• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Kedves Myati:)

    Köszönöm a megemlékezést, és a megosztást:P
    Mosolyogtam pár dolgon, szóval ha legközelebb jössz, hozzál még valakit .-) / Azért mik derülnek ki egyes beszikből:P /
    Akkor is én nyerek:D
    Köszönöm azt is hogy meglátogattál!
    ui: Az adatlapon rajta van hogy mi számít extrának, de Tvendiknél én döntök, amúgy meg egységes csomiban van minden, külön az alap, és összefogva külön az extra.
    Lehet csinálok majd egy bővebb infót, de még a vidi sincs kész :-o :)
    Minden csak Lucán múlik:)))
    Csókocskák:P

  • Egyeztetés:

    Időpont egyeztetéssel most sem volt probléma. Reggel írtam neki itt, az oldalon, hohy a nap késői szakaszába tud-e még fogadni, szinte azonnal jött a pozitív válasz. Megbeszéltük, hogy amint tudom, mikor végzek, jelzem pontosan, de legkésőbb délután 4h-ig. Igy is történt, bár becsúszott egy kis késés, de mivel időben jeleztem (ebből is látszott számomra, hogy nem futószalag efektus van Reginél) belefért.
  • Megközelítés:

    Nem éppen bonyolult - GPS is nehézség nélkül elnavigál. Budapestről érkeztem, Tatabánya "Centrum" táblánál M1-ről le, majd egy-két kilométer múlva a plázánál balra be. Parkolás szempontjából a késői időpont ideális volt, az rk előtt akadt hely, de napközben a sarki pláza parkolója ingyenes.
  • Helyszín:

    Helyileg nem változott, amióta évente egyszer-kétszer sikerül felkeresnem Regit. A fürdőszoba legutóbbi látpgatásom óta megújult, tiszta, higiénikus. A zuhanykabinba épp el lehet férni, a mester kezeit sem foglalják aranyba az ügyfelei szerintem :D
    Regi szobája ugyanolyan hangulatos, mint volt, ajtó egyik oldalán a sokak által imádott rúd (legközelebb én sem akarom kihagyni), másik oldalon a bárpult, ablak mellett az ágy, falon és plafonon tükrök.
  • Lány külseje:

    Sok meglepetés nem ért. Egyrészt mert voltam már nála, másrészt mert arcképes képei vannak. Egy igazi, hosszú combú, dögös, (már bocsánat) dugni való, érzéki MILF, akit ha meglàt az ember, attól áll a farka. Szexi ruhában (combfix, tanga, melltartó, tűsarkú) fogadott, ajtóban puszikkal, a gyönyörű kék szemei már pajkosan mosolyogtak.
  • Action:

    Az ellazulásról, ráhangolódásról az elején gondoskodott Regi kávézás és kötetlen dumcsi keretében. Aki nem ismeri, azt gondolhatja, hogy időt húz, de ez abszolutt nem igaz, ez nem az együtt toltött idő rovására megy! Zuhany után belibbentem, akkor már az ágyon várt. A kávézás közben lenyugodott libidóm egy pillanat alatt az egekbe szökött. Végigfektetett az ágyon, betérdelt a lábaim közé, és finoman, érzékien szopni kezdett, méllytorkos elemekkel, közben pajkosan tartva a szemkontaktot. Nem tudtam donteni, hogy őt nézzem, vagy a mennyezeten lévő tükröt, úgyhogy megoszlott a figyelmem. A mennyezeti tükor által nyújtott látvány alapján elkezdtem arról fantáziálni, hogy milyen izgató lenne, ha épp valaki hátulról tolná :) A hármas gondolata, és Regi méllytorkos, köpködős franciája olyan szinten izgatott fel, hogy ki kellett húznom a majdnem szétdurranó farkamat a szájából. Magam mellé fektettem, egy szenvedélyes csók és cicimarkolászás után én mentem a lábai közé azzal a tervvel, hogy az élvezetig nyalom, mielőtt alaposan megdugom. Szerencsémnek és nyelvtechnikámnak hála, ez így is lett. Miután hatalmasat élvezett, megkértem, hogy feküdjön úgy, hogy meg tudjam dugni a száját. Teljesítette vágyam, eszméletlen volt. Aztán gumit kértem, és a hátamögé térdelve finoman benyomtam a szétizgatott farkamat, és egyre vadabbul dugtam, Regi pedig bíztatott, hogy keményen basszam meg. Eszméletlen nagy élmény egy ilyen bomba popsival megáldott nőt hátulról tolni. Majd eldurranás előtt kihúztam a punciból, és Regi segítségével a kőkemény farkamat finoman betoltam a szűk popsiba. Némi finom tövigjáratás után keményen lehetet tolni, és Regi is élvezte, bíztatott, hogy kúrjam szét a kis popiját. A végső pukk előtt visszatoltam a farkam a tüzes punciba, és néhány kemény lökés, és vad bíztatások közepette teleélveztem a gumit. Utánna végigfeküdtünk az ágyon, hosszas pihegés és apró csókok, simogatások után L zuhanyozni, és irány az autópálya.
  • Elszámolás:

    KORREKT, utólag a bárpultra elhelyezve. Pesti átlag, csak a popó számít extrának, semmi egyéb.
  • Összkép:

    Számomra teljesen megérte, mivel évről évre, (sajnos csak évente két-három alkalommal) visszajárok Regihez. Olyan ez számomra, mint egy régi barátnő felkeresése, ami fullos kielégüléssel végződik.
Happy Massage