• Szilvi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szilvi elsőre felvette, értelmesen és világosan elmondta a lehetőségeket. Csak idő szerint van variálás, egyébként minden, amit vállal, az alap.
  • Megközelítés:

    A helyszín egy lakótelepi ház az Örs közelében. A GPS nem egyértelmű, az utca páratlan oldalán normálisan mennek a számok 11-19 között, szemben egy park. A park szélén, a 19. szám (nem írom ki nyilvánosan az utca nevét) túloldalán van a cél, egy felújított panel. Örsről 10 perc séta, parkolás jó, van mindenféle busz meg troli is.
  • Helyszín:

    A lakás tipikus panel, fel lett ugyan újítva, de inkább csak célszerű, nem költöttek rá semmit, puritán. Mondjuk úgy, semmi nem veszi el a figyelmet a lánytól, még tapéta sem, sima festett falak. A kád korrekt, a tusfürdőválaszték bőséges, de a törölköző nedvszívó képessége kritikán aluli, de nem szárítkozni mentem, ezért ezen túllépek.
  • Lány külseje:

    Amin nehéz túllépni, az Szilvi külseje. Képzeljetek el egy toronymagas, hosszú, formás lábú, gyönyörű testű, igéző arcú vaníliaillatú negyvenes szőke bombázó. Nos, Szilvi ilyen lehetne, de sajnos nem ad magára kellő mértékben, így a szőke hajban ősz tincsek, a smink nélküli arcon fáradtság, a csodálatos testen az edzés hiánya miatti kezdődő előnytelen formák. Még mindig nagyon szép, de már a romlás határán, pedig nem kellene sok neki, hogy különlegesen izgalmas nő legyen. Az arca szép, de kellene a smink ahhoz, hogy igazán megragadjon.
  • Action:

    Izgatnak a végtelen hosszú, formás lábak, ezért az élvezet kimaxolása céljából szexi miniruhát és harisnyát viszek magammal, hogy a lányok azt vegyék fel és izgalmas látványt adjanak. Magassarkút kértem (sosem lehet elég magas), egy baleset miatt (belerúgott egy bútorba és zúzódás volt a lábfején) ezt elhárította. Miután mindketten megfürödtünk (külön-külön), felöltözve jött a szobába. Leültettem, gyönyörködtem benne. Ő nem sokat teketóriázott, odabújt és puszilgatni kezdett, egy-két perc alatt délnek véve az irányt, hogy a szájába kapja a farkam.
    Nem tudom, hogy csak az én stílusomat kapta el vagy általában ilyen jó, de zseniális, amit művelt. Lágyan, puhán, lassan, kéz nélkül, akadálytalanul mélytorkozott, fel sem tűnt, hogy probléma lenne neki (pedig nem Liliputból jöttem). Golyót kicsit cirógatta kézzel. Viszonylag monoton módon csinálta, de olyan érzékien, hogy nem is hagytam volna változtatni. Az a fajta szopás, amikor hátradőlsz és azt gondolod, azonnal felveszed titkárnőnek. Odaadással, önzetlenül, türelemmel - ami a nagyon jól képzett subok sajátja. Kiszolgált.
    Fogalmam sincs, mennyi ideig hagytam, elég hosszúnak tűnt, de nem akartam így végezni, ezért gumit kértem és misszionárius módra térítettem. Nagyon szép a puncija, szűk és eleve annyira felizgatott, hogy nem volt nehéz dolga. Hiába lassítottam, nem tudtam szabadulni, telelőttem pár perc után.
    Szilvia a névrokonához (papírtörlő) fordult segítségért, letisztogatott, majd mellém heveredett és beszélgetni kezdtünk egyszerű dolgokról, főleg randikról, vendégekről, pasikról. Én egylövetű vagyok, de olyan gyorsan végem lett, hogy éreztem az igényt egy másodikra. Ez többnyire szánalmas próbálkozás szokott lenni a részemről, de ezúttal nem. Ugyanaz a szopástechnika, de most már kézzel rásegítve hamar eredményt hozott. Próbálkoztam egy-két pózban, de a szájával izgatott fel a legjobban, ezt ő is érezte, ezért franciás befejezést ajánlott, én pedig úriemberhez méltóan nem mondhattam nemet, kényelmesen hátradőltem és telespricceltem a száját.
    Először engem törölgetett meg, majd utána köpte ki a fehérjét.

    A hormonok dolgoztak bennem, szívem szerint azonnal rátettem volna még egy órát, de eléggé kivégzett, nem lett volna értelme. Inkább visszamegyek (a nagyon közeli jövőben) és eljátszom vele egy titkárnős-felvételis szerepjátékot, illetve megpróbálom meggyőzni arról, hogy lehetne luxuslány is, csak oda kellene figyelnie magára. Így ő marad a szegény ember kicsit megfáradt bombanője.
  • Elszámolás:

    Örs környéki átlag, de all inclusive - amikor telefonban mondta az elszámolást, azt hittem, rosszul hallok. A másfélszeresét is elkérhetné és még mindig jó lenne az ár-érték arány. Érkezéstől távozásik 73 percet voltam ott, ebből az eleje (mindketten fürödtünk) kicsit több, mint 15 perc volt, így nettóban az egy óra megvolt. Egyáltalán nem éreztem sürgetést.
  • Összkép:

    Az, hogy nem öltözködik, nem sminkel és a lakás is túl egyszerű, kicsit lelombozó, de az élmény, amit ad - a magamfajta lusta disznóknak, akik szeretik, ha a nő kiszolgálja őket - a legjobbakkal vetekszik. Az újlipótvárosi Annánál éreztem hasonlót, igaz, Anna intelligenciája és emberi oldala miatt még pár lapáttal rátesz, de a fizikai élmény egyszerűen fenomenális. Eléggé esélyes, hogy valahányszor arra járok, fel fogok ugrani hozzá egy körre. Van SoS is.
Happy Massage