• Bianka

  • Beküldte:
  • Bianka reagálása

    Drága Relic Hunter!

    Uppsz, egy kicsit elmaradtam a reagálással; szánom-bánom:)!

    Hmmm, mit is mondhatnék:)?! Először is köszönöm az értékelést és hogy ismét nálam jártál! Látod-látod az Égiek csak úgy rendezgetik a sok teendőik mellett, hogy erre is tudtak időt szánni és csak sikerült összeegyeztetni azt a bizonyos időpontot! Azt hiszem a Te és az én zsúfolt időbeosztásomat még ha nehéz is, de össze tudjuk hangolni.
    Örülök, hogy tudtam segíteni azokon a fránya csomókon (is) :D; tudod jól, megtalálsz!
    Remélem és bízom benne, hogy a közeljövőben, talán még idén ismét sor kerülhet rá, hogy ismét találkozzunk, bár lehet, hogy ez nagy kérés :), hmmm, de ebben a hónapban az Angyalok talán aktívabbak tudnak lenni; Ki tudja:)?!

    Csókollak és várlak!
    A Te Biankád:)

  • Egyeztetés:

    Már több éve járok Hozzá több kevesebb kihagyással! Már hetek óta ment az egyeztetés mire Pénteken lett egy kis időm hívtam Őt és szinte azonnal tudott fogadni!!!
  • Megközelítés:

    M3-as bevezetőtől 5 percre autóval,szinte a ház előtt álltam meg a parkolás fizetős,de az olcsóbbik zóna! Buszt láttam a többiről nem tudok nyilatkozni! Csendes nyugodt környék!
  • Helyszín:

    Kapukód után pár lépésre lift,fel az emeletre és rögtön jobbra nem lehet eltéveszteni,nem találkoztam senkivel ,diszkrét! Belépve kellemes illatok fogadtak,szobában tükör és van hová a ruhát lerakni kényelmesen, fürdőben patikai tisztaság ,rengeteg tusfürdő, nagy illatos puha törölköző, dezodor ,szájvíz mi kell még??
  • Lány külseje:

    Na itt bajban vagyok, és elfogult! Nem véletlenül járok Hozzá vissza,pedig nem nagyon szoktam! Szép magas Hölgy nincs Rajta egy deka felesleg sem,pedig kerestem!:)) Kellemes melegséget sugárzó tekintet, szinte rögtön Magával ragad, puha tapintású szép barna Bőre van, tenyérbe illő Mellek, feszes kerek Feneke és véget nem érő hosszú combok,kockás hasa valamit kihagytam??
  • Erotikus masszázs:

    Belépve üdvözöltük egymást régen láttam már! Pár szó és irány fürdeni,persze rohantam vissza Hozzá! Kaptam inni közben ,és hasra vágtam magam a padon! lábtól indul felfele,bevallom férfiasan sokat erősödött a keze ,ha a padon találtok fog vagy harapásnak a nyomait na az én voltam!:) Mindkét vádlimból kiszedte a csomókat, úgy fordult vagy mozdult többször,hogy érezzem magamon a Melleit! Szisztematikusan haladt felfelé hátam nyakam! Estére éreztem a kellemes fájdalmat és a kezelés jótékony hatásait! kellemesen beszélgettünk közben! Igen-igen magas intelligenciával és jó kommunikációs készséggel rendelkezik!
  • Levezetés:

    Másfél órára mentem csak kettő lett belőle!:) Végre jött a leköltözhetünk én persze egyből hasra vágtam magam,de édes volt kért segítséget a beolajozáshoz amit örömmel tettem,bizonyos pontokra koncentrálva!:) Így újra hasra és végre érezhettem finom domborulatait magamon! Csúszkált rajtam keresztbe hosszába apró puszik a nyakra, fülre, emelkedett a hangulat és más is bennem nem rohant sehová hagyott időt mindenre!Halkan a fülembe súgta a várva-várt szót és fordultam is elkezdte csókolgatni nyakam, és minden más érzékeny részem, kaptam finom csókokat számra is közben már simogatott és haladt lefelé majd becsuktam a szemem és élveztem amit csinál velem, foglalkozott a környékkel is becsülettel majd a vége előtt szóltam Neki és egy hatalmasat élveztem,nem tudtam magamról pár percig, kicsit még odabújtunk egymáshoz öleltem szorosan Őt,majd romeltakarítás!
  • Elszámolás:

    Annyit adtam Neki amit én gondoltam, a kapott élményhez képest csekély!
  • Összkép:

    Nem véletlenül járok Hozzá! Mindig oldott hangulatban beszélgetünk és remélem hamarosan ismét érezhetem angyali érintését! Jól éreztem magam Vele! Azoknak ajánlom akik szeretik a szakszerű masszázst és a kellemes,meghitt hatékony levezetést!
Happy Massage