• GABI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem...hála az égnek talán 2.vagy 3. csörgésre fel is vette.. Elmondta a programjait aztán egy időpontot egyeztettünk és kis idő múlva már találkoztunk is.Persze aki ilyen helyen már megfordult az tudja hogy az ilyen esetek nem minden napiak hogy a megbeszéltek után már egy fél óra vagy 1óra múlva van szabad időpont! Nekem valahogy szerencsém volt!
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem...nem nehéz odatalálni..teljesen egyértelmű a cím...Parkolás is elég könnyű...általàban mindig van hely a ház közelében. A parkolás este 18-ig fiztős..ha jól emlékszem.
  • Helyszín:

    Voltam már itt egy párszor de mindig szép tisztaság van...hangultos szép tiszta lakás..tiszták és szépen berendezett szobák...higénikus,teljesen felszerelt fűrdőszobák...szóval ez teljes mértékben egy szép masszázsszalon.
  • Lány külseje:

    Egy kicsit kérdőjelesen mentem mert Gabi fotóin nincs arckitakarás...de ahogy beléptem az ajtón és lesietett a lépcsőn hozzám azonnal szikráztak a szemeim.. Nagyon csinos..helyes kis mosolygós tündér virágszál.Teljesen megfelel a fotókon látottaknak.De azért élőben még szebb.
  • Erotikus masszázs:

    Ahogy bevezetett a szobába egy gyönyörű nagy masszázságy várt...majd a zuhanyzást követően fel is pattantam rá. Gabi megkérdezte hogy szeretném a masszázst...Èn mondtam hogy rád bíznám teljes az egész programot. Mivel másfél órára mentem elég sok minden belefért a programba. Nagyon jól..lágyan érzékien masszíroz.Az egész nagyon tetszett ahogy csinálta de legjobban a fenékmasszázs és a körülötte lévő érintései...lágyan be be nyúlkálásai a lában közé. Én nagyon élveztem de szerintem Ő is. Igazán rám hangolód
  • Levezetés:

    Masszázs közben már teljesen egymásra hangolódtunk. Teljes szimpátia alakult ki. Csókolgattuk egymást. Gabi istenien franciázik persze megengedte hogy Én is kényeztessem. Kis isteni sexi ruhácska volt rajta amit a segítségemmel hamar le is vett...nagyon sexi izgató teste van...teljesen kész voltam tőle!!!
  • Elszámolás:

    Semmilyen extrákat nem kértem de szerintem nem is vállalna...mivel Ő egy kis tündérke!! De amit velem művel az egyszerűen fenominális volt. Az elszámolás teljesen korrekt volt...a megbeszéltek szerint. Óbudai normál átlag az ár..teljesen perfect...
  • Összkép:

    Hát az érzések azok nagyon csodásak voltak...talán le sem tudom írni. Kicsit Szerelmes is lettem ebbe a lányba. Nagyon jól éreztem magam. Voltam már itt több hölgyhöz de valahogy Ő egy kicsit mégis jobb volt mindenkitől. Nagyon köszönöm neki az eltöltött perceket. Én csak javasolni tudom mindenkinek...de csakis olyan emberkéknek akik nem durvák és tudják hogy hogyan kell viselkedni egy ilyen kedves kis fiatal tündérkével!!
Happy Massage