• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Marvel!

    Meglepett, hogy írtál rólam, hisz a találkozásaidat nem szoktad megörökíteni. Köszönöm, hogy nálam most kivételt tettél, mert örömmel olvastam soraidat.
    Gondoltam ma még reagálok is gyorsan, hisz mindannyian jobban járunk ha ezt nem halasztom el hétfőre. Akik ismernek ők már tudják, hogy a hét első napjával elég hadilábon állok ugyanis.
    Számomra ez nem egy misztikus írás volt hanem nagyon is valós. Egyrészt tetszik ha valaki nem csak a realisztikus ábrázolást akarja előtérbe helyezni hanem stílusosan fogalmaz érthető, kerek egész, helyesírási hibáktól mentes mondatokban.
    Olyan sokan és sokféleképpen írtak már rólam, hogy nem lehet egyszerű ebben a témában újat nyújtani. Úgy érzem neked mégis sikerült. Új színeket hoztál és új hangulatot. Látszik, hogy nem írsz és nem is olvasol túl sűrűn beszámolókat, így a szokásos nyelvi fordulatok és szóvirágok lemaradtak...ami szerintem nem is baj.
    Csak bátorítanálak, hogy írj minél többször, van érzéked hozzá.
    Most lehet többen elgondolkodnak, hogy mi alapján szelektálok, hisz egy hasonló kaliberű írásnál sokkal kritikusabb szoktam lenni.
    Hááát, barátaim ez a szimpátia, nem más. Van aki nyomot hagy bennem és van akire még emlékezni sem egyszerű. Persze, hogy nem egyformán hat ránk mindenki, viszont nekem bátorságom is van ezt kimutatni. Dicsőítő és kedveskedő reagálásokból van elég, én ezzel szemben szeretem a magam őszinte útját járni. Értékelem ha valaki felvállalja velem kapcsolatban azt a rizikót, hogy ír rólam tudván, hogy utána nem a szokásos protokoll jön, hanem kaphat hideget vagy meleget.
    Te most egyértelműen meleget kapsz.
    Rájöttem, hogy a találkozás velem mindig olyan mint amit kihoznak belőlem. Arra azért nagyon próbálok ügyelni, hogy habár én sem lehetek mindig egyforma, de mégis igyekszem a saját dolgaimat szobán kívül hagyni. Ha valaki megtisztel azzal, hogy a sok-sok hirdető közül engem választ, rám áldoz az idejéből, pénzéből, energiájából és ellátogat hozzám, akkor kötelességem a lehetőségekből a maximumot kihozni.
    A miénk egy jó kis ismerkedős találka volt. Talán túl sokat locsogtunk. Azt hiszem a hőfokon még tudnánk kicsit feljebb csavarni, bár lehet ez benned nem is fogalmazódik meg.
    Végezetül pedig még mielőtt nagyon elbíznád magad: tudsz te ennél sokkal jobbat is írni ha egy kicsit több energiát fektetsz bele. Ismerlek már, tudom mire lennél képes.

    Köszönöm a találkozást!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Aliz gyorsan reagál az üzenetekre. Itt az oldalon írtam rá először, majd másnap hívtam. Elértem, mindent megbeszéltünk a találkával kapcsolatban. Előre foglaltam időpontot (4 nappal). Nagyon pozitív, hogy Ő ezt megengedi és tartja nekem a helyet.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem. XII. kerület hegyvidéki része. Jár ott két busz, kicsit ritkásabban, de nem volt gond az odajutással. A busz szinte a helyszín előtt rak le.
  • Helyszín:

    A helyszín teljesen rendben van. Fürdő kicsit szűkös, de ez a legkisebb baj. :) Sok tusfürdő van, lehet válogatni, illetve kád. (Ha ez esetleg valakinek szempont lenne.) Szobában matrac, kellemes zene és félhomály. Oldalt tükrök. Összességében higiénikus és kellemes kialakítású, teljesen rendben van.
  • Lány külseje:

    Aliz van a képeken. Ez egyértelmű. Élőben még vonzóbb, mint a képeken. Vékony, magas, formás hölgy. Nem tudom, mit írhatnék még, külsővel minden nagyon rendben van.
  • Erotikus masszázs:

    Aliz nagyon határozott lány. Noha nem először mentem masszázsra, Hozzá első alkalommal mentem. Ilyenkor mindig kicsit zavarban vagyok, de Aliznál ezt most kevésbé éreztem. Még meg is jegyezte, milyen kis mosolygós vagyok.

    Jól irányít, ügyesen teremt kapcsolatot. Ez azért fontos, mert nálam az intim / erotikus részt meghatározza, hogy mennyire tudok ellazulni / milyen az összhang. Aliz nagyon ügyesen megteremtette a légkört mindehhez.

    Svédmasszázzsal kezdtünk. Erőssége közepes volt, ami számomra pont jó volt. Erre vágytam. Közben beszélgettünk, elnevetgéltünk. Még amíg hason feküdtem, már akkor is nagyon intim volt a masszázs. Olajos testtel siklott a hátamon, lábaival néha rászorítva a lábaimra / csípőmre. De amikor átfordultam hátra, az volt egész elképesztő. Hiszem, hogy ez intimebb, mint a szex. Folytatom a kényeztetés részben, mert ez már az volt a javából. :)
  • Levezetés:

    Ide a pornós feeling szerintem nem illik. Ez sokkal komolyabb annál. Ez tényleg intim. Még ha nem is tudnám pontosan definiálni, ez mit jelent. Finom mozdulatok, a megfelelő helyen és időben való érintések, vágyfokozás. Ilyenkor a végére azt érzem, kiugrik a szívem a helyéről. Ahogy siklik rajtam szemből és hátulról, teljes az izgalom. Szinte tudat alatt simogatom, ez teljesen magától jön ilyenkor nálam. Nem erőltetett, nem olyan, amikor teljesíteni kell és meddig bírom, hanem egy finom, intim érintkezés-sorozat.

    Aliz nagyon jól irányít. Érzi, mire van szükség és figyelmes. Mire odaér az ember, hogy elengedi magát, addigra tényleg eljutott a csúcsra. Már szinte kicsit zsibbadtak a karjaim. :) Csak pozitivat tudok írni az együtt töltött időről. Nekem ez messze sokkal jobb, mint egy aktus.
  • Elszámolás:

    Ez egy fontos kérdés persze, de nem akarok annál többet írni, hogy nekem nagyon megérte és teljes mértékben korrekt.
  • Összkép:

    Szuperül éreztem magam, csak jókat tudok irni Alizról. Mindenkinek csak ajálani tudom, de szerintem az én ajánlásom nélkül is nagyon sokan mennek Hozzá. :) :)
    Köszönöm Aliz a kedd estét!
Happy Massage