• Szilvi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az elmúlt hetekben (hónapokban?) többször is kerestem, de egyszer sem vette fel a telefonját, és nem is csörgetett vissza. Már le is tettem róla, hogy valaha is felkeresem, de szerdán ismét megpróbáltam, igaz azt gondoltam megint elérhetetlen lesz. Ezúttal azonban felvette, és rögtön le is fixáltunk egy időpontot egy órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Zuglói panelrengeteg, nem messze a trolivégállomástól. Napközben lévén volt rengeteg ingyenes parkolóhely. Egyből odataláltam.
  • Helyszín:

    Egyedül rendel, a lakás csak minimálisan van berendezve, nem ott lakik, a célnak megfelel. A fürdőben rengeteg tusfürdő, egy szájvíz, de törölközőt csak egy kis darabot kaptam, ami a második zuhanyzásnál, már csak minimálisan felelt meg az igényeknek. A szobában egy franciaágy, egy asztal, és egy szék adta a berendezést, rádió adta a háttérzenét.
  • Lány külseje:

    Magas, karcsú, de nem sportos, átlagos negyven alatti hölgy fogadott utcai ruhában, mivel az ajtóban várt. Arca nézőpont kérdése, én azt is inkább átlagosnak nevezném. Nem volt sminkelve, viszont ápolt csinos hölgy benyomását keltette, összességében tetszett, de a képeken azért jobban néz ki.
  • Action:

    Amikor megérkeztem, váltottunk egy pár szót, arra nem tudott érdemben válaszolni, hogy gyakorlatilag miért elérhetetlen, de nem is érdekelt annyira, örültem, hogy végre összejött a találka. Otthonról jöttem, de a helyszínen is vettem egy gyors zuhanyt, majd Szilvi is követte a példámat. Amikor visszatért előbb a nyakam kezdte csókolgatni az ágyon, és haladt lefelé a harcra kész ezredes felé. Átlagos franciát kaptam, ütemesen bólogatott rajtam, közben én a meleg testét simogattam. Rövidesen cseréltünk, és én is kényeztettem, sikerült is célt érnem, mert remegve élvezett el. Még egy kevés francia közben a lábait csókolgattam, majd gumit kértem, és szemből kezdtem neki. A csókot azzal elhárította, hogy lábimádat után nem szereti, viszont az aktust úgy láttam élvezte. Rövidesen váltottunk, és hátulról is megraktam, de mivel volt NFVSZ, ezért inkább ezzel éltem. Levettük a gumit, Szilvi elém gugolt, és és kezeit a combomom tartva húztam a fejét a szerszámomra, egészen a robbanásig. Nem volt mélytorok, de összességében kellemes volt. Amikor lenyugodtam elengedtem a fejét, kaptam egy törlőkendőt, majd Szilvi is eltüntette az utódokat, beszélgettünk egy keveset pihenésképpen, újból lezuhanyoztam, felöltöztem, és távoztam abban a reményben, hogy legközelebb könnyebben érem el.
  • Elszámolás:

    Fél órára neveztem be, mélyen a piaci ár alatt. Előre rendeztem, aztán többet nem is került szóba.
  • Összkép:

    Kaptam már jobb szolgáltatást is, de egyszeri ürítésre nekem bőven megérte. Amit megbeszéltünk azt be is tartotta, szóval panaszra nincs okom.
Happy Massage