• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az elérhetősége nyilván attól függően változó, hogy éppen elfoglalt e vagy sem. Volt, hogy elsőre felvette, volt, hogy később újrahívtam és felvette, illetve volt, hogy Ő hívott vissza. Részleteket lásd alább.
  • Megközelítés:

    Nem érzem túlzottan relevánsnak ezt a kérdést, tekintve, hogy azt jelöltem be, nem jutottam el a hirdetőhöz :)
  • Leírás:

    Nos, akkor a sztori:

    Figyelembe véve a rengeteg pozitív beszámolót, és Lilike - fényképek alapján - filigrán, ámde mégiscsak nagyon kívánatos testét a felsorolt lehetőségekkel párosítva, már évek óta szemeztem a hirdetésével, és nagyon-nagyon vártam már, hogy egyszer találkozhassunk.

    Az elmúlt hetekben adódott is lehetőség számomra, hogy egy kis időt szakítsak ezen álmom megvalósítására, ám sajnos nem jött össze a randi egy alkalommal sem, ráadásul számomra érthetetlen módon, eléggé furán alakult az egész "kapcsolatunk".

    Első alkalom:
    Felhívtam rendelési időben reggel, és érdeklődtem a lehetőségek felől. Miután kedvesen elmondott mindent, próbáltunk egy időpontot egyeztetni, de sajnos mivel csak későbbre tudott időpontot ajánlani, ami nekem már nem fért bele, elmaradt a randi. Tiszta sor, semmi probléma, van az úgy.

    Második alkalom:
    Felhívtam szintén reggel, rendelési időben. Elmondtam, hogy itt láttam a hirdetését, érdeklődtem a lehetőségek felől. Ezúttal is nagyon kedvesen tájékoztatott, majd időpontot egyeztettünk. Saját lakásomra invitáltam, azt ígérte, körülbelül két óra múlva érkezik.
    Másfél óra múlva hívott, hogy úton van, de lehet, hogy egy kicsit késni fog. Mondtam neki, hogy semmi baj, megvárom.
    Két óra elteltével felhívott, hogy a taxiban ül, és a sofőr mondta neki, hogy még legalább fél óra, szóval szerinte hagyjuk ezt most, majd próbáljuk meg máskor.

    Eléggé csalódott voltam, de úgy voltam vele, hogy megcsúszott időben, bárkivel előfordul, csak jó beszámolói vannak, tetszik, jó a felhozatal, majd legközelebb összejön. A napom meg.. így jártam.

    Harmadik alkalom:
    Rendelési időben hívtam kora délután, de nem vette fel. Később megcsörgetett, és visszahívtam. Elkezdtem mondani, hogy itt láttam a hirdetését, beszéltünk is már, legutóbb el is indult hozzám.... BIP BIP BIP... kinyomott, mint annak a rendje. Megértettem az üzenetet, meg se próbáltam visszahívni, és többet nem is próbálkozok.

    Úgy gondolom nem voltam udvariatlan, nem voltam bonyolult vagy körülményes. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy mi történt a lánykával, és mi alapján döntött úgy, hogy az én esetemben így kell eljárni. Nagyon csalódott vagyok, és Ő volt az, akiről legutoljára gondoltam volna, hogy így fogok vele járni.

    További sok sikert a karrieréhez, és sok örömöt a kollégáknak, akik eljutnak hozzá.
Happy Massage