• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam egy nappal korábban mivel láttam hogy felveszi, aztán a találkozónk napján is megerősítésképpen. Nem beszéltünk túl sokat mert éppen rohantam és innen tudtam már mindent, és nem akartam őt terhelni azzal hogy újra elmondja ugyanazt amit már leírt a bővebb infonál.
  • Megközelítés:

    Árpád híd környéke panel lakás, metro és egyéb tömegközleketés van, ezzel nem lehet gond. Én autóval mentem, elég nyüzsis környék de a környéken lehet találni parkolót könnyedén a környező utcákban. Én a belvároshoz vagyok szokva így nem riadtam vissza :). Nagyon ügyesen elmondta hogy merre menjek, így simán odataláltam.
  • Helyszín:

    Panel lakás, tisztaság van és rend, szépen otthonosan berendezte Timi. Ami tetszett hogy világos van bent, meleg színek, mégis nyugalmat árasztott a lakás. Fürdő is tiszta, türcsikkel, sok tusfürdővel ( hirtelen nem is tudtam melyikkel éljek), szájvízzel, kilépővel, és még a csúszásgátlóra is gondolt!
  • Lány külseje:

    Timi egy kis pici hölgy szerintem szuper adottságokkal, az arca természetes és ha szemüveges egy lány az amúgy is a gyengém. Az alakja az valami hihetetlen volt számomra, és a popsija fenomenális, bár szerinte van egy kis pocakja úgyhogy majd tesz ellene (szerintem teljesen szuper így is :) ) . A cicijei is szuperek, formásak, feszesek szóval szerintem tökéletes!
  • Action:

    Bemutatkozás után be a szobába az ajándékot az asztalra tettem, ez ott is maradt. Kaptam türcsit és irány a fürdő, éppen mosott, rá is kérdezett hogy kikapcsolja-e hátha zavar, de egy centrifuga nem fog ki rajtam, így mosómasa megúszta :) . Kérdezte hogy mi legyen a program, de mivel szerettem volna megismerni így csak mondtam hogy menjünk az árral. Csókolgattam a gyönyörű cicijeit és simogattam a popsiját. Aztán bemutatta a francia tudását és ... atya úr isten... ilyet még nem tapasztaltam, ezt a nyelvtechnikát tanítania kéne. Majd kértem hogy én következzek, megszabadítottam a bugyitól és próbáltam neki örömet okozni, nem tudom mennyi sikerrel, nem az a hangos fajta :) (pedig kitartó vagyok). Remélem legközelebb sikerül jobban a kedvére tennem. Majd újra bemutatta a védjegyes franciáját és védőfelszerelés felhelyezés után szemből került sor aktusra. Finom voltam vele és közben nagyon jó volt simogatni és puszilgatni a lábait, így lett végem, majd nagyon kedvesen letisztogatott és beszélgettünk. Szuper intelligens csaj, látszik hogy van élettapasztalata, lehet vele beszélgetni is!
  • Elszámolás:

    Előre rákérdezve oda is adtam, nem szerettem volna visszaélni a bizalmával.
  • Összkép:

    Nagyon remélem hogy sikerül még eljutnom hozzá, gyarapítandó az amúgy is szép emlékeket vele kapcsolatban!
Happy Massage