• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Több helyen is rátaláltam a hirdetésére. Egyeztettem előre, amit aznap megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Belvárostól nem túl messzire lévő helyszín. Könnyen odataláltam. Panel, lift nélkül. Barbi megkért, hogy diszkréten érkezzel, úgyhogy folyamatosan aggódtam, hogy egy öreg nénike valamelyik ajtóból elémugrik, de ilyen nem történt.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, rendezett, a szoba hangulatos, masszázságy, ágy, de csak a masszázságyat lehet használni. Finom puha törülköző, néhány tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Utcai ruhában fogadott, de ezzel nem is volt semmi baj. Abban is maszírozott. Ekkor azért már jobban örültem volna egy fehérnemű szetnek, amit jeleztem is, de elutasító választ kaptam. Ok nem baj. Majd lekereül. Ami viszont egy kicsit zavart, hogy az adatlapon fazonra igazítottat ír, de ott aztán semmilyen igazítás nem történt. Egyébbként gyönyörű cicik, top kategória. Elvarázsolt! Kár azonban, hogy nem nagyon lehet hozzáérni, mert állítólag csiklandós. Egyébbként csinos arc.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs helyett simogatás, de ezt jelzi is az adatlapon, ez korrekt. Nem is volt ellenemre. Az különösen tetszett, ahogy az ánusz és a gát környékével játszott. A csalódás a fordulás után ért. Amilyen finoman bánt velem addig, annyira lélektelenül kezdett bele a dologba. Elöször is egy akkorát rárántott, hogy majd kiesett a szemem. Ekkor kértem , hogy használjon némi olajat és finomabban szeretem. Nem nagyon tudta hova tenni a dolgot, de megtette. Közben telefonja is volt, amit megengedtem, hogy kezeljen, de ezt az engedélyt többször is felhasználta a végén már zavaró volt. Megkértem, hogy mostmár jöjjön egy kis francia. Erre közölte, hogy akkor miért kértem olajat, ha így most bekepja, akkor behány. Na ez volt aztán uraim a lohasztó mondat. Szerencsére belement, hogy alaposan letisztogat és mehet a francia. A kisasszonynak azt azért el kell ismerni, hogy isteni franciája van. Francia után én is kényeztettem egy kicsit, de sajnos nagyon csiklandós, vagy csak erre hivatkozik, hogy minél kevesebbet adjon magából. A végén kézzel kivégzett. Nem mondom, hogy hatalmasat robbantam, vagy életem élménye volt, de lehet, hogy eddigre már átragadt a hangulta rám is. Ez az a élmény, ami minek.
  • Levezetés:

    Hát leírtam a masszír részben, mert a masszírozásról nem nagyon lehet mit írni
  • Elszámolás:

    Korrekt, az előre megbeszéltek szerin, pesti átlagot eléri, a szolgáltatás azonban nem.
  • Összkép:

    Ez az első alkalom amit megbántam. Remélem csak én nem voltam neki szimpatikus, vagy rossz napja volt, remélem nektek több jut a jóból és Barbiból
Happy Massage