• Anna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elöljáróban hadd jegyezzem meg, ez az első önálló beszámolóm Annáról, eddig ugyanis mindig hármas randik történetét osztottam meg, amit beküldtem az Ő nevére is. Most viszont egy édeskettesben eltöltött együttlét eseményeit szeretném megörökíteni, csatlakozva azon férfitársak sorába, akik lelkes, dicsérő szavakkal írtak már e csodás Gyöngyszemről.
    Az időpont-egyeztetés telefonos üzenetben történik közöttünk, hiszen tudom, sok vendég látogatja a Hölgyet. Bár a kolleginák fölveszik telefonját és készségesen tájékoztatnak, de nekem egyszerű ez a megoldás. Most is, mint mindig, pár nappal korábban írtam, melyik nap, mikor, hány órára mennék, hamarosan jött is a válasz, hogy mehetek, vár szeretettel.
  • Megközelítés:

    A VIII. kerület viszonylag csöndes utcájában található helyszín többféle tömegközlekedési járművel megközelíthető. Én autóval járok, már, mint tenyeremet ismerem a helyet (egyik kedves férfitársunk szerint már kulcsot is kaphatnék a lakáshoz, olyan gyakran megfordulok ott). Hétvégén kevesebb, hétközben több üres parkolóhely van, mindig sikerül a közelben vagy éppen a ház előtt megállni.
  • Helyszín:

    Anna barátságos, rendezett szalonban fogadja vendégeket. A lakásban két szoba van, én még csak a nagyobbikban voltam, ahol masszázspad és tatami található. Utóbbi körül 3 oldalon tükör és égősor van, előző igen praktikus a vizuális élményhez, utóbbi elegendő fényt ad a félhomályos szobában. A nyári kánikulában légkondicionáló berendezés hűti a levegőt, most már a fűtés került bekapcsolásra, ami jól esett a szeptember végi napon.
    A fürdőszoba jól felszerelt: kádban lehet tisztálkodni, s minden van itt, ami az előkészülethez szükséges: többféle tusfürdő, fogkefe, fogkrém, szájvíz, dezodor, sőt, még tictac is. Minden első osztályú, de egy perccel sem időzök itt többet a szükségesnél.
    A szalonban több lány is dolgozik, az előtérben néha kihallatszik beszédük, fölcsendül nevetésük, de ez egyáltalán nem zavaró, inkább természetessé teszi a helyet.
  • Lány külseje:

    Annában egyszerre párosul a fiatalság, a szépség, a kedvesség. Utóbbi többek között mosolyában mutatkozik meg, ami még inkább elragadóvá teszi őt.
    Az adatlapon látható, hogy viszonylag magas, vagy inkább sudár lány, karcsú alakkal. Selymes hosszú haja sötétbarna, amit néha feltűz, máskor kienged. Kék szemeiből éber figyelem árad, nála középpontban mindig a vendég áll. (Legutóbb csevegőfalára Juhász Gyula idézettel bókoltam: „ha kinyílnak ősszel az egek,/ A szeptemberi bágyadt búcsuzónál/ Szeme színére visszarévedek.)
    Anna káprázatos, szemet gyönyörködtető Hölgy! Két keble nem nagy, de tökéletes a formája, dereka, csípője szépen ívelt, popsija feszes, borotvált intimrésze ápolt, két lába hosszú, látványos.
    Bőre selymes, illata finom, akárcsak egész lénye!
    Engem elvarázsol, mindig jó rá nézni, még jobb megérinteni.
  • Erotikus masszázs:

    Ezt a rész legnehezebb kitölteni számomra, mivel 3 hónapja rendszeresen látogatom Annát, de ez a programrész rendszeresen elmarad. Nem kételkedem a masszázs jótékony, frissítő hatásában, de van más finomság is az életben! : d
    Belépés után vidáman köszöntöttük, öleltük egymást, örvendeztünk a viszontlátásnak, majd a szobába vonultunk, hogy imádott istennőmet újra szeretgessem, átéljem Vele a gyönyörök gyönyörét, az erotika varázsát. Ajándékom átnyújtása után többször megölelgettük egymást, majd levetkőztem, törülközőt kaptam és lezuhanyoztam.
    Mire visszatértem a szobába, Annáról lekerült a melltartó és már csak egy kicsiny tanga takarta szemérmét. Fantasztikus látvány volt! Ő kedvesen mosolygott, jól tudta, mennyire kedvem lelem abban, amit látok. Magától értetődően a tatamihoz mentünk… és itt kezdetét vette az érzéki kényeztetés.
  • Levezetés:

    A tatamihoz érve újra karjaimba zártam Annát.
    Ez már a sokadik együttlétünk volt, nincs már semmi feszélyezettség, tartózkodás, csak egyszerűen örülünk, ha együtt lehetünk. Szorosan öleltük egymást, testünk összesimult, s máris elcsattantak az első finom csókok.
    Aztán ledőltünk a tatamira összebújva. Kicsit beszélgettünk, kivel mi történt a legutóbbi találkozás óta, közben lágyan cirógattuk, puhán puszilgattuk egymást. Mindig megborzongok, amikor lágyan megérint, megpuszil.
    Kis idő után feltápászkodtam és csókolgatni kezdtem, először ajkait, majd nyakát és vállait. Elérkeztem a csodálatos cicikhez, itt elidőztem. A formás halmokat simogattam, majd nyalogatni, szopogatni kezdtem a mellbimbókat. amelyek ágaskodtak, keményen karcoltak. E jelek mellett a sóhajok is jelezték,
    hogy nincs ellenére ténykedésem. Haladtam tovább, középpontja felé, bársonyos hasát, ágyékát puszilgattam. A tangát még nem vettem le, úgy leheltem forrón Gyöngyszemem ékszerére, aztán nyalogatni kezdtem. Kis idő múltán félrehúztam a textilt, hogy lássam és érezzem vágyam tárgyát, a finom kelyhet. Közben Anna felhúzta lábait, talpait vállaimra tette, aztán csípőjét tekergette, ölét arcomhoz tolta. Én sem maradtam rest, szorgalmasan kényeztettem ajkammal, nyelvemmel és ujjammal a gyönyör barlangját, ami egyre nedvesebb volt. Pár perc múlva Anna teste erősen megremegett, majd eltolt magától, hogy lecsituljon. Amikor mellé bújtam, így suttogott: „Ez jól esett! Isteni volt!” Milyen kedvesek voltak e szavak fülemnek, szívemnek!
    Kis ideig egymáshoz bújva pihentünk, aztán föltápászkodott. Én tovább is hátamon feküdtem, de lábaimat széttártam. Miután megpuszilgatta felsőtestemet, olajat vett a kezébe, azt ágyékomra öntötte és kezébe vette férfiasságomat. Hihetetlen érzékkel ér hozzám. Jól tudja, mit, hogyan szeretek, s pillanatok alatt felkorbácsolta vágyamat.
    Kértem, forduljon meg, erre mosolyogva helyezkedett el széttárt lábakkal fejem fölött. Mohón nyaltam-faltam az elém táruló gyönyörű puncit és popsit. Izgalmamat fokozta, hogy Ő ajkai közé vette ágaskodó férfiasságomat és így tett kedvemre. Izzott a levegő, az érzéki gyönyörszerzés ingerküszöböm tetőpontjához közeledett. Figyelmeztetni akartam, hogy mindjárt elérkezik a mámoros pillanat, de ezt Anna is megérezte, így finom kezébe vett, úgy izgatott tovább. Robbantam, végem lett. A Gyöngyszem kezében tartott, megvárta, míg lenyugszok. Az olaj és a testem nedve összekeveredett, amit gondosan letörölt, miután lecsillapodtam.
    Kifacsarva nyúltam el a tatamin, Anna pedig ismét hozzám bújt.
    Egy jó beszélgetésre került most sor. Mindig lenyűgöz Anna szellemi, érzelmi intelligenciája. Szeretek Vele beszélgetni!
    Közben öleltük, cirógattuk egymást. Anna mutatóujjával ajkaimat simogatta, én pedig bekaptam és szopogattam.
    Olykor, mintha véletlenül történne, megérintette férfiasságomat, de inkább arra volt kíváncsi, jöhet-e a folytatás.
    Még nem voltam harcrakész állapotban. Ő kivette hajcsatját, megrázta hullámos, barna haját, amely csaknem betakarta hátát és hasra feküdt. Én feltérdeltem és selymes haját félretolva nyakszirtjét kezdtem puszilgatni. Utána két válla és háta következett. Majd feszes popsija, gyönyörű combjai, lábszárai egészen karcsú bokájáig.
    Aztán ahogy ismét popsijához közeledtem, lábai, mint olló, szétnyíltak. Jól tudta, mit szeretnék. Én a combok közé fúrtam fejemet és nyalogatni kezdtem finom punciját, popsiját. Anna megemelte csípőjét, hogy jobban hozzá férjek ékességéhez! Egyre mohóbban, falánkabban ízlelgettem, kóstolgattam. A nedves, meleg barlangba becsúsztattam ujjamat és ki-bejártam a nedves ölében, de Ő is mozgott előre-hátra. Őrjítő volt, ahogy hullámzott remegett e csodás női test! Ujjammal éreztem puncija lüktetését, szorítását! Aztán jött egy hatalmas rázkódás, majd elhúzódott, hogy lenyugodjon.
    Amikor mellé bújtam, újra ezt mondta: „Ez isteni volt!”
    Egy kicsit pihentünk, aztán a gyönyörű Gyöngyszem megint föltérdelt, megpuszilgatott és olajat vett kezébe, amit férfiasságomra csorgatott. Ezt egy végtelenül kellemes lingam masszázs követte. Kértem, üljön arcomra. mire újra 69-es formációba kerültünk. Hevesen pusziltam, nyalogattam Istennőmet kincsét, ő meg ajkai közé vett. Most egy köpködős franciával kényeztetett. Én hol punciját, popsiját néztem, hol a tükörbe nézve bámultam, mit teszem velem. Aztán kezeimet kinyújtottam és melleit markolásztam, míg Ő folytatta kényeztetésemet. Jeleztem, hogy nem bírom sokáig, mire kezeibe vett és úgy játszott, izgatott. Innen nem volt már visszaút, csak a kitörés, a mámoros élvezet.
    Újra a tisztogatás, törölgetés zárta ezt a részt.
    Még maradt 10 percünk, újra megöleltük egymást, beszélgettünk, sokat nevettük. Vidámak, felszabadultak voltunk.
    Aztán ismét egy gyors zuhanyzás, majd könnyes búcsú!
    Útközben, az autópályán utazva gondolataim még Istennőm körül bolyongtak, aztán felhívtam, s egyeztettük a következő randi időpontját! : d
  • Elszámolás:

    Átlagos, vagy kicsivel alatta van! Az élmény, messze átlagon felüli!
  • Összkép:

    Nem véletlen, hogy 3 hónapja, amióta megismertem, rendszeresen járok Annához. Csodálatos Hölgy, figyelmes, vendégcentrikus. Élmény Vele minden pillanat!
    Ezt megerősítheti minden vendége!
    Ha nicknevemre kívánok utalni, írhatom, Csodálatos Gyöngyszem Ő! Nem kérdés, hogy számomra Ő az első, az Istennő!
Happy Massage