• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel csak telefonon elérhető, így nem a legegyszerűbb időpontot egyeztetni vele. Sokszor hívtam már, néhányszor el is értem, de mindkettőnk számára alkalmas időpontot ez idáig nem sikerült találnunk. Most hétvégén viszont megtört a jég és sikerült lefixálni egy kellemes délutáni légyottot. Szóval nem lehetetlen, de kell kitartás hozzá vagy némi szerencse :)
  • Megközelítés:

    Aki tudja hol a Duna Pláza, az nagy valószínűséggel Noyát is könnyen megtalálja. Egy több sávos út választ el tőle, ha a pláza parkolóját használod. Én ezt választottam, ugyanis autóval érkeztem. Tömegközlekedést nem tudom, de gondolom bármivel könnyen elérhető a cím.
  • Helyszín:

    Sokemeletes, nem régiben felújított panel tömb egyik emeleti lakása, ahova tiszta lépcsőházon keresztül vagy lift segítségével jutsz el. Többszobás, nagy lakás, melynek csak az első szekcióját használhatod. Baszoba tágas, hatalmas franciaággyal a szoba közepén. Székek, asztalok, szekrények szolgálják a kényelmes lepakolást. Fürdőszoba kicsi, ellenben káddal felszerelt. Elüt a szobától felújítás hiányában, de a célnak tökéletesen megfelel. Rengeteg féle tusfürdő és szájvíz, száraz kádkilépő és jó méretű törölköző vár. Illetve a szobában egy életnagyságú molinó vendéglátódról :)
  • Lány külseje:

    Egy nagyon dögös, vagány csaj fogadott az ajtó mögött. Képei alapján nagyjából sejtettem ki fog várni, de a valóságot meg sem közelíti a rengeteg fotó! Nagy mosollyal átölelt megérkezésemkor, majd a puszi-puszis bemutatkozás közben nem győztem csodálni vendéglátómat. Gyönyörű mosolygós arccal, félhosszú barna hajjal, finom szolibarna bőrrel, sok tetoválással csábított Noya. Azonnal levett a lábamról, mind közvetlenségével, mind kinézetével. Jelenlegi kezdőképe fekete ruharafinériájában fogadott, mely tökéletesen kiemelte, hatalmas cicijeit, kerek popsiját és sudár alakját. Punciban nagyon csillogó testékszer, mely tökéletesen illik hozzá. Aki szereti a magas, belevaló milfeket, azoknak kötelező a látogatás! :)
  • Action:

    Megérkezésem után irány a szoba, ahol néhány holmimtól megszabadultam, majd Noya mellé ültem az ágyra és egy jó kis beszélgetéssel indítottunk. Eléggé belemerültünk, de már másban szerettem volna, így gyors tusolás után már siettem is vissza hozzá a szobába, ahol nagyon fincsi hip-hop zene festette alá következő óránkat.
    Noya odalépett hozzám, törölközőt gyors le is tépte derekamról, mondván hogy erre nem lesz szükségem. Az ágy mellett állva kezdtünk egymás testének felfedezésébe. Magamhoz húztam, simítottam szinte egész testét, nem győztem betelni vele. Közben vendéglátóm már csókolt is, melyet örömmel viszonoztam. Jól elvoltunk így, majd fordítottam a hölgyön és hátulról kezdtem vállának és nyakának csókokkal történő elhalmozásába. Noya közben járatta gyönyörű popját ágaskodó farkamon miközben a hatalmas ciciket markoltam, majd kicsomagolván visszafordítottam és megkóstoltam őket. Finom, érett gyümölcsök a legjobb fajtából. Alkalmi partnerem ágyra parancsolt, hogy ott folytassuk a megkezdett utat. Nem volt ellenemre, én már a hátamon könyököltem, miközben Noya csókolt, majd elindult lefele farkamhoz, melyet azonnal szájára is vett. Fantasztikus franciaórában volt részem. Köpködte, elnyelte, lent tartotta. Hol finomabban, hol vadabbul, de egy pillanatra sem hagyta abba ténykedését. Imádtam ahogy haja belelógott a műsorba :) és néha fel-fel pillantott mögüle. Jól elvoltunk így mikor is kérdezte „69?”… Naná, hisz imádom!
    Gyors fölém helyezkedett, hogy tökéletesen hozzáférjek addigra már szépen kitárulkozott puncijához. Próbáltam nyelvemmel kedvére tennem, mely a szopás közbeni hanghatásaiból számára is kellemes volt. Dolgoztunk egymáson rendesen, versenyt nyögtünk… Ő szopott megállás nélkül, én nyaltam miközben tenyerembe illő popóját markolásztam. Szerettem volna rá koncentrálni teljesen, így megkértem, hogy vágja magát hanyatt, hogy tökéletesen hozzáférjek csillogó testékszeres puncikájához. Nem volt ellenére kérésem, így már combjai belseje simogatása közben tettem kedvére nyelvemmel. Irányított mind szavakkal, mind tettekkel. Tolta bele fejemet, nyelvemet miközben csípőjét emelte és biztatott kedves hangján. Megkért, hogy közben jó lenne ha újaznám is. Ilyen kérésnek nem mondhatok ellent, így már benne is voltam hüvelyében, miközben nyelvemmel csiklóján kalandoztam. Nagyon kellemes hangok hagyták el vendéglátóm kéjtől artikulálatlan szájacskáját. Már nagyon a végjáték felé tartottunk, mikor is megkért, hogy csak újazzam, ő pedig két újacskájával csiklóját izgatta. Hát mit mondjak… Kurv@ jó látvány és érzés volt! Főleg mikor beteljesült az, amire mindketten vártunk :) Imádtam hangját és gesztusait, nagy mosolyát az arcán!
    Közölte, hogy akkor én következnék és tegyem kényelembe magam, mert most nagyon le leszek szopva. Így is lett, folytatta a megkezdett franciás játékát. Hol térdelt előttem, hol felült, de a farkam mindig a szájában volt és változatosan kényeztetett. Imádtam fejét rányomni, nagy tempóban irányítani. Jól megköpködte, majd verte miközben összekócolt haja mögül nézte a kéjt az arcomon. Feltérdeltem és így szopattam tovább. Közben kezével nem felejtette el kényeztetni a golyszikat sem, majd váltás és már alattam is volt és golyóimat csókolgatta. Farkamat verte, próbálta szájában eltüntetni golyóimat, illetve bent tartotta miközben nyelvével izgatta őket. Megkért, hogy amíg foglalkozik velük, addig verjem az arca előtt farkincámat. Visszatértünk egy számomra kényelmesebb pozícióhoz, ő pedig elhelyezkedett lában között, hogy folytatni tudja mélyreható, szakszerű francia tudásának bemutatását. Farkam a szájában, golyszik a tövüknél fogva a kezében, én kezem hátul a tarkóján, mely egyre csak tolta rá finom ajkát közös barátunkra. Éreztem, hogy lassan el kell engedni magam, sikerült is egy nagyot lőni Noya puha ajkai közé. Biztosra ment, kiszívott mindent. Rendbe tette kicsit magát, majd engem is letörölgetett. „Megköszönte”, hogy majd egy órán keresztül szopattam :), majd az ágyban heverészve még egy jót dumáltunk. Időm már bőven letelt, gyors rendbe szedtem magam és elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Végén rendeztük, nem sokat beszéltünk róla. Figyelembe véve, hogy minden benne van alapban és sok helyen már magasabb a hozzájárulás azt kell mondanom, hogy nagyon is megéri!
  • Összkép:

    Nagyon laza, nagyon szexi, nagyon vagány! Szókimondó stílusa nagyon bejött, egy másodpercre sem játszotta meg magát. Imádtam őszinte szavait és hozzáállását. Vigyázzatok vele, mert nagy dumás :), de szerencsére nem a kényeskedő hülye pics@ fajtából, hanem a megedzett 30-as, aki olyan jól bánik a szavakkal, mint a farkaddal… :) Olyan volt az egész ott tartózkodásom, mintha már ismertük volna egymást, pedig nem, de sok mindenben egy húron pendülünk :) Számomra nagyon kellemes társaság volt! Ajánlom mindenkinek, aki egy belevaló csajt akar döngetni, tuti jó élménnyel fog távozni!
Happy Massage