• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon érdeklődtem (azonnal elértem) másnapi időpontról, könnyen találtunk mindkettőnknek megfelelőt. Határozott, kedves hangja van telefonban (is). "Randi" napjára kérte hogy délelőtt hívjam újra és erősítsem meg az érkezésem.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű cím, utca, házszám. Parkoló fizetős de hely rengeteg (napközben). A házba való bejutás előtt egy utolsó hívás szükséges, de azonnal fogadta, simán ment minden.
  • Helyszín:

    Házgyári lakás, de abszolút rendezett, otthonos. Mintha baráthoz vagy ismerőshöz érkeznék. Fürdőben minden ami kell, vagy még sok is (zavarva ejtő mennyiségű tusfürdő). Kis szoba, ágy nem túl nagy, együtt fordulva sanszos az együtt való leesés. A zene nekem telitalálat volt. Egészen magas BPM számmal, nagyon jó hangulatot és ritmust adott. Mondtam is hogy nagyon bírom.
  • Lány külseje:

    A folyosóról utcai ruhában fogadott (ki kell jönnie beengedni). Míg lezuhanyoztam levetkőzött és felvett valami szexi rucit (bár miattam kár volt). Csinos, nagyon vékony, filigrán, hosszú szőke hajú. Pici cicik, szuper punci:)
  • Action:

    Zuhanyt követően átlibbentem az action szobába, ledobtam a törülközőt, elterültem az ágyon. Kértem hogy vegye le a ruháját, nem hoz lázba:) Azonnal kezdeményezett, puszilgatta a nyakam, kaptam csókot, simogatott itt-ott. Nagyon odaadó és figyelmes. Gyorsan meghozta a kedvem, megkérdeztem megmutatja-e a puniját. Hanyatt fekve ráült a számra, közben láttam a felsőtestét és cicijeit ahogy vonaglik rajtam. Minden jel szerint könnyedén tud mind a szexre mind a partnerre hangolódni, amit jól át is ad a vendégének. Írja az oldalán az "igazi mélytorkot", rá is kérdeztem. "Inkább megmutatom", jött a kétséget nem hagyó válasz. Simán ráhajolt és letolta az egészet, nem vacakolt:) Éreztem ahogy egy pillanatra megszorul a farkam a garatnál, feszesre vált az út, és tövig bekapja. Tényleg simán megy, jól b írja, ügyesen csinálja. Fel is izgatott vele rendesen, jött a gumi, úgy húzta rám ahogy én soha nem fogom tudni, majd rám ült a szűk puncijával. Ahogy ült bele és felcsúszott az egész farkam a meleg puncijába jó volt látni az arcán az élvezetet. Becsuktam a szemem és átadtam magam a zene diktálta ritmus és szűk punci élménynek. Mikor kinyitottam azt vettem észre hogy már nem is ül hanem guggol rajtam. Láttam az egész testét, a farkam ahogy ki-be jár a puncijában.... szuper pillanat volt. Megfogtam az arcát mindkét kezemmel, kicsit felemeltem és átvettem az irányítást, így gyorsabb tempót tudtam diktálni. Közben a zene továbbra is adta a ritmust, fantasztikus volt. Nem sok kellett hogy megfeszüljön az egész teste és csendesen elmenjen. Ezt az eszményi pillanatot én sem éltem túl, beleélveztem. Piszkosul jól esett.
    Levette rólam a gumit, megtörölgetett és mellém feküdt a karomra. Tiszta barátnő feeling volt:)
    Ekkor még csak alig fél óra telt el az egy órából amire érkeztem. Kedvesen felajánlott egy masszírozást. Nagyon jól esett. Mondom hogy nagyon figyelmes:) Ekkor hasra fordultam (eddig csak hanyatt feküdtem:), és annak ellenére milyen vékony ujjai vannak, erősen és pontosan végig masszírozta a hátam. Kellemes csalódást volt, eszembe sem jutott volna ez. Mondtam is hogy full service-t kapok.
    Nem akartam visszaélni a vendégszeretetével, jeleztem hogy megyek zuhanyozni, készülődöm. Mikor - végre - felültem ő az ágy mellett tett-vett valamit. Ekkor megkérdeztem milyen hajlékony, mire ő behajolt a két lába közé. Kértem hogy csinálja meg nekem háttal is. Basszus, ahogy lehajolt, láttam a kerek popsiját, a kikandikáló szeméremajkait és ánuszát... azonnal újra lázba hozott:D Idő maradt még, megkérdeztem van-e kedve a szájával csinálni, nem gond ha nem tudjuk befejezni, nem rabolom majd az idejét. Simán benne volt, nem kellett noszogatni. Az ágy mellett a falon van egy tükör, úgy ült hogy láttam a popsiját, punciját miközben szopott. Nagyon jól esett. Nem csak szuper benne, de átéléssel is csinálja. Simán elmentem még egyszer:) Bele a szájába, egy csepp nem ment mellé. Illedelmesen megköszöntem, ezt is:) és mentem zuhanyozni, ahol a hátamat is megmosta (tekintettel a masszírra). És ahogy figyeltem mindezt időn belül. Én voltam az óranézegető:) Rajta ennek a szikráját nem éreztem.
  • Elszámolás:

    Semmi extrát nem kértem, első alkalommal voltam, egy órára érkeztem. A pesti átlag alatt egy hajszállal van. Biztos van oka, bár megítélésem szerint amit nyújt, és ahogyan nyújtja magasabb árazással is reális lenne.
  • Összkép:

    Nem véletlen van annyi istennő és felejthetetlen beszámolója.
    Szuper kedves, kezdeményező, nagyon jó vele szexelni.
    Ajánlom:)
Happy Massage