartson. Kezét nem használta.Majd mikor már nem nagyon bírtam gumit kértem - addig is kicsit szusszantam - és egy fantasztikus lovacskába kezdett. Nedves és nagyon szűk volt. Szerintem itt megint sikerült neki előnyre tennie. Ezután fordultunk és most ő vette fel a lusta pozíciót, lábát felemelve, hátamon átkulcsolva haladtam a végzetem felé. Mikor már nagyon közel voltam NFVSZ-t kértem amit mint az elején mélyen, lágyan finoman csinálta. Kértem a 69-t s így ért a vég. Mélyen lenn tartva lenyugtatott, utódok gondolom a pociban mert nem láttam viszont őket.Messze felülmúlta a várakozásaimat a hölgy! Mindenben partner volt, folyamatosan mosolygott, teljesen elvarázsolt. Végül kötelező tisztálkodási protokoll majd utána egy kis beszélgetés és mentem az utamra.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt. Régi pesti átlag. Az elején rendeztem.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves barátnős lány Wanda. Szívét-lelkét beleadja a szexbe. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Happy Massage