• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Köszönöm szèpen mókusom :) Millió csók neked :-*

  • Egyeztetés:

    Gyors egyeztetés, Vtr is ment utána,mit vissza igazolt. Hogy hozzá mentem előzménye van. Vörös hajú,egyedi seggű kedvesem, a Ripplből,fix időpontomat kiadta. Már a második eset!!!Elnézve az MT-t. Na hagyjuk.
    Rubi rám csörgött és kért 15 perc türelmet,a forgalom miatt csúszik.
  • Megközelítés:

    XIV.-ker. viszonylag forgalmas utcája.Cím egyértelmű. Gps ismeri odavezet. Parkoló bőven és ingyenes, árnyékos. Tömegközlekedés sem bonyolult. Ha jól láttam,troli és busz jár az úton.
  • Helyszín:

    Egy rendezett panel x.-ik emelete. Kód,bejutás,lift és jobbra. Elém jött, mert újabb ajtó. Jártam már hasonló elrendezésű lakásban. Külön kis lakrész. Tiszta rendezett.Fürdő is fölszerelt mindennel és nem a legkisebb. Szobában helye van mindennek. Középpontban a nagy ággyal, mi szépen előkészített.
  • Lány külseje:

    Nem a plázacicák kategória.Cicik pont jók, egyéb iránt mindene méretes, de nem puha.
    Arc nem különleges, olyan szomszéd lányos, mit fekete, félhosszú haj keretez. Hirdető képei tökéletesen vissza adják mire számíthatsz. Egy fekete egybe semmiségben fogadott, mi kidomborította, mit ki kell.
  • Action:

    Eléggé fölhúzott állapotban voltam. Igazából nem sok kedvem volt, de már nincs vissza út.
    Mikor nyitotta a folyosói ajtót szélesen mosolygott és már kaptam is egy puszit. Lakásba érve kalauzolt. Vetkőztem és irány a fürdő. Megmutatta mit hol találok és magamra hagyott. Végeztem és vissza.
    Az ágy mellett állt és csók. Jó a csókja. Érződik,hogy örömöt akar okozni vele. Közben simogatjuk egymást és megszabadulunk a textilektől és máris vízszintesben voltunk. Kezdtem mindenét kényeztetni. Nyakát, ciciket. A bimbik jól reagálnak. Hamar ráncba szedik magukat. Innen értem puncijához. Ritka húsos darab. Bele nyllintottam. Minden nyelvcsapásra rándult combja. csikló hamar ágaskodni kezdett. Ujjaimat is bevetettem, de csúcsra nem tudtam juttatni. Ezzel együtt ékvezet az ujjazása. Hihetetlen erővel szorít puncija. Szinte lüktetve.
    Fölcsusszantam, csók és Rubi következett. Változatos, bő nyálas, szinte folyamatos mély torok. A rásegítést is tökéletesen tolerálja. Úgy ítélte kellően kemény vagyok. Védelem,de gondolataim máshol. Fölhúzom és simogatás, csókok. meg ilyedt a gumitól kérdi. Nem én már egy fabatkát sem adok érte. Rubi nem adta föl és szájával változatos technikával addig ügyködött míg nem lompim életre kelt. Csak rá figyeltem és dugni kezdtem száját. Egyre hevesebben, sokszor lent tartva. Éreztem egyre jobban kívánom és lompim is partner nem csak Rubi. Ki együtt hajszolta a sikert velem. Hatalmasat lőttem torkába. Nem kapta le fejét. Sőt, tovább mély torkozott és nyelt. Az utolsó cseppet is kiszívta és nyelvével patyolatra takarított. Különleges egyedi élményt nyújtott ezzel.
    Össze bújva beszélgettünk minden féléről. Oldalon történtektől kezdve, utazások,nyaralások, szóval mindenről.
    Idő lejárt lassan. Össza kaptam magam. Búcsú, szép napot és el.
  • Elszámolás:

    Korrekt. A végén raktam le, az ajándék csoki mellé. Bővebb infóban benne van.
  • Összkép:

    Nem a legjobb formámban látogattam meg. Ezt mondtam is neki. Rubi ennek ellenére vagy tán épen ezért mindent megtett a sikerért. Kitartása őt igazolta. Egyedi élményben részesített a torokra élvezéssel. Közvetlen barátnős típus.
Happy Massage