• Anita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy másik hasonló profilú oldalon találtam a hirdetésére, és mivel aznap pont arra volt dolgom, gondoltam útba ejtem. Telefonon elérhető volt, könnyedén egyeztettem vele időpontot. Bő két órával korábban jelentkeztem be, és amikor indultam, akkor is megerősítettem az érkezésem.
  • Megközelítés:

    Kálvin Tértől nem messze egy forgalmas utcában. Gyalog nagyon egyszerű, metrótól csak egy pár perc séta, de van villamos, illetve buszjárat is a közelben. Autóval már bajosabb parkolóhelyet találni, az adott utcában nem is lehet, legfeljebb a környező mellékutcákban. Ez okozott is némi problémát, mivel a kapuban várnom kellett egy keveset, amíg a hölgy keresett egy parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    A helyszín egy első emeleti lakásban van. A hölgy többé-kevésbé egyedül volt. Másik emberrel nem találkoztam, nem is hallottam, viszont több kisállatot tart, így az előszobában az illatok nem voltak a legkellemesebbek. A baszobában ezt már szerencsére nem éreztem, ahol volt némi rendetlenség (a hirdető ott is lakik), de a célnak megfelelt. A fürdőben szintén megfelelt a rendeltetésére.
  • Lány külseje:

    A képeken egy normál alkatú leányzó szerepel, a hirdetésben leírtakban teltkarcsú, amit a valóság is tükrözött. Nem kövér volt, inkább nőiesen telt, nálam még belefért az elfogadható kategóriába, összességében tetszett. A kapuban találkoztunk, mivel amikor megérkeztem még nem volt otthon. A kiírt 26 éves életkornak megfelel, átlagos kinézetű leányzó. Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy ritkán találkozok olyan szolgáltatóval, aki a hirdetésében ne fiatalítaná magát...
  • Action:

    Kedves, türelmes hölgynek hirdeti magát, ebben nem is kellett csalódnom, ahogy másban sem, annak ellenére sem, hogy csak egy rövid programra mentem.
    Miután felértünk, rövid beszélgetés után Anita gyorsan lezuhanyozott, én csak letisztogattam magam, mivel otthonról jöttem. A szobában leült elém és megdicsérte a méreteim, és elkezdett franciázni. Azt gondoltam ebben a programban csak aktus van, de természetesen nem ellenkeztem. Azon már meg sem lepődtem, hogy amikor felajánlottam, hogy cserébe én is kényeztetem egy keveset rögtön igent mondott, és szerencsére neki is sikerült elélveznie, majd gumit kértem, és szemből ölelkezve kezdtünk, később hátulról is toltam egy keveset, de annak ellenére, hogy maximálisan ellazultam a társaságában nem sikerült elélveznem, így kértem, hogy szájjal fejezze be, aminek eleget is tett. NFVSZ nincs nála (amit telefonon jelzett is), így a lövés pillanatában kikapta a szájából és a melleire irányította az anyagot. Törölgetés után lezuhanyoztam, Anita megkínált egy energiaitallal, amit öltözés közben elfogyasztottam, és távoztam.
  • Elszámolás:

    Telefonon tisztáztuk a részleteket, a helyszínen szóba sem került. Öltözés után diszkréten egy asztalra helyeztem a megbeszélt rózsaszálakat, vendéglátóm rá sem nézett. Rövid program volt, átlag alatti árért, de a szolgáltatás minősége egy fél órás randi lehetőségeivel vetekedett.
  • Összkép:

    Gyors ürítés volt betervezve, mivel annyira volt időm, arra a célra tökéletesen megfelelt.
Happy Massage