• Viki masszazs

  • Beküldte:
  • Viki masszazs reagálása

    Kedves szőke Herceg!

    (szándékosan nem akarlak a neveden szólítani)
    Köszönöm a látogatásod, kedves szavaid, és pláne, hogy ilyen gyorsan közkinccsé tetted randink leírását!
    Sajnálom, hogy most csak így visszafogottan tudtam a rendelkezésedre állni, de hát az okot tudod...
    Este gondolkodtam is, hogy lehet bohóc voltam :D fel voltam pörögve...

    Remélem, még találkozunk ;) a többit négyszemközt ;)

  • Egyeztetés:

    Már az első próbálkozásomat siker koronáza, 2-3 csöngés után Viki szólt a telefonba, és sikerült időpontot egyeztetnük még ma délutánra.
  • Megközelítés:

    A XIII. ker. eléggé frekventált, lakópark jellegű házakkal körülvett részén lehet randizni Vikivel. A parkolás fizetős, cserébe lehet parkolóhelyet találni közel a házhoz. Kék metrótól pár perc séta.
  • Helyszín:

    A tettek helyszíne könyedén megtalálható Viki útbaigazításait követve. A lakás különben eléggé védett helyen van a folyosón, szóval, aki a diszkrét megközelíést, bejutást kedveli, itt megtalálja. A lakás tip-top, több szoba áll rendelkezésre, gondolom több lány dolgozik. A fürdőszoba jól felszerelt, tisztálkodás zuhanykabinban lehetséges. Tusfürdőválszték bőségesen áll rendelkezésre. Kis poharak, szájvíz szintén.
  • Lány külseje:

    Itt jön a lányeg. Viki egy nagyon kis filigrán, kedves, vagány csaj. A hirdetésben kitakart arcot sotétbarna hajkorona díszíti, ami most fel volt kötve, praktukis okok miatt. Az arca aranyos, már-már kislányos vonásokkal. Szép, huncut szemei vannak. Egy is fehér, alig derékig érő köpenykében fogadott, tökéletesen látszottak lábai, kis kerek popsija.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs már állva, ruhában elkezdődött, t.i. Viki mondta, hogy álljak lazán, mindkét lábamon elosztva a súlyt, hogy lássa a tartásomat. Megnézett előlről, mindkét oldalról. Még a telefonban közöltem, hogy a yumeiho masszázst szeretném magamnak, gondolom ez a mustra az előzetes állapotfelmérés része volt.
    Utánna törcsit nyomott a kezembe, mentem egy gyors zuhanyzásra.
    Visszatértemkor leültetett a tatamira, majd szépen, a nyakamtól elindulva masszírozta a vállaimat, csuklyásizmokat, nyakamat, tartkómat. Nagyon jó volt, közben folyamatosan érdeklődött, hogy érzem magam, nem túl erős-e, stb. Tetszett, hogy olyan figyelmes.
    Hasra feküdtem, és szépen a hátammal folytatta. Általam eddig ismeretlen technikákat alkalmazva kilazította a csomókat a lapockában, derekamban, majd a lábamon lefelé haladva a combhajlítókat és vádlit vette kezelésbe. Termetéhez képest jó erős kis keze van, de nem akarja ez embert szétszedni, végig megmaradt a határozott, kemény, de nem fájóan erős fokozatnál. Ami még jól esett, hogy végig dícsér, hogy milyen jól birom, meg milyen jó álapotban vannak az izmaim, ilyenek.
    Közben végig beszélgetünk, Ő is mesél dolgokat, én is, de néha csak elengedem magam (rongybabaként :)) és csak élvezem a keze munkáját. Miután kellőképen ki voltam lazítva, először a hátamat ropogtatta ki, majd a keresztcsontot, a csípőt, nyakamat. Ezért mentem, ez volt a lényeg számomra ! Több masszázsfajtát kiprobáltam már magamon, de most úgy érzem hogy "hazaértem", megtaláltam a nekem való terápiát. A végén még rámehettünk volna a kezek, ujjak kiropogtatására, de, mint Viki mondta, nem akarja az időt "más dolgoktól" elvenni. Mosolyogva vettem tudomásul. hogy ez felhívás tangóra :)
  • Levezetés:

    Megfordultam, Ő levette a melltartót meg a kis bugyit, és először összeölelkeztünk, majd elkezdtem a mellecskéit kényeztetni, finoman harapdálni. Mivel most épp "azok a napok" vannak részére, ezért egyéb, altáji kényeztetésre nem volt lehetőség, úgyhogy csak popsiját, combja belső részét simogattam, mikozben Ö, mostmár olajos kézzel ápolgatta férfiasságomat. Szépen, egy kézzel, majd kettővel, itt sem maradtak el a dícsérő szavak, amiket mosollyal az arcomon nyugtáztam. Volt egy kis franciás kényeztetés, majd, miközben még mindig hanyatt feküdtem, ráült a mellkasomra, háttal nekem és ismét kézzel folytatta tevékenységét, néha teljesen előre hajolva a makkot szopogatva, miközben én hátulról simogattam a melleit, fenekét. De mint mindennek, ennek is vége szakadt egyszer, amikor is jó nagyot durrantam a kezébe, a cicijére. Szépen letörölgettük magunkat, majd elmentem egy újab tisztálkodásra.
  • Elszámolás:

    A telefonban közölt rózsaszál mennyiséget tettem le a polcra. Másfél órát voltam, az értékarány nagyon jó volt. Mind a masszázs, mind a kényeztetés top 3-as kategória nállam, a kölcsönösség elmadarása ellenére.
  • Összkép:

    Ma két lány telefonszámát akartam tárcsázni, akik yumeiho-val foglalkoznak, Vikit azért hívtam először, mert jobb volt az összbenyomásom a beszik alapján. És milyen jól tettem !! Maximálisan ajánlom azoknak a makktársaknak, akkik egy jó hangulatú, különleges terápiának szeretnének a részesei lenni. Még találkozunk.
Happy Massage