• Iza

  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Drága User!

    Nagy örömöt okoztál a beszámolóddal! Már-már elragadott a büszkeség, dícsérő soraidat olvasva.... :-)
    Igazából büszke arra lehetek, hogy ilyen remek vendégnek varázsolhattam szebbé a napját mint Te...
    Szívesen gyakorolnám "varázsló" képességemet Rajtad még sokszor, mindkettőnk örömére. ;-)

    Köszönöm, hogy ez úton is a kedvemben jártál!

    Várom a legközelebbi találkozást,
    Puszillak:
    Izi

  • Egyeztetés:

    A Beszámolók adatbázisa szerint lassan 10 éve lesz, hogy utoljára beszámolót írtam. No nem azért mert elütött a gyorsvonat, vagy hirtelen jobb útra tértem, simán csak lusta voltam (tudom, ez szar kifogás, de nem érdekel :). Most viszont kénytelen voltam billentyűzetet ragadni, mert nála az élmények egy eddig nem tapasztalt új szintjével találkoztam, ami azért lássuk be, több mint tíz éves mintavételezés alapján nem kis dolog.
    Ja, hogy ide az egyeztetés kell írni: az ment flottul, telefonon.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, könnyen megközelíthető, de a környéken sok az építkezés, így a parkolás határeset, de nekem eddig mindig szerencsém volt. Már több alkalommal is jártam nála, így a beszámoló is a több alkalom élményinek az átlaga, nehogy hirtelen elragadtatásból írjak túl jót. Fő a tárgyilagosság. (Ja hogy ezt megint rossz részhez írtam. Mindegy, nem érdekelnek a szabályok, úgyis olyan sorrendben írom a történetet, ahogy eszembe jut, nem hagyom, hogy a Beszámolók rám erőltesse a merev szabályait.)
  • Helyszín:

    Az átlagon felüli élmények a helyszínnel kezdődnek. Röviden: patikarend, minden ötször fertőtlenítve, élére állítva, mégis nagyon hangulatos, kellemes fények és illatok. Én igencsak tisztaság mániás vagyok, de itt nem tudnék semmibe belekötni.
  • Lány külseje:

    Ez a része ugye erősen szubjektív, de egy stadionos közbeszerzés átlagos összegében mernék fogadni, hogy százból kilencvenkilenc férfi bármikor megfordulna utána az utcán (az az egy is csak azért nem mert a férfiakat szereti), és még a nyáluk is csorogna csórikáimnak (bazzz, ez alliterál, nagyon tudok :). Szép és kedves arc, sportos test, és mindenek felett nagyon erős szexuális kisugárzás. 10/10-es.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után ráhangolódó beszélgetés a világ nagy dolgairól. Nagyon széles körű érdeklődése van, beszélgetőpartnernek is elsőrangú. Bár nem beszélgetni jöttem elsősorban, ez csak a bónusz, de mégis megnyugtató, hogy nem kell az időjárást szóba hozni, hogy elkerüljük a kínos csendet.
    Utána zuhanyzás, a fürdőszobában kifogástalan tisztaság, sokféle tusfürdő, szájvíz, stb.
    A teljesen szakszerű masszázs rész masszázspadon történik. Én az 1 óra masszás + fél óra erotika kombót választottam. Az első órában a talpamtól a nyakamig mindent átmasszírozott, a végére nagyon jól ellazultam, és a legutóbbi alkalommal már nem is fájt nagyon :)
  • Levezetés:

    A masszázs után irány a szoba másik felében levő tetthely, ami az egyéb élvezetek számára kijelölt terület. A kényeztetés barátnő fílinges felvezetés után teljesen meztelenül, olajos csúszkamasszázzsal történik, miközben előbb hason, majd háton feküdtem. Ez az a rész, amire mint élményre az elején utaltam. Bár csak erotikus masszázs, nincs aktus, mégis olyan élmény, amilyenben eddig nem volt részem. Nem vagyok jó prózaíró, írásban nem tudom átadni. El kell menni hozzá, át kell élni!
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint, nagyon korrekt. Teljesen átlagos ajándék egy minden tekintetben átlagon felüli élményért cserébe. Minden másra ott a MasterCard.
  • Összkép:

    Nem merek már több jót írni róla, különben ezután 2 hónapra előre kell időpontot kérnem, hogy bejussak hozzá. A lényeg, hogy erősen ajánlott, három Michelin-csillagos kategória (tudom az kajára vonatkozik, de valamivel érzékeltetnem kell, hogy érdemes átszervezned még a nyaralásodat is, ha csak annak az időpontjában tudsz hozzá bejutni). Kizárólag a 30+ korosztálynak ajánlom, mert a fiatalabbak még nem értek meg arra, hogy ilyen élményeket fel tudjanak dolgozni, így félő, hogy maradandó agykárosodást szenvednek a túl intenzív élmények miatt.
    Röviden: ha csak egy hölgyet tudsz idén meglátogatni, ő legyen az!
Happy Massage