• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetésünk telefonon történt,szerencsém volt szinte azonnal felvette. Mivel bőséges az adatlapja tudtam minden infót csak a rózsaszálak mértéke és a cím érdekelt. Minden infót megkaptam.
  • Megközelítés:

    Honvéd kórháztól kb. 100m. rendőr palotától 300m. séta, rengeteg tömegközlekedési eszközzel megközelíthető. GPS pontosan a ház elé navigál. Parkolás fizetős de bőven van hely.
  • Helyszín:

    Tíz emeletes panel xedik szintje,lift működik. A lakás nem luxus kecó de a célnak megfelel.Tiszta fürdő rengeteg tusfürdővel,tiszta puha törölköző,kicsi baszoba közepes méretű kényelmes ággyal,szék a ruháknak. Mindenhol illat gyertyák hangulatfények,relax zene. Semmi zavaró tényező nem volt úgy tudom egyedül rendel.
  • Lány külseje:

    Szerintem ezt jelenti a szomszéd lány típus! Pici, törékeny, fehér bőrű tinis testű vékony leányzó,nagyon pici formás cicikkel. Rövid szőke haj,aranyos arc, tenyérbeillő formás popsi és gyönyörű csupasz punci.
  • Action:

    Kijött elém a folyosóra és bekísért a kéjlakba. Szokásos formaságok,bemutatkozás stb. Néhány lényegretörő mondat a baszobában a fizetést illetően de azt mondta ráérek a végén rendezni. Először voltam nála jól esett a bizalom. Fürdőbe elvonultam a szokásos dolgokra. Miután visszatértem a szobába az a fehérnemű volt rajta amit ajándékba vittem neki (önös érdekből) és egy magassarkú fekete cipő. Sajnos még az S méret is nagy lett ezért inkább hanyagoltuk. Cipő maradt fehérnemű lekerült de másikat akart felvenni helyette, mivel gyönyörű a teste jó volt minden textil nélkül. Állva elkezdtünk csókolózni nem húzta el magát akár a csajom is így csinálná, volt nyelves,harapós,nyakra stb. Én közben állva markoltam a formás popsit és elkezdtem szájjal izgatni a cickókat kézzel pedig a punciját. A kisasszony közben félig az ágyon félig a padlón állva elkezdte a velem egy időst szájjal kényeztetni de úgy,hogy a punciját azért elérjem. Elkezdet a drágám nedvesedni és halk sóhajok jelezték jó úton járok. Mondta,hogy az ágy kényelmesebb inkább ott folytassuk,kényelmesen a hátamra feküdtem és elkezdődött életem egyik legjobb szexe! Szemembe nézett és torokra vette a... volt ott kérem öklendezés,nyálfolyás,fejrátartás és minden földi jó kéz nélkül kb. 10 percig,hát kérem ilyen szopásban talán egyszer volt részem Újpesten jó régen, a kollegináknak tanfolyamot tarthatna! Átfordultunk 69 be ahol szájjal,kézzel izgattam a hamvas jó illatú selymes punciját még ő megint nyomta a tövig mélytorkot. Kértem, hogy húzzunk gumit amit Ő is abszolvált,a szájacskájával felhelyezte és guggolva beleült a brébe tökéletes ütemben elkezdett pacizni majd pár perc múlva váltott és beleült,érzéki dugás volt közben rám hajolt és csókolóztunk mivel majdnem eldurrantam és még akartam a műsort, időhúzás céljából áttértem a hátulról punciba, mindketten állva műremekre,pont jó volt a magasság beállítás és odatolta magát rendesen. Sajnos én nem bírtam pár percnél tovább a menetet mert már remegtek a lábaim. Vissza a kényelembe és franciás befejezéssel arcra cickókra landoltak az utódok. Nem rohant ki a fürdőbe hanem megtörölgetett majd magáról is eltüntette a nyomokat és mellém heveredett amíg én pihegtem. Kellemes levezetés volt néhány mondattal.
  • Elszámolás:

    Mint írtam a végén történt,pesti régi és új átlag közötti,szekrénykére helyezve.(Rá sem nézet,hogy annyit adtam amennyit megbeszéltünk)
  • Összkép:

    Alice nem egy bombázó de van benne valami megfoghatatlan amitől azzá válik! Igazi barátnő feelinget kaptam a jó szexuális élmény mellett. KÖSZI ALICE!
Happy Massage